sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Patiden Necro ile bir olup benim kuzeni işlettik, ama çok başarılı oldu, çok eğlendim ben. Şimdi kısaca konudan bahsedeyim. Bu sene istanbula gidiyorum kuzenin yanına orda okuycam. Oturdukları yer hakkında sorular soruyorum, bu sallamıyor beni. Hadi abi kız oturuyor sizin orlarda, yakın mı diye soruyorum dedim. Bunun biranda ilgi ve alakası arttı her soruma cevap vermeye başladı. Bende bir anda kızın abisi rolündeki Necroyu konuşmaya davet ettim. İşte kuzenede: Arkadaş Çisemin abisi ona tarif etsene ben anlamadım birşey dedim. Ve olaylar gelişti. Biraz uzun ama değiceğine eminim, çok komik. "Makasladım konuşmayı okuyun sıkılmazsınız" said: Fırat: Beldie binasına yakın mı Hakan kız nerde oturuomuş? Ozan konuşmaya katıldı. Fırat: Bu kızın abisi Hakan tarif et evi Hakan ataşehirin göbeindeyiz ya burgerkingin orda Ozan: ha yukaridasiniz siz Hakan: siz? Ozan: 14KS yolu di mi? Biz ataşehir belediyesinin karşısında oturuyoruz Fırat: Yakın mıymış hakan Fırat: Ozan dediğim gibi yakın olursa evler Ben çiseme yardımcı olurum her türlü Matematikten filan pek anlamam da Tarihi filan iyi bilirim Hakan: çisem kim ? Fırat: Ozanın kardeşi Lise sona geçmiş bu sene Ozan: İyi olur eksiği çoktu tarihden zaten Fırat: Tamam işte elimden geleni yaparım Hakan: he tamam bölmü ne? Fırat: Çalışma ortamıda sorun olmaz zaten Kuzen bana ayrı oda verdi Sessiz sakin çalışırız orda Ozan: EA Hakan: valal ben dilciyim kuzen yardımcı olur bnm Fırat: Son sene sıkı çalışmak lazım Ozan: Olursa memnun olurum cok iyi olur Fırat: Dediğim gibi ayrı odam olcak orda çalışırız rahatsız eden filan olmaz Malüm istanbul çok kalabalık Öyle kafede filan çalışmaz Ozan: Eh öyle Bir de insan kime güveneceğini bilmiyor tabii bu zamanda... Fırat: Son sene ingilizce dersi görüyorlarsa Kuzende yardımcı olur Ozan çisemle kalıyonuz dimi siz Aile nerdeydi? Ozan: Balıkesir Hakan : ozan sen neyle meşgulsun burda? Ozan: Okuyorum, Marmara Fırat: Hakan sen çalıştırırsın dimi ingilizce çiseme Fırat: Abi şey çisem için sorun olmuyor mu Sen evde olmadığın zamanlar Yani tek başına kalıyor filan Ozan: Koca kız Da seni geren ne? Hakan: saçmalama olm istanbul die die istanbul adam yemio Fırat: Ozan yanlış anlama merak ettim sadece kuzenle Kuzenin senle muhabbeti pek olmadığından ben sorayım dedim Kusura bakma ozan Fırat: Yani neyse biz abisi sayılırız çisemin Ozan abi yanlış anlamazsan birşey daha sorucam Sen evde olmadığında tek mi kalıyor çisem yoksa var mı akraba filan Ozan: Tek kalıyor Hakan: ozan kardeş kusura bakma bu bnm kuzen antalyada yaşadıı için bu antalyalılar istanbulu göznde çok büyütüolar sanki adam kesiolar burda ondan soruo yoksa bir art niyeti yok bunun kendince evhamlanıo işte Fırat: Hakan sikicem olum adama ilgi göster biraz kardeşini emicem ben bunun iyi geçinmek lazım adamla Fırat: Abi pardon virus girdi sanırım Hakan konuşmadan ayrıldı. Ozan: ASHDSAJDHASDHASD adam cıktı ahauehha Fırat: Ahahahahahahahha Abi efsane oldu bence Ozan: evet abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bi heyecan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hakan da epey kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Kuzenin çok tehlikeli abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 of kızı tanıyan biri de burayı okutsa kıza, işte o zaman inanılmaz olabilir. bu hali ile de tebessüm ettirdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Abi öyle bir kız yok ama evet dediğin gibi olsa çok fena olurmuş(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 konuşma boyunca hakan kimdi fırat kimdi bir türlü toparlayamadım efektif olmadı ayrıca necro okadar hosting parası veriyoruz karıyla kızla mı yion lan fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Flassh said: bişi anlamadım msn'de çaktırmadan karşıdaki kızı veya karşıdakinin akrabası kızı tanırım, tanışırız, bir şekilde arayı samimileştiririz diye düşünen tipi sergilemiş burda. üstüste sorunca kuzeni çakıyor olayı ve alttan almaya çalışıyor ki karşıdaki abi olayı farketmesin. ama en sonunda üyemiz art niyetini özel mesaj yoluyla ifade ettiğini sanıp direk mesaj kutusunun içine yollar. kuzen bundan çok utanır ve kaçar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 guzel olmus.. e haber verdinizmi kuzene olm fena critledik seni diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 auhauhauh D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 SodomVsGomore said: konuşma boyunca hakan kimdi fırat kimdi bir türlü toparlayamadım efektif olmadı ayrıca necro okadar hosting parası veriyoruz karıyla kızla mı yion lan fasd bi tek ben degilmişim oh rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 haha gif çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 SodomVsGomore said: konuşma boyunca hakan kimdi fırat kimdi bir türlü toparlayamadım efektif olmadı ayrıca necro okadar hosting parası veriyoruz karıyla kızla mı yion lan fasd Hangi para hangi kız abi? 3 kurus para yok be.Biraz param olsa iran'ın yolunu tutucam ama kader işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 LuNiZ said: guzel olmus.. e haber verdinizmi kuzene olm fena critledik seni diye? Yok abi daha haberi. Ardından bana "nasıl toparlayabildin mi" dedi zaten sdf Bende o utançla yaşasın istedim hep. Ama devamını getirmeyi düşnüyorum bunun. İşte ozan buna mail atsa işte hayvan herşey senin başının altındna çıkmış filan gibisinden, ölür heralde utançtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 SodomVsGomore said: konuşma boyunca hakan kimdi fırat kimdi bir türlü toparlayamadım efektif olmadı evet adeta bir rus edebiyatı olmuş. ivan petrokiyevich o gün arkadaşı Nikolaevich Glebovich'in kuzeni Svetlana Britanovu emeceği için çok heycanlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sandalye said: LuNiZ said: guzel olmus.. e haber verdinizmi kuzene olm fena critledik seni diye? Yok abi daha haberi. Ardından bana "nasıl toparlayabildin mi" dedi zaten sdf Bende o utançla yaşasın istedim hep. Ama devamını getirmeyi düşnüyorum bunun. İşte ozan buna mail atsa işte hayvan herşey senin başının altındna çıkmış filan gibisinden, ölür heralde utançtan. bence "evini aşşağı yukarı biliyorum gördüğüm yerde alacğaım hesabını fotoğrafını da gördüm" fln desin AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 gül gül öldüm çok nine dede dönemine ait bi laf bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Fırat'ı babaannesi büyütmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 şey yazsın kuzene hani böle programlkar vardı eskiden karşıundakinin yerine konuşurdun ya msn de. adama kuzenim böle yapmış o yazmış ben değil demiş ol oda buna sataşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bari bi meme goreydik. yok mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Tenekeadam said: hahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar