barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 said: Yüzlerce yılanbalığının içene düşen adamın popusuna iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğunda yılanbalığı kaçtı 09:00 | 05 Ağustos 2010 Milliyet İnternet Çin’in güneyindeki Guangzhou kentinde meydana gelen olayda yüzlerce yılanbalığının bulunduğu su tankına düşen 43 yaşındaki Horrified Li Chang isimli Çinli ölümden kıl payı kurtuldu. Dev tankın kenarında çalışan Chang ayağı kayınca ne olduğunu anlamadan kendini yüzlerce yılanbalığının arasında buldu. “İlk düştüğümde balıklar da benim onlardan korktuğum kadar benden korktu. Her tarafa kaçışmaya başladılar” diyen Chang olayın devamını şu sözlerle anlattı: “Daha sonra bir kaçı kalçamdan ısırdı. Hatta birinin popomdan içeriye girdiğini hissettim. Tanktan dışarı çıktığımda hiçbir şey olmamış gibi işime devam ettim fakat verdiği acı çekilmeyecek boyuttaydı.” Daha sonra acıdan kendisinden geçen Chang çevresinde bulunanlar tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede 4 saatlik operasyondan sonra yılanbalığı çıkarıldı. Konuyla ilgili bilgi veren doktorlar hastanın vaktinde hastaneye yetiştirilmemesi durumunda ölebileceğini söyledi. Adamın poposundan çıkartılan yılanbalığı iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğundaydı. (The Sun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 götü kollican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi of ahahsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kendisinden geçen Chang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 girdimi tutup cekip cikaracaksin. balik kaygan bir deriye sahipse zor olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 icim titredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 iğrenç bir duygu olsa gerek. adam iyi sabretmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Adam içinde gezdirmiş balığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ooha lan korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 said: iki parmak genişliğinde bir kol uzunluğundaydı. böyle diyince de bi garip oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 brrr.. ürperdim lan o ney öyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 adamın bağırsak sistemini parçalamış hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dartanian said: kendisinden geçen Chang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sarsılarak hastaneye yetiştirilmişş gibi haber metni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yalnız öyle tutup çekilmez de o pulların bi yönü varsa. kolay girer zor çıkar gibime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benim anlamadığım havuza çıplak mı girmiş yoksa yılan çok mu çılgınmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yilan tirsmis, buldugu ilk delige kacmis.. burundan girseydi gorurdum ben esas... total recall daki arnold amcam geldi gozumun onune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 şimdi adam kalkıpta sizin tuttuğunuz balığı ben dötümle tutuyorum demesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 said: ..Horrified Li Chang isimli Çinli adamlar google translate kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yılan kıyafetleri yırtıp mı girmiş abi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Fly said: said: ..Horrified Li Chang isimli Çinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Oha yılan fantezi yapmış adam da işine devam etmiş... Bu nasıl bir mantık :D iki parmak kol kadar... Ohannes. Acaba elektrikli olanlardan mıydı? :D :D :D Titreşimli yılan balığı öeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Çünkü parmak ve kol sabit birimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 said: “İlk düştüğümde balıklar da benim onlardan korktuğum kadar benden korktu. Her tarafa kaçışmaya başladılar” Adam özet geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar