Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ben starcraft 2 gelirken çok kızgındım. Çünkü herkes oynayacaktı. Ben birinci oyunu oynamadım. Geç kalmıştım ben başladığımda herkes pro olmuştu çünkü. Sonra wc3 vs vs Zaten uzay temasını da sevmiyordum. Diablo 3 ertelenip pis SC2 gelmişti. Baya kızgındım evrene. !!!!111 İsyankardım, adeta metal dinleyip çöp kutusu tekmeleyen bir Saerostum. Ve oyun geldi. Almadım, yüklemedim. Öyle durdum. Topaklarını bile okumadım. Sonra... Longshanksten bi guest ile yükleyip oynamaya başladım. Şu an 5 saattir aralıksız oynuyorum. Bildiğin aşık oldum falan diye millete msn'den mesaj atıyorum. Tü kaka demiştim oysa. Evet itiraf ediyorum. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 iyi güzelde önüne gelen dövüyor beni sc2 de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aynısını ben de yapmı$tım ahah. ve aynen 7 saatlik trialdan sonra tamamen fikrim degi$ti ve aldım. garip bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dynun said: Diablo 3 ertelenip pis SC2 gelmişti Baya kızgındım evrene. !!!!111 . ben hala kızgınım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dynun said: çöp kutusu tekmeleyen bir Saerostum. hahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ahahahah o kadar söv söv sonra dibim düştü. iyimiş lan akdsjdlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dynun said: Diablo 3 ertelenip pis SC2 gelmişti. apaçi misin dinun? diablo 3'ün sc2'den çok sonra çıkacağı yıllar öncesinden belliydi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dynun said: İsyankardım, adeta metal dinleyip çöp kutusu tekmeleyen bir Saerostum. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bende daha indirmedim oyunu ilkini beceremiyorum diye. boyle oyun bulamaz bi halde olunca anca yuklerim heralde. 1-1.5 yil sonra da ucuzlar oyun zaten, o zaman da orjinalini alirim. su an deli gibi bekledigim tek oyun TDU2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tdu ne senko? edit: test drive unlimited'mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 @Dynun senin Patilerin senlendirdigi Pati Sıra Gecelerine 4vs4'lere bekliyoruz, mactan sonra mırra da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 o zaman bir kuple okumak istiyorum hatırlicanız zaten :p Baktım olmaz base'e daldım Overlord'lan drop yaptım Lan bi baktım, templer hem miiii???!!! Overlord'lan kaçır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benim isyanım da kerriganın yarpak yeşili gözlerine bakarken yumuşadıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kerigan<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Saeros said: benim isyanım da kerriganın yarpak yeşili gözlerine bakarken yumuşadıydı fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Şimdide Hon'dan buna mı geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Buddha said: Şimdi de Hon'dan buna mı geçiyoruz. bu da fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ben diablo'dan dolayı kızgın değilim ama aynı durumdayım ^^ Cok az sc oynamışlıgım var oda protos sadece. Şimdi başlaşam 3 sıfır geriden başlıycam maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 BabacumMostors said: Saeros said: benim isyanım da kerriganın yarpak yeşili gözlerine bakarken yumuşadıydı fix'd terbiyesiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 //-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar