dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 işte sitenin adına yakışan açıklamalar! BRAVO! swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ironik bir şekilde erkek eşcinselliği en çok hötöröf erkeklere yarıyor, kadın eşcinselliği de onların işini bozuyor. hakikaten sopası yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 o kadar konuşulmuş biri gılman dememiş yakıştıramadım. şimdi bu gılmanlar cennette betimlenen genç oğlanlar anlamına geliyor. (arapça'daki anlamı da genç oğlan) bazı uyanıklar bunlara kadın-erkek eşitliğini sağlamak için kadınların hizmetine verilen erkekler olarak yorumlasa da, bazıları da gılmanların sadece uşak olduğu seks objesi olmadığını söylese de durum bence böyle değil. inci gibi diyor yahu. yine de o zamanki arap yarımadasında eşcinselliğin arz-talebini bilmeden kesin yorum yapmaktan kaçınmak gerekir. "hizmetlerine verilmiş, (kabuğunda) saklı inci gibi gençler etraflarında dönüp dolaşırlar" (tur/24) "o insanların etrafında öyle ölümsüz genç nedîmler [gılman] dolaşır ki, onları gördüğünde, etrafa saçılıp dağılmış inciler sanırsın / üzerlerinde yeşil ipekten ince ve kalın elbiseler vardır; gümüş bilezikler takınmışlardır. rableri onlara tertemiz bir içki içirir. (insan/19-21) yani, eşcinsellik günahtan daha fazla bir şey olabilir. ama belki de olumlu yönde. gerçi beni ilgilendirmiyor günah falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 nurilere hem huri hemde nuri veriyorlar hurilerede nuri veriyorlarmi diyince cok pis catirdiyor ama ilahiyatcilar http://g.mynet.com/exys/47/130155-yasar-nuri-ozturk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Topikte neler dönmüş :D Konu farkı sebebiyle din konusunda baya düzeyli bir tartışma yaşanıyor. Yürü be paticik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Moncici o ayetlerden escinsellik hatta herhangi bir cinsellik anlaman senin yorumun. Official bir sey degil. Ben oyle anlamiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 eşcinsel hastalık. İslam'a göre günah. iki erkeğin birbirini yalaması da iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 peki ya kızların birbirini yalaması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Tabi ki iğrenç değil. Ama o da hastalık. Ve günah. Ulan sanki günah olup olmaması sizi çok ilgilendiriyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 frekans bozuklugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kızlarda kız kıza olan ilişkileri iğrenç buluyor mu ben onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kızlar bu işe daha yatkın aslında. mesela okulda, "selam kızlar" der sınıfa her giren kız, birbirleriyle salya sümük öpüşürler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 said: İslam'a göre günah. her dinde günah.islam gelip yasaklamamış olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Sodom ve Gomorrah kasabalarının hayattan gönüllerince zevk almayı bilen isyankar insanlarını kutluyorum buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 2 ayda bir açıyorsunuz bu mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Milletin uçkurundan bizene açıp size doğru sallayan mı oldu ? .. Ne kadar çok gay varsa , o kadar çok kız boşta mantıgıyla bakın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 harbiden ha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Narstil said: Milletin uçkurundan bizene açıp size doğru sallayan mı oldu ? .. Ne kadar çok gay varsa , o kadar çok kız boşta mantıgıyla bakın ... gayleri destekliyorum şu an resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 İki yetişkin insan kapalı kapılar ardında birbirinin ardını dövüyorsa lan bundan size ne, yani bunu oturupda kendine dert eden herhangi bir üstün varlığın veya gücün o dövülen ardlar kadar aklı yokdur. Bu böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar