Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yaw sincap beslemek geçiyor aklımdan bir süredir? hiç de bilgi bulamadım pati petde. var mı bilgisi olan? napar ne eder falan:) teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 3 yıl besledim. kafes alıyorsun bi tane, dal filan koy tırmanabilecegi, en onemlisi kafesin altı toprak olacak kazıp artan yemeklerını saklıyor topraga. kabuklu fıstık ile besleyebilirsin, arada da marul filan. kafesin etrafına mutlaka ortu tul fılan yaptır cok kum sacıyor yoksa. ha bir kotulugu tellere tırmanıp disariya cis yapabiliyor. bide sincaplar dogustan kuduz mikrobu tasıyorlar sanırım, ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 e süpermiş yaw. kuduz hariç. ölmeyelim:D ? aşı vuramıyorlar mı bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bence onu bi arastır tam bilmiyorum, kopeklere filan kuduza yakalanmasın diye ası vuruyorlar, ama sincaplarda dogustan var ve etkilemio onları, sadece tasıyıcılar yanı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 guinea pig beslesene sincap besliyeceğine. Bir ara bende alıcaktım ama veto geldi evden :) Topic'i var paticik'te bir bak istersen Çok daha zeki hayvan yalnız zeki olduğu kadar sosyalliğede ihtiyacı var. Suyunu,yemini vermekle kalmıycan ilgilenicen, oynuycan hayvanla. Hele tekse ve sende ilgilenmezsen hayvana eziyet etmiş olursun. Tavuk yada sincap değil bu. Çok güzel sosyal kümes ve evler yapmışlar müstakil bir evim olsa kurarım bahçeye :)http://www.guineapigcages.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yaw beslerim beslemesine de ailemle yaşıyorum annem fareye benzeyen hayvan görünce bayılacak gibi oluo o yüzden bu ginepighamster fln türevlerini besleyemiyorum mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yauv sincap beslenirmi kardesim yahsi hayvan o birak tirik toplasin sal hayvani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 karşısına oturup yaşın kaç sincap demek için beslenir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi bu ne ya ahuhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Acıkırsanızda alternatif aperatif oluyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Narstil said: Acıkırsanızda alternatif aperatif oluyormuş :) oha, royale menu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Masticore said: eğlenceli olur şunları seyretmesi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Babam beslermiş küçükken evinde. Sonra komşu teyze üzerine otrumuş ölmüş hayvan. Hep severek bahseder sincaplardan ama acaip ısırırdı der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar