di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Hakkatten Sukru'nun dedigini yapip kursun mu doktursem naapsam. Iki tane samsung b2430 almistim 1 ay once. Evelsi gun olu pixel farkettim monitorlerden birinde, dun gidip degistirdim. 30 gun icinde degisim yapiyorlar. Tam son gunde hallettim neyseki diyordum, az once diger monitorde de buldum bi tane. Muhtemelen almayacaklar bunu geri. Neyse, esas merak ettigim bu olayin benden, donanimdan ya da evin tesisatindan kaynaklabilme durumu. Boyle bir ortam olusabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 2 pixelden daha iyi tek şey 2 ölü pixeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 stuck pixel olayı da varmış herhalde. böyle bir program varmış ekranda rengi hızlı hızlı değiştirerek pixeli açıyormuş. bende asus monitörde vardı öyle bişi, ucuz olduğu için sanırım. üstüne biraz dokununca gidiyordu, bir-iki hafta sonra tekrar çıkıyordu aynı yerde felan. alışıyor insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 500 liralik monitor lan. Nesi ucuz. Evlat acisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 :D benim 11 senelik crt de bitane ölü piksel yok lol:Dtabii küçük kardeşime miras bırakacam o pcyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 crt'te ölü piksel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 varmış hani bi şey olunca böyle rengarenk noktalar çıkar ben onlara diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 crt'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bizim 20 yıllık filipis televizyonda ölü piksel yok beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 sercio678 said: :D benim 11 senelik crt de bitane ölü piksel yok lol:Dtabii küçük kardeşime miras bırakacam o pcyi:D ahahah fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Alırken kontrol etmediniz mi? 2-3 ay önce arkadaşa monitor almaya gittik. 6 kutunun 5 inde ölü pixel çıktı. 6. kutu sağlam cıktı onualdık geldik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 http://www.dataproductservices.com/dpt http://www.jscreenfix.com/ sunlara bi bak istersen bendeki monitorum icin bende zamaninda boyle bi is yapan bi kod yazdiydim da, bulamiyorum simdi onu sinir oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 jonq said: Alırken kontrol etmediniz mi? 2-3 ay önce arkadaşa monitor almaya gittik. 6 kutunun 5 inde ölü pixel çıktı. 6. kutu sağlam cıktı onualdık geldik :) alırken nasıl kontrol ettiriyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 açtırıyorsun paketi çalıştırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sercio678 said: :D benim 11 senelik crt de bitane ölü piksel yok lol:Dtabii küçük kardeşime miras bırakacam o pcyi:D Bone said: crt'te ölü piksel? Kızma abisi cahilliğine ver lcdden eski teknolojilerde tüp kullanıldığını bilmiyor demekki. Hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp araştırıp öğrenir geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Olu pixel olayi her sekilde fabrikasyon hatasiymis. Sonradan olusma ihtimali yokmus. Samsung monitorlerde 4 olu pixel'den sonra degisim yapiyormus. Medimarkt urunu getirin bakalim dedi. Aksam goturcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 @di hep mi vardı? Yeni mi ortaya çıktı? bende de var aynısı, ilk aldığımda 1 tane cıkmıstı. değiştirmiştim. bi daha çıkarsa yine destek bilişimle mi uğraşıcaz? bu arada CRT'de de piksel ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 di said: Olu pixel olayi her sekilde fabrikasyon hatasiymis. Sonradan olusma ihtimali yokmus. Samsung monitorlerde 4 olu pixel'den sonra degisim yapiyormus. Medimarkt urunu getirin bakalim dedi. Aksam goturcem. benim alette yoktu ilk aldıgımda 1 ay sonra çıktı bi adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bende 2 gün önce bi tane vardı, kendi kendine düzeldi stuck pixel olayı var üzerine hafif bastırınca yada bi program sayesinde düzelebiliyor, sonradan çıktıysa belki böle bişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Abi yoktu. Hani diger monitoru farketmemis olabilirim de bunu gormemem imkansiz. Ama inatla ve kesin bir sekilde "yok oyle bir olay" dendi samsung musteri hizmetleri tarafindan. Bu arada pixel renkli. Stuck pixel olma olayi kuvvetle muhtemel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 samsung global'e mail at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Stuck pikselse hafif bi masaj yapmayı deneyebilirsin. Güya iyi geliyo diyolar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Simdi yazilimla falan duzeliyormus, daha once de okumustum. Lakin sunu da merak ettim simdi; bu stuck pixel olayi bir ariza midir yoksa olasi bir durum mudur ? Fix edince tekrarlanma sikliginin artmasi ya da o pixel'in o sekilde kalma olayi mumkun mudur ? Ona gore gotureyim ya da hic ugrasmayayim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tek pixelse o kadar da büyük bi olay değil, oluyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar