Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birer gun arayla iki farkli monitorde iki olu pixel

di

Öne çıkan mesajlar

Hakkatten Sukru'nun dedigini yapip kursun mu doktursem naapsam.

Iki tane samsung b2430 almistim 1 ay once. Evelsi gun olu pixel farkettim monitorlerden birinde, dun gidip degistirdim. 30 gun icinde degisim yapiyorlar. Tam son gunde hallettim neyseki diyordum, az once diger monitorde de buldum bi tane. Muhtemelen almayacaklar bunu geri.

Neyse, esas merak ettigim bu olayin benden, donanimdan ya da evin tesisatindan kaynaklabilme durumu. Boyle bir ortam olusabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

stuck pixel olayı da varmış herhalde.
böyle bir program varmış ekranda rengi hızlı hızlı değiştirerek pixeli açıyormuş.

bende asus monitörde vardı öyle bişi, ucuz olduğu için sanırım.
üstüne biraz dokununca gidiyordu, bir-iki hafta sonra tekrar çıkıyordu aynı yerde felan.
alışıyor insan :P
Sosyal ağlarda paylaş

sercio678 said:

:D benim 11 senelik crt de bitane ölü piksel yok lol:Dtabii küçük kardeşime miras bırakacam o pcyi:D

Bone said:

crt'te ölü piksel?

Kızma abisi cahilliğine ver lcdden eski teknolojilerde tüp kullanıldığını bilmiyor demekki. Hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp araştırıp öğrenir geçer...
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi yazilimla falan duzeliyormus, daha once de okumustum. Lakin sunu da merak ettim simdi; bu stuck pixel olayi bir ariza midir yoksa olasi bir durum mudur ? Fix edince tekrarlanma sikliginin artmasi ya da o pixel'in o sekilde kalma olayi mumkun mudur ? Ona gore gotureyim ya da hic ugrasmayayim istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...