reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sizle bir anlasma yapmak isteseler, kac para talep edersiniz? wap la baglanmak bile yasak yani. google in yuzunu gorseniz anlasmaniz iptal olur :)
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kaç para talep edersiniz yanlış olmuş. şu kadar para verseler 1 yıl girmez misiniz deseydin hımm derdim. :)-D
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 herkesin bir fiyati vardir :P
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Tam olarak 94753.25$ hesapladim...
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bend 500 isterim, alirsam veririm 250 sini.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hayat öss gibidir çok kolay bişey geldiği zaman başına kesin bişey var buda dersin zamanını ona harcarsın
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bana bir harf öğretene 1 yıl offline olurum
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben bedavaya girmem 1 yıl internete ne olucak yani?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Harbi girmesek ne kaybederiz abi? Belki çok şey kazanırız hatta.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 internet olmaması demek benim için bütün işlerimi telefonla halletmeme demek.. bankacılık işlemleri için bazı hizmetlerde şubeye gitmem demek bir ürün alacaksam fiyat almak için telefon etmem demek, e-posta iletilerini kullanamayacğaım için emir ve direktifleri de telefonla halletmem demek.. çok büyük iş kaybı aslında hani kafadan 800 bin çalışmaı lazım. .zaten bir dünya teelfon fatuırası ödenecek bu durumda.. ayrıca bazı işlerin takibi için eleman tutmak da gerekeiblir
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 akreditif açtırayım desen e-imza kullanamayacaksın demek e eski usül telefonla anca.. hani düz öğrenci olsan olur da bir yıl intenetsizlik.. kaldı ki bazı okullar ders kaydını illaki internetle alıyor elden de halledemiyorsun.. yok abi internetszilik için en fazla liseli olmak lazım
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 BabacumMostors said: hani düz öğrenci olsan olur da bir yıl intenetsizlik.. kaldı ki bazı okullar ders kaydını illaki internetle alıyor elden de halledemiyorsun.. arkadasina yaptiirirsin canim ne olcak biraz bug gibi oluyor ama bide adam tutarsin o girer internete neyse parasi verirsin
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 300000 dolar ve bir adet vs mankenine anlaşırım.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mömkün değil lan bu sene tez yazcam yüz trilyon verirlerse belki (YTL ile)
Öne çıkan mesajlar