Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ya 3 4 saat önce mp3 çalar aldım vatan bilgisayardan şimdi aleti çıkardı kardeşim alet açılmıyor yani bozuldu şimdi yarın gitsem hemen değiştirilermi yenisinimi verirler yoksa bu aleti şimdi alık yetkili servise gidip 30 iş günü beklicem mi her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 gitcen dicen ayıplı mal lan bu açılmadı yenisini verin dicen, yok servis falan derlerse kabul etme, yeni aldığım malı tamir mi ettiricem ayıplı mal satmışsınız işte tüketici hakem heyetine götürtmeyin beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Llama said: ya 3 4 saat önce mp3 çalar aldım vatan bilgisayardan şimdi aleti çıkardı kardeşim alet açılmıyor yani bozuldu şimdi yarın gitsem hemen değiştirilermi yenisinimi verirler yoksa bu aleti şimdi alık yetkili servise gidip 30 iş günü beklicem mi her türlü haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 İade hakkın olması lazım sonuçta bozuk çıkarsa ürün. Ben d&r'dan guitar hero aldım gitarıyla, gitar boızuk çıktı. Aradım uğraştım 5 kişi falan değişti, en son getirin gitarı ama servise veririz dediler. O zaman iade ederim, bekleyemem valla sevrise gidip gelmesini dedim, hemen yumuşadılar tamam getirin değiştirelim dediler gittim direk deiştirdim mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 teknosa'dan da alabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 vatan iyidir ya? özellikle üst bostancıdaki.çok hayatımı kurtardı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi yarın fis,makbuz ne verdilerse yanına al git muhtemelen degistirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi yasayı söylüyorum, almak zorunda. yok ık gık değil yani koz verme. ayıplı mal sattı, iade edip aynı-üst model ürün ya da tam para iadesi yapmak zornuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fastreloader said: gitcen dicen ayıplı mal lan bu açılmadı yenisini verin dicen, yok servis falan derlerse kabul etme, yeni aldığım malı tamir mi ettiricem ayıplı mal satmışsınız işte tüketici hakem heyetine götürtmeyin beni de Aynen budur, "kutusundan dün çıkardığım malı tamire mi göndericem yok öyle bi dünya" diye hakkını savun sonuna kadar. Bu arada Vatan iyidir ya, eskiden iyiydi en azından son durumunu bilmiyorum bayağıdır yolum düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fastreloader said: teknosa'dan da alabilirdi... abi ordan ne alsam 1 hafta sonra bozuldu çok acı çektim valla ordan müşteri hizmetleri ayrı bi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 vatan iyidir. güzel ürünler satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 fastreloader said: abi yasayı söylüyorum, almak zorunda. yok ık gık değil yani koz verme. ayıplı mal sattı, iade edip aynı-üst model ürün ya da tam para iadesi yapmak zornuda 2 postta da ayıplı demiş. ayıplı ne lan çözemedim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Llama said: ya 3 4 saat önce mp3 çalar aldım vatan bilgisayardan şimdi aleti çıkardı kardeşim alet açılmıyor yani bozuldu şimdi yarın gitsem hemen değiştirilermi yenisinimi verirler yoksa bu aleti şimdi alık yetkili servise gidip 30 iş günü beklicem mi her türlü Git kafalarina at ve degistirmelerini emret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Teknosa , vatan , goldcomputer sonuçta bunlar üretici değil satıcı , aracı kurum bir nevi , şans yani aldığın malın sağlam yada bozuk olması , önce bir boy abdesti al :) cenabet gitme :) bu tür şeyleri alırken , sonra bu yazıyıda 10 kişiye yolla dileğin gerçek olacak olmazsa git Vatana ver malı değiştirme işlemini iste yok mok derlerse çirkefleş ,az ses tonu yükselt , iş kaybım oldu de bişiler de , ezilen insan moduna gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar