Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüketici hakları

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

ya 3 4 saat önce mp3 çalar aldım vatan bilgisayardan
şimdi aleti çıkardı kardeşim alet açılmıyor yani bozuldu
şimdi yarın gitsem hemen değiştirilermi yenisinimi verirler
yoksa bu aleti şimdi alık yetkili servise gidip 30 iş günü beklicem mi her türlü

haksızsın
Sosyal ağlarda paylaş

İade hakkın olması lazım sonuçta bozuk çıkarsa ürün. Ben d&r'dan guitar hero aldım gitarıyla, gitar boızuk çıktı. Aradım uğraştım 5 kişi falan değişti, en son getirin gitarı ama servise veririz dediler. O zaman iade ederim, bekleyemem valla sevrise gidip gelmesini dedim, hemen yumuşadılar tamam getirin değiştirelim dediler gittim direk deiştirdim mutluyum :)
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

gitcen dicen ayıplı mal lan bu açılmadı yenisini verin dicen, yok servis falan derlerse kabul etme, yeni aldığım malı tamir mi ettiricem ayıplı mal satmışsınız işte tüketici hakem heyetine götürtmeyin beni de

Aynen budur, "kutusundan dün çıkardığım malı tamire mi göndericem yok öyle bi dünya" diye hakkını savun sonuna kadar.

Bu arada Vatan iyidir ya, eskiden iyiydi en azından son durumunu bilmiyorum bayağıdır yolum düşmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

ya 3 4 saat önce mp3 çalar aldım vatan bilgisayardan
şimdi aleti çıkardı kardeşim alet açılmıyor yani bozuldu
şimdi yarın gitsem hemen değiştirilermi yenisinimi verirler
yoksa bu aleti şimdi alık yetkili servise gidip 30 iş günü beklicem mi her türlü

Git kafalarina at ve degistirmelerini emret.
Sosyal ağlarda paylaş

Teknosa , vatan , goldcomputer sonuçta bunlar üretici değil satıcı , aracı kurum bir nevi , şans yani aldığın malın sağlam yada bozuk olması , önce bir boy abdesti al :) cenabet gitme :) bu tür şeyleri alırken , sonra bu yazıyıda 10 kişiye yolla dileğin gerçek olacak olmazsa git Vatana ver malı değiştirme işlemini iste yok mok derlerse çirkefleş ,az ses tonu yükselt , iş kaybım oldu de bişiler de , ezilen insan moduna gir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...