mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 BBC nin yeni mini dizisi. mini dediysek 3 bölümlük bi mini. adamların minisi bile mini birader. Neyse konuya dönelim. Modern zaman sherlock'uyla karşı karşıyayız. ama öyle böyle değil süper ötesi. Zaten yaratıcısı Steven Moffat. başka söze gerek yok. Bu adamın elinden Coupling, Dr Who ve Jekyll gibi süper işler çıkmış. BBC, ilk bölüm çok beğenildiği için devamının çekilmesini düşünüyormuş ama belli değil. 1,5 saat her bölüm şu haliyle. 2. bölüm yayınlandı bugün. Kesinlikle izleyin derim zamanınıza değecektir. http://www.youtube.com/watch?v=WbFCiYykyII&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ingiliz dizileri namuslu geçinen kızlardan beter.. gösteriyor ucundan. sonra olmaz bitti diyor.. dizi güzel. ingilizlere kırgınım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çok iyiydi ilk bölüm ama mini dizi diye duyduğumda bi 7-8 giderler gibi bekliyordum ben, 3 bölüm çok azmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ben olsam hugh laurie yi yapardım sherlock olarak. adamın rolüne o kadar alıştım ki gerçek hayatta aptal bile olsa gider akıl danışırım. çok zeki imajı yarattı bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hugh laurie yaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sherlockda bu zaman diliminde yaşamıo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yaşasaydı house rolünde oynayan hugh laurie gibi olurdu. benim kastettiğim şey dizi üzerineydi. adamlar belli ki 20-30 yaş arası genç bir sherlock holmes kullanmak istemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 güzelmiş baya. baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bone said: yaşasaydı house rolünde oynayan hugh laurie gibi olurdu. benim kastettiğim şey dizi üzerineydi. adamlar belli ki 20-30 yaş arası genç bir sherlock holmes kullanmak istemişler. hani ben olsam demiştim. nasılsa konu değiştirilebiliyor adamı yaşlıda yapğabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ha yaşlı adam koyacaksan hugh laurie güzel gider. bi de hallmark channel'da sherlock holmes filmleri vardı, onda oynayan adam da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 smarthan said: sherlockda bu zaman diliminde yaşamıo ? Bone said: yaşasaydı house rolünde oynayan hugh laurie gibi olurdu. hugh laurie 150 yaşında da göstermiyo yani.. 50-55 falan diyodum ben. iyi bakmış kendine. 'ya da ne demek istediğini net olarak anlatamadın.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ilk bölüm için 9/10 diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 MeSh said: 'ya da ne demek istediğini net olarak anlatamadın.' evet galiba öyle oldu :P bi daha söylemek gerekirse olay şöyle gelişti. ben olsam hugh oynatırdım dedim. cevap olarak o adam yaşlı geldi. bende sherlock kitapta fln genç diye genç olmasına gerek yok. çünkü zaten adamlar asıl sherlocku değiştirmişler bu zaman dilimine sokmuşlar.yani değiştirilmeye müsait. bende bi daha değiştirip yaşlı yapabilirim demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dizi cok iyi. watson da sherlock da birer casting basarisi gayet. pazar gunu gelsin de dizi finalini goreyim diye bekliyorum, ilk iki bolumde 10 uzerinden 10 olmasada rahat bi 8-9 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ikinci bölüm ilkine nazaran çok kötüydü. bi de finaline bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 MeSh said: smarthan said: sherlockda bu zaman diliminde yaşamıo ? Bone said: yaşasaydı house rolünde oynayan hugh laurie gibi olurdu. hugh laurie 150 yaşında da göstermiyo yani.. 50-55 falan diyodum ben. iyi bakmış kendine. 'ya da ne demek istediğini net olarak anlatamadın.' 51 yaşında abi adam sdfjhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi sherlock holmes orjinal hikayesinde 1850'lerde doğdu diye hatırlıyorum.. 'bu zaman diliminde yaşamıyor zaten' mesajına cevaben, 'yaşasaydı hugh laurie gibi olur' cevabı verilmiş ki.. hala ne demek istediğini kavrayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sherlock holmes 1850de değil 1950de doğmuş olsaydı.. yani bu zaman diliminde.. present day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sağlam dizi olmuş . hele şu dizilerin çoğu tatildeyken ilaç gibi geldi yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 1. bolumu izledim baya guzeldi. bundan 20 tane izleyebilirim. 3 bolum olmasi sacma / kotu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 du aklıma gelmişkene yazayım. dizi iyi ama; 1.bölümdeki düşüncelerin yazıya dökülmesi olayının 2. bölümde adam gibi olmaması çok çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 3. bölüm düştü ortamlara. ulen son bölüm ya uff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 İnceleme anlarındaki ufak ipuçlarını ekrana koymalarına bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kesinlikle süper bir yenilik getirmişler dizi olayına, ya da ben ilk defa sherlock'da gördüm +menü sms sonra mesaj olarak yazılan şeyi göstermeleri fln da süper fikirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 mani said: 3. bölüm düştü ortamlara. ulen son bölüm ya uff. son bölüm derken? 3bölümlük mini seri mi yav? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar