Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Games Live


kfg

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=uzHLeDBKprA

Filmed in New Orleans this past April, Video Games Live looks to take audiences on a musical journey through classic gaming. The concert features the Louisiana Philharmonic Orchestra conducted by VGL's co-founder, Jack Wall; a 34-person chorus; a number of soloists including pianist Martin Leung, flautist Laura Intravia and singers Vangie Gunn, Kendrew Heriveaux, Ron Ragin and Cindy Shapiro; plus a rock band featuring Tallarico on guitar; and a full complement of state-of-the-art lighting, lasers and special effects.

http://tv.ign.com/articles/110/1109603p1.html

trailer bayagı gaza getirdi eheh...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cok iyiler ya. blizzard'ın tum oyunlarının muziklerini zaten binlerce kez dinledim. bi de adamlar sarkının yeni versiyonunu da cok iyi yapıyolar. vanilla wow, tbc, wotlk hepsi aynı sarkı ile baslıyor ama yenilenmis sekilde. hepsi birbirinden guzel.

aynı basarı red alert'ta yok mesela. ilki super digerleri berbat.
starcraft2'nin muzigini mesela mp3 playera attıgımdan beri defalarca dinledim, bıkmıyorum. wotlk cinematic'te calan sarkıdan bıkmadım hala. tristram zaten efsane oldu. hepsi cok iyi yani.

bi de echoes of war var album. mukemmel otesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kotik iyi para bastırmış blizzort reklamı için, 20-30 yıllık klasikler arasında 2 günlük oyunun müziği çalınır mı akıl fikir. böyle rezalet az görülmüştür.

belli zaten gitar hiro deyip aerosmith çıkarmalarından, "en seksi oyun karakteri" başlığına "jean grey" yazan arkadaş gibi yapmışlar. oldu olacak "bu da kotor'un müziği" deyip star wars theme çaldırsalardı john williams yönetiminde. ea kotik kadar para bastıramadı herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard guzel muzik yapiyor, yigidi oldur hakkini yeme
http://www.youtube.com/watch?v=g_1U7L_uDA4

persona soundtrackinden beri bir oyun soundtracki boyle cezbetmemisti, dragon age de vardi iste ama 2 muzik sadece

sc2 nin ozellikle terran themeler cok basarili, hemde gidip skywalker studyolariyla calismislar cok daha cinematic bir muzik cikmis ortaya

terran in rock-blues-southern temali muzikleri, zergin orkestral karanlik muzikleri ve protoss un enigmatic sarkilari
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o muziklerin cogu sc den remake direk, oynamadigin icin bilmessin sam :p

misal o videodaki themede arada dugalle itehar ederke ncalan muzik caliyor, 5-6 sarkinin mixi o coguda sc1 den remake dir, main tune ise echoes of war ile cikmis hyperion overtune ki echoes of war piyasaya cikali baya oluyor, ki echoes of war da batida bir ilkdir, japonyada senelerdir oyun soundtrack satislari ve remix pazari var misal oysa echoes of war batili bir firmanin butun oyunlari icin yaptigi ilk ozel album, warcraft, diablo ve starcraftin akilda en cok kalan muzikleri var echoes of war da

bonusda caponca last angel :p

http://www.youtube.com/watch?v=GAFMR3LPzFE

simdi bunu koysalardi cikmamis oyun diaplo reklamimi olucakti :p

http://farm4.static.flickr.com/3148/3041051961_ee00c753ac.jpg

echoes of war gercekten cok basarili, gonul isterdi favorim olan betrayer and the sun king de calsaydi

http://www.youtube.com/watch?v=hfbpV9GNm4U
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet dinledim zaten, ilk kısmını eski oyundan almışlar. gerisi de generic epic. akılda kalacak bir motif veya melodi filan yok. her nasılsa blizzard'a tek oyun yetmediyse zaten 10 tane filan oyunun olduğu konserde, öbürü de diablo olur ama starcraft olmaz zaten, ne eskisi ne remake'i.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Echoes of War is a Blizzard Entertainment-produced orchestral version of the music from their three most popular video game series, World of Warcraft, StarCraft, and Diablo. It includes previously unreleased theme music from StarCraft II: Wings of Liberty, Diablo III, and World of Warcraft: Wrath of the Lich King.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...