kfg Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uzHLeDBKprA Filmed in New Orleans this past April, Video Games Live looks to take audiences on a musical journey through classic gaming. The concert features the Louisiana Philharmonic Orchestra conducted by VGL's co-founder, Jack Wall; a 34-person chorus; a number of soloists including pianist Martin Leung, flautist Laura Intravia and singers Vangie Gunn, Kendrew Heriveaux, Ron Ragin and Cindy Shapiro; plus a rock band featuring Tallarico on guitar; and a full complement of state-of-the-art lighting, lasers and special effects. http://tv.ign.com/articles/110/1109603p1.html trailer bayagı gaza getirdi eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 mario ve halo gibi oyunları görmekten gına geldi, artık görür görmez midem bulanıyor. ama starcraft ve final fantasy görmek iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 mario olsa bile canli seyrederken, dinlerken cok guzel oluyor. ekranla beraber izliyorsun, acayip gaz olduydum ben.ozellikle warcraft da tavbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu arada çaldıkları warcraft ve starcraft şarkısının adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bana asil zeldada geldi ne oyunmus arkadas wii de oynadim gina geldi biratim nesi war bu kadar uber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hangisini oynadin, tiwilight princess wii de bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 halo haric secimler super olmus zaten blizzard domine eder muzik diyince, FF serisi almisken en rezil oyunun en emo karakterini almislar ayip olmus, liberi fatali giderdi oraya http://www.youtube.com/watch?v=N5f_VBd_17M nerde liberi fatalinin epicligi nerde one winged angelin emolugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 cok iyiler ya. blizzard'ın tum oyunlarının muziklerini zaten binlerce kez dinledim. bi de adamlar sarkının yeni versiyonunu da cok iyi yapıyolar. vanilla wow, tbc, wotlk hepsi aynı sarkı ile baslıyor ama yenilenmis sekilde. hepsi birbirinden guzel. aynı basarı red alert'ta yok mesela. ilki super digerleri berbat. starcraft2'nin muzigini mesela mp3 playera attıgımdan beri defalarca dinledim, bıkmıyorum. wotlk cinematic'te calan sarkıdan bıkmadım hala. tristram zaten efsane oldu. hepsi cok iyi yani. bi de echoes of war var album. mukemmel otesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 black isle oyunlarından bahsetmeden olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bu arada turkiye ye geleceniz mi felan dedik bunlara, turkiye den bir cok dostumuz var, cok isteriz gelmek klisesini dediydiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Aslında Diablo da çok rahat girerdi listeye de, bu sefer bütün Blizzard oyunlarını koymaları gerekcekti, tadında bırakalım dediler heralde :P Bi Harrogath dinleyeydik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi, bu kadar commercial olmasin lutfen. orda bi ultima online, bir dark age of camelot gormek isterdim. yoksa sadece cocuklari kandiralim balon satalimin online versyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bucs den mi calicakalrdi orda asdfasfd ultimanin stones haric guzel ve akilda kalir bir muzigi yok, ama stones da cok yakisirdi beaaah http://www.youtube.com/watch?v=3_MyYiO0rqo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kotik iyi para bastırmış blizzort reklamı için, 20-30 yıllık klasikler arasında 2 günlük oyunun müziği çalınır mı akıl fikir. böyle rezalet az görülmüştür. belli zaten gitar hiro deyip aerosmith çıkarmalarından, "en seksi oyun karakteri" başlığına "jean grey" yazan arkadaş gibi yapmışlar. oldu olacak "bu da kotor'un müziği" deyip star wars theme çaldırsalardı john williams yönetiminde. ea kotik kadar para bastıramadı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 blizzard guzel muzik yapiyor, yigidi oldur hakkini yeme http://www.youtube.com/watch?v=g_1U7L_uDA4 persona soundtrackinden beri bir oyun soundtracki boyle cezbetmemisti, dragon age de vardi iste ama 2 muzik sadece sc2 nin ozellikle terran themeler cok basarili, hemde gidip skywalker studyolariyla calismislar cok daha cinematic bir muzik cikmis ortaya terran in rock-blues-southern temali muzikleri, zergin orkestral karanlik muzikleri ve protoss un enigmatic sarkilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 abi sc2 muzigini ben ilk dinledigimden itibaren gelmis gecmis en iyi 10 oyun muzigi arasına koydum ki. cok dusunmeye gerek yok yani, bu muzigi yapan adamlar iyi. blizzard da muzik konusunda her zaman isini en iyi yapanlarla calıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 sc2'nin muziginin iyiliginden cok olay 'filmed on April', e "Hasan kap celloyu konser var" diye yapilmadigindan da bir kac ay hazirlik sureci desen, subatta anca betasi baslamis oyunun muziklerinin orda olmasi biraz garip tabii, Diablo falan olabilirdi gayet yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 dünya tarihinin en iyisi de olabilir, (hoş gerçi videoda çaldıkları en generic epic müziğin en generic haliydi) haftası geçmemiş oyunu böyle öne sürüyorsan buna "reklam için parayı basmışlar" dışında birşey denemez ki sitar hiro'dan belli durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ama muzik 3 senedir var abi. gecen hafta oyunla birlikte release olmus bi muzik degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 warhammer yok ya hic warhammer 40k serilerinin muzikleri wowla kapisir derecede guzeldir. warhammer ace of reckoning'inde muziklerini sevdim ben benim icin en efsanesi sudur yalniz her dinledigimde tuylerim diken diken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 o muziklerin cogu sc den remake direk, oynamadigin icin bilmessin sam :p misal o videodaki themede arada dugalle itehar ederke ncalan muzik caliyor, 5-6 sarkinin mixi o coguda sc1 den remake dir, main tune ise echoes of war ile cikmis hyperion overtune ki echoes of war piyasaya cikali baya oluyor, ki echoes of war da batida bir ilkdir, japonyada senelerdir oyun soundtrack satislari ve remix pazari var misal oysa echoes of war batili bir firmanin butun oyunlari icin yaptigi ilk ozel album, warcraft, diablo ve starcraftin akilda en cok kalan muzikleri var echoes of war da bonusda caponca last angel :p http://www.youtube.com/watch?v=GAFMR3LPzFE simdi bunu koysalardi cikmamis oyun diaplo reklamimi olucakti :p http://farm4.static.flickr.com/3148/3041051961_ee00c753ac.jpg echoes of war gercekten cok basarili, gonul isterdi favorim olan betrayer and the sun king de calsaydi http://www.youtube.com/watch?v=hfbpV9GNm4U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 viktor o echoes of war albumu simdiye kadarki blizz sarkilarini mi iceriyor yoksa sadece wow mu? bide efsane bi oyun sarkisi daha aklima geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 evet dinledim zaten, ilk kısmını eski oyundan almışlar. gerisi de generic epic. akılda kalacak bir motif veya melodi filan yok. her nasılsa blizzard'a tek oyun yetmediyse zaten 10 tane filan oyunun olduğu konserde, öbürü de diablo olur ama starcraft olmaz zaten, ne eskisi ne remake'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Echoes of War is a Blizzard Entertainment-produced orchestral version of the music from their three most popular video game series, World of Warcraft, StarCraft, and Diablo. It includes previously unreleased theme music from StarCraft II: Wings of Liberty, Diablo III, and World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar