Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Seele said: konuyla pek alakasi yok ama Hani Fazil Say lafi burda edildi. Bu seferde Fenerbahce yavaşktir demis. Nasil bir kilisik herseye yavşak diyor. Fazıl sus ve çalmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bu topicleri yönetim, zeka seviyelerini ölçmek amacıyla açıyor sanırım. İyi fikir ediniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ardeth said: Bir sürü şarkı örneği konmuş ben ise şu aşağıdaki videonun saniyesi 0.38-0.54 diyorum Ardeth said: Rewendor said: http://www.youtube.com/watch?v=5TZ0hTBDcl8 ahahahaha hfdsh süpermiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bunu dinleyenlere ne diycez o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Atesli sekilde insanlarin salyalar sactigi politik tartismalara esdeger rezillikte birsey var ise o da ayni ekolde yapilan muzik tartismalaridir. Bu tip tartismalar/atismalar bittigi anda insanoglunun refah duzeyi yukselecektir. Sozum size gelsin beyler ve bayanlar, herhangi bir sanat/muzik turu uzerinden prim yapip, salya sumuk salinan, surat kizartan tartismalara giriyorsaniz, uzulerek soyluyorum ki TIRTSINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 bir anım aklıma geldi.ortaokulda okulun ilk günleri tanışma dönemleri.2 tane güzel fena olmayan kız metal muabbeti yapıyorlar.bende duyduydum onları sonra yanlarına gittim muabbet etmeye.konu yine metala geldi.sen ne dinliosun dedi.bende direk tabiki metal dedim.bana direk sallamasana dediler. ztn dinlemiyordum o günden beri dinlemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sağol paylaştığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 gecko said: Popeye said: HellHound said: sene 2005 - Popoye: altayli cok geriden geliyor yazik ahah malesef o cumlede fatih altaylinin bir programinda soylemisti(su frp ve satanist olaylari donemi) ayrica yuh ulan neleri saklamis herif ohahahahaha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ahahaehahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Popeye said: ayrica yuh ulan neleri saklamis herif ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ahahaha. Fazıl Say'ın, "Fenerbahçe'nin 3 bin nüfuslu İsviçre köy takımına elenme yavşaklığından utanıyorum" şeklindeki açıklamasını doğru buluyor musunuz? Evet 73,91 % Hayır 26,09 % Toplam Oy: 1.472 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hala mı tartışıyosunuz kardeşim, kaç sayfa önce koyduk işte metal nedir ne değildir açıklayıcı videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Heavy Metal bitti arkadaş. 70'lerimizde yine dinleyeceğimiz en güncel metal albumler 90lardan olacak. Ama 60'lardan 90ların ortalarına kadar olan hatta 70 ile 80lerde tvan yapmış altın çağını yaşamış o albümler kuşak kuşak dinlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 MasterHapLo said: kim demis metal arabesk degil diye. Zurnali kemanli yersen heh electrogitarı çıkarıp kemana falan abansalar güzel olurmuş sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Metal ne ya Uzun saçlı adamlar sıcakta kokuyorlar falan, asi olmak adına yıkanmamak.. ehih cCc Türk Sanat Müziği cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 beyler mahmut haksız. ve ibne tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 SeaGle said: Metal ne ya Uzun saçlı adamlar sıcakta kokuyorlar falan, asi olmak adına yıkanmamak.. ehih cCc Türk Sanat Müziği cCc abi deme öyle bak böyleleri de var: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=112969748340&v=info&ref=ts eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 oha sayfa yöneticilerinden ilki ile 2 muttual friends var, öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 SeaGle said: oha sayfa yöneticilerinden ilki ile 2 muttual friends var, öeh efendi metalciler grubunun adminlerini tanıyan arkadaşlarım var ayağınızı denk alın diyosun. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Çok efendi çocuklar, topuğunuza sıkmazlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ümüğünüzü sıkarlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar