Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal müzik dinleyenler eziksiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seele said:

konuyla pek alakasi yok ama Hani Fazil Say lafi burda edildi. Bu seferde Fenerbahce yavaşktir demis. Nasil bir kilisik herseye yavşak diyor.

Fazıl sus ve çalmaya devam et.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Bir sürü şarkı örneği konmuş ben ise şu aşağıdaki videonun saniyesi 0.38-0.54 diyorum

Ardeth said:

Rewendor said:

http://www.youtube.com/watch?v=5TZ0hTBDcl8

ahahahaha

hfdsh süpermiş bu
Mesaj tarihi:
Atesli sekilde insanlarin salyalar sactigi politik tartismalara esdeger rezillikte birsey var ise o da ayni ekolde yapilan muzik tartismalaridir.
Bu tip tartismalar/atismalar bittigi anda insanoglunun refah duzeyi yukselecektir.

Sozum size gelsin beyler ve bayanlar, herhangi bir sanat/muzik turu uzerinden prim yapip, salya sumuk salinan, surat kizartan tartismalara giriyorsaniz, uzulerek soyluyorum ki TIRTSINIZ.
Mesaj tarihi:
bir anım aklıma geldi.ortaokulda okulun ilk günleri tanışma dönemleri.2 tane güzel fena olmayan kız metal muabbeti yapıyorlar.bende duyduydum onları

sonra yanlarına gittim muabbet etmeye.konu yine metala geldi.sen ne dinliosun dedi.bende direk tabiki metal dedim.bana direk sallamasana dediler.

ztn dinlemiyordum o günden beri dinlemedim :)
Mesaj tarihi:
gecko said:

Popeye said:

HellHound said:

sene 2005 - Popoye:

altayli cok geriden geliyor yazik

ahah malesef o cumlede fatih altaylinin
bir programinda soylemisti(su frp ve satanist olaylari donemi)

ayrica yuh ulan neleri saklamis herif

ohahahahaha

lol
Mesaj tarihi:
ahahaha.

Fazıl Say'ın, "Fenerbahçe'nin 3 bin nüfuslu İsviçre köy takımına elenme yavşaklığından utanıyorum" şeklindeki açıklamasını doğru buluyor musunuz?

Evet 73,91 %

Hayır 26,09 %

Toplam Oy: 1.472

Mesaj tarihi:
Heavy Metal bitti arkadaş. 70'lerimizde yine dinleyeceğimiz en güncel metal albumler 90lardan olacak. Ama 60'lardan 90ların ortalarına kadar olan hatta 70 ile 80lerde tvan yapmış altın çağını yaşamış o albümler kuşak kuşak dinlenecek.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Metal ne ya

Uzun saçlı adamlar

sıcakta kokuyorlar falan, asi olmak adına yıkanmamak..

ehih

cCc Türk Sanat Müziği cCc

abi deme öyle
bak böyleleri de var: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=112969748340&v=info&ref=ts
eheh
  • Yeni Oluştur...