Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qR7U1HIhxfA
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bella said: of kesin metale laf atanlar rap, hiphop, cıstak dımtıs gibi gereksiz edici şeyler dinliyolardır. metal müzik lisedeyken arka sıradan kafasına vurulanların müziğidir.
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 dinlediği müzik türüne görede mi insanları sınıflandırcaz . o da iiyimiş . ya hem hiphop hem metal dinliyorsa o zaman karaktersiz mi oluyor ?
balon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 adam haklı 1 dinlediği müziğe göre insan ayırmayı lise 1'de falan yapıyordum 2
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bella said: of kesin metale laf atanlar rap, hiphop, cıstak dımtıs gibi gereksiz edici şeyler dinliyolardır. of liseli
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 enginarin METAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL yazisini koymaya geldim, koyulmusu varmis asfdfasd
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 1 hafta benimle yaşayana metali bırakma garantisi veriyorum.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 metal güzel parçalar var.her tarzda oldugu gibi metalde de saçma sapan şarkılar var tabi. benimde en nefret ettiğim şeydir.kendini bi kategoriye sokma çabası.hani ben rakçıyım metalciyim gibi.buda bana çok ezikçe geliyor
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fatih altaylı manowar ekibiyle otursun bir çay içsin bence.
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Fatih Altay'lıya Pussy klibini uygulayalım, metal ezik işi değilmiymiş, insanın içinde miymiş değilmiymiş o zaman anlar.
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 şöyle bişey varken metal niye?? http://www.facebook.com/video/video.php?v=117691084914624&ref=mf
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Çünkü çok sıkıcı çünkü bu var =/
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 metal değilde dt dinlemeyenler lesser insan.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sevgili ezikler.. lan olm/kızım birbirnize aptal, gerizekalı, bu böle ezik, şöyle diyorsa liselidir demeden adam gibi yazın mesajlarınızı.. ne ezikmişsiniz arkadaşım! 1001 tür müzik var çok şükür. hepsinin de iyi örnekleri var. severek dinleyin işte. gizledim 3-5eziğin mesajını, az sonra kaybolurlar ayak altından bu mesajlar.
leao Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 balon said: adam haklı 1 dinlediği müziğe göre insan ayırmayı lise 1'de falan yapıyordum 2 vaaaay hümanistlik yapıp kız mı tavlıyosun forumlarda romantik serseri edit: dassaaa sen de metalcisin galba abi =/ hayır kötü amaçlı söylemiyorum diycek bişey yok zaten artık homoseksüellik gibi bişey metalci olmak insanlar yolda görünce gözlerini yukardan saat 5 yönüne doğru devirdiklerinde hayata tutunmaya devam ediyolar doğal seleksiyona uğramamalarına şaşırıyorum. ki zaten uğramaya başladılar galba partner bulmakta zorlanıyolarmış
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abvblizzard said: ben suark ın yukardaki postuna bakıp bi SCULPTING ON THE THRONE OV SETH patlattım mesela. Sculpting the throne of seth.. on yok.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 said: edit: dassaaa sen de metalcisin galba abi ahuauh tıklıyoruz dasaaa ne dinlemiş bakıyoruz ben bi sürü şey dinliyorum da opeth falan dahil olmak üzere bu saatten sonra kaldırmaz bu bünye. indie rock iyidir.. o değil de allahın her günü bi tane bilinmeyen, az bilinen, yeni çıkmış grup, sanatçı vermeye başladım.. http://twitter.com/kuduzkunduz ekleyin her gün başka bişi dinleyin, varsa sizin yakaladıklarınız onları da haber verirseniz daha da hiper olur mesela. böle bi güzel olsun.. evet.
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 dasaaa said: said: edit: dassaaa sen de metalcisin galba abi ahuauh tıklıyoruz dasaaa ne dinlemiş bakıyoruz sen müzik dinlememişsin henüz
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 böyle hard rock'tan metale ilk geçilen yere kadar sorun yok, sonrası şarkıya bağlı.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 @SNA1L: seni mi kırıcam lan.. ne diyorsan o olsun :D
Öne çıkan mesajlar