Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal müzik dinleyenler eziksiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
metal güzel parçalar var.her tarzda oldugu gibi metalde de saçma sapan şarkılar var tabi.

benimde en nefret ettiğim şeydir.kendini bi kategoriye sokma çabası.hani ben rakçıyım metalciyim gibi.buda bana çok ezikçe geliyor
Mesaj tarihi:
sevgili ezikler..

lan olm/kızım birbirnize aptal, gerizekalı, bu böle ezik, şöyle diyorsa liselidir demeden adam gibi yazın mesajlarınızı.. ne ezikmişsiniz arkadaşım!

1001 tür müzik var çok şükür. hepsinin de iyi örnekleri var. severek dinleyin işte.

gizledim 3-5eziğin mesajını, az sonra kaybolurlar ayak altından bu mesajlar.
Mesaj tarihi:
balon said:

adam haklı 1
dinlediği müziğe göre insan ayırmayı lise 1'de falan yapıyordum 2

vaaaay hümanistlik yapıp kız mı tavlıyosun forumlarda romantik serseri

edit: dassaaa sen de metalcisin galba abi =/ hayır kötü amaçlı söylemiyorum diycek bişey yok zaten artık homoseksüellik gibi bişey metalci olmak insanlar yolda görünce gözlerini yukardan saat 5 yönüne doğru devirdiklerinde hayata tutunmaya devam ediyolar doğal seleksiyona uğramamalarına şaşırıyorum. ki zaten uğramaya başladılar galba partner bulmakta zorlanıyolarmış
Mesaj tarihi:
said:
edit: dassaaa sen de metalcisin galba abi

ahuauh
tıklıyoruz dasaaa ne dinlemiş bakıyoruz

ben bi sürü şey dinliyorum da opeth falan dahil olmak üzere bu saatten sonra kaldırmaz bu bünye. indie rock iyidir..

o değil de allahın her günü bi tane bilinmeyen, az bilinen, yeni çıkmış grup, sanatçı vermeye başladım.. http://twitter.com/kuduzkunduz ekleyin her gün başka bişi dinleyin, varsa sizin yakaladıklarınız onları da haber verirseniz daha da hiper olur mesela. böle bi güzel olsun..

evet.
  • Yeni Oluştur...