Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 yok dogustan akpliyim ben, kanim yesil akiyor. oyumu da komursuz sattim, selvi boylu basbakanimdan baskasini da dinlemem, direk degistiririm kanali. gazete de okumuyorum, internette de bir paticik bir akp.orga giriyorum, o da iste namazdan ve su adini unuttugum etli pilavi yemekten firsat buldukca. bir de abilerin sohbetlerine katiliyorum tabii, o kacinilmaz, kolormatik gozlugu takip ciktim mi benden krali yok yav kaldi ki, hani ciddi devam edeyim hic haketmiyor olsa da su mesajin; gercekten chp mitinglerinin -hele kk oncesi- tayyipin sovlariyla kiyaslanabilecegine inaniyor musun? adamda boy var bir kere. gerci tabii onemli olan soy... tam da basariyordum yav ciddi bitirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 AKP bu anayasa değişikliğiyle yargıyı siyasallaştıracak diyenler, seneler önce Mehmet Moğultay'ın yaptığı sonra da marifetmiş gibi göğsünü gere gere anlattığı yargı kadrolaşmasını ya bilmiyorlar, ya unuttular. Tabi hanım yapsa kaza, hizmetçi yapsa suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 KK iyi ya baykal mitingleri format klasikti 30 dakka gayet ust perdeden anca okumus insanalrin anliyacagi duzeyden birseyler anlatip ondan sonra 1 saat basbakana cevap yolluyordu http://www.youtube.com/watch?v=Dq-lwMS3KM4 soyle cikislar filan gundmei basbakan belirliyor, baykal muhalefet ediyordu yanniz gorucne uzeluyorum lan, adamin partisini ninjaladilar resmen ehueheue, oyucnagi elinden alinmis cocuk gibi oldu adamcagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 e abi o da kendisi oyuncak etti gul gibi partiyi sonra ticket acti gerci ninjaladilar diye ama kurtarmadi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 adam twitter hesabı açmış. ilk attığı mesaj, siyasette sevgi ve sadakat önemlidir gibisinden bişeler. ne yalan söyleyeyim bunu okuyunca biraz üzüldüm ben de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 osman kılıcımı çaldı durumu mevcut tabi baykal için. ben esas ilk seçimlerde abiiiiy baykal var diye ölsem oyumu chp'ye vermem diyenleri merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 CHP adamin oyuncagi olmus ya resmen, kemal kilicdaroglunu izliyorum onada uzuluyorum gercek dusunceleri ve fikirleri baykalin senelerce saga cektigi tutucu tabana zit geliyor, meydanda baska ankarada baska konusmak, halka ayri tabana ayri seyelr soylemek zorunda kaliyor uzun donemde adami rahat birakirlarsa CHP yi ve tabanini sola geri ceker, en azindan baykalin getirdigi kurt ve turban tabusunu yikti CHP nin, gecen cikti guneydoguda turkce bilmiyen bir kadin CHP ilce baskani, eskiden olsa baykal bunun haber yapilmasina bile engel olurdu filan bide palpatine onder sav var tabi, butun bu tutucu orgut adamin elinde rahat hamle yaptirmiyorlar kilicdarogluna, hadi onu gectim adam yerinde duramiyor ama parti orgutu yetisemiyor senelerce "az olsun bizim olsun" zihniyetinde oyle tembellesmislerki zerre kipirti yok adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hmmm http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=14315821&id=634585246&fbid=10150236877755247 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ben Baykal'dan referandumda 60% civarı evet çıkarsa efsane bir geri dönüş denemesi bekliyorum. Mümkün değil rahat durmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Wispy said: Ben Baykal'dan referandumda 60% civarı evet çıkarsa efsane bir geri dönüş denemesi bekliyorum. Mümkün değil rahat durmaz. Bir enkaz devralmasını bekliyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 milletin yüzüne bakıcak yüz kaldıysa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 %60ın çok üstünde evet çıkacak zaten referandumdan. Bayağı yüksek bir fark olacak. Ama Baykal hayatta dönmez. Sırf AKP'ciler değil çünkü evetçiler, şu yetmez ama evetçiler, solcular, tırt enteller, anti militaristler (diğer maddelere bakmadan) felan da evet diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Nefr said: yok dogustan akpliyim ben, kanim yesil akiyor. oyumu da komursuz sattim, selvi boylu basbakanimdan baskasini da dinlemem, direk degistiririm kanali. gazete de okumuyorum, internette de bir paticik bir akp.orga giriyorum, o da iste namazdan ve su adini unuttugum etli pilavi yemekten firsat buldukca. bir de abilerin sohbetlerine katiliyorum tabii, o kacinilmaz, kolormatik gozlugu takip ciktim mi benden krali yok adamda boy var bir kere. gerci tabii onemli olan soy... tam da basariyordum yav ciddi bitirmeyi Maklube. O kolormatik gözlüğü de benim takma niyetim var, trendleri yıkmayın abi yok yere. Ayrıca yukarıdaki mesaja ithafen, sadece onlarda da değil, mhp tabanının ve bdp tabanının da ciddi bir kesimi evet diyecek. Valla 2bin kişi umreye gidiyor bu yakın zamanlarda ve onlar sanırım referanduma yetişemeyecekler, o yönden ballısınız. Oy falan attırmadılar da onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 kacirmaz onlari benim selvi boylum, havaalaninda oy attirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Yanlız adamda iyi boy varmış harbi lan bizim okula geldiydi görenler anlatıyo da bi eli varmış fırıncı küreği gibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben sıktım elini. hoş geldiniz sayın başbakanım dedim. benibilen bilir. adam benden bile boylu posluydu lan. korktum. sonra bi kermes gibi bişey vardı orda şaka yaptım hadi len sie dedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 enseye şaplak anüse parmak oldum diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Baykal hayatta gelmez, gelırse CHP bır sonrakı secımde barajı bıle asamaz. Ayrıca, umreye gıden arkadaslar AKP nın tabanını olusturmuyor, AKP esasen prens sabahattin'in tayfasına benzer, iki kitap okumayla, geçmişi tanımadan sorgulamadan neyın ne oldgunu bılmeden ustune etlıye sutluye karısmadan bir yerlere gelen tipler işte. Liboşlar. Böle anti-devrim harekatlarıyla, dini kesimi kendilerine kamufle edip ülkeyi yöneten gücün karşısında kim varsa yanına toplayarak iktidara gelen, dış güdümlü tipler. liboşlar, zaten ne geldiyse T.C. nin başına bu herifler yüzünden geldi. Kısacası, ağır dini kesim Saadet partisi taraftarı zaten AKP'li değil, Geçmişini bilmeyen, sorgulamayan mesela "aa ne kadar saçma %10 barajı var neden böyle ki? hiç araştırmayım, niye böyle olmuş sormayım ama kafam çalışıo gösterim" diyen yeto aydınlardır AKP'nin tabanı. Hani bi adama bişi öretirsin, o adam sadece o öğrendiğiyle sana ahkam keserde içinden gülersin ya, hah işte onlar AKP'nin tabanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 şuan sanırım yurtdışına çıkanlar/gelenler oy kullanabiliyormuş? var mı öyle birşey. yoksa yurtdışında bulunanlar sınırdan falan mı kullanacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 şuan yurtdışına çıkanlar/gelenler oy kullanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 e evet, ben o yuzden donuorm tr ye 3 gunlugune mesela :S bıraksalar elcılıkten kullansak nolcak sankı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 tamam, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Suark said: e evet, ben o yuzden donuorm tr ye 3 gunlugune mesela :S bıraksalar elcılıkten kullansak nolcak sankı :s neyyyy?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 referandum duma duma dum kırmızı mum dolapta pekmez yala yala bitmez ayşecik çik çik fatmacık cık cık cık sen bu oy'undan çık çık çık çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 reyou said: Suark said: e evet, ben o yuzden donuorm tr ye 3 gunlugune mesela :S bıraksalar elcılıkten kullansak nolcak sankı :s neyyyy?? nası ney? dışardaysan ve ikametin orda deilse, yani benim gibi 3-5 aylığına falan gitmişsen TR'ye gelmen lazım. zira oy kullanacağım yer izmir mesela lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar