fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 creative fatality mi yoksa SENNHEISER mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Yalnız birisi kulaklık birisi headset? senin için önemi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sennheiser tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bilgisayarda oyunsa fatality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 oyun müzik film her şey için sennheiser tabii ki, creative neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sennheiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sennheiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 senn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 işin içinde müzik dinlemenin yanısıra oyunlar da var. Sennheisserın ses kalitesine şüphe yok fakat oyun oynarken nasıl bir performans gösterir? Deneyen kullanan eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cevap verenler özelliklerine bakıp mı söylüyorlar, bu verilen ürünleri kullanmışlar mı söylüyorlar yoksa sadece markanın adına göre mi söylüyorlar? yok ben de alayım diye düşündüm ondan soruyorum şimdi.. nesi iyi de sennheiser diyorlar? bu iki ürün arasındaki iyi farklılıklar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ben geçen senheiser kulaklık aldım iğrenç ötesi cıktı. Cok cabuk deforme ediyorum o yüzden ucuz birşey almak istedim daha once kullandıgım 10 milyonluk phi. vardı onu almadım 20 verdim sen. olsun ne fark ediyormuş bakalım dedim ama sonuç berbat ötesi cıktı. Teee kaç sene önce walkman'ler dinlerken bile böyle kötüsünü görmemiştim. Sonra en pahalı kulak içi olmayan kulaklıgını aldım o güzel cıktı bak. Sırf markaya guvenip almayın senheiser, barınaktan al gibi birşey oldu paticikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ben baya hoyratça kullanmama rağmen hala memnunum sennheiserdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sennheiserdan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sennheiser tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Masticore said: ben geçen senheiser kulaklık aldım iğrenç ötesi cıktı. Cok cabuk deforme ediyorum o yüzden ucuz birşey almak istedim daha once kullandıgım 10 milyonluk phi. vardı onu almadım 20 verdim sen. olsun ne fark ediyormuş bakalım dedim ama sonuç berbat ötesi cıktı. Teee kaç sene önce walkman'ler dinlerken bile böyle kötüsünü görmemiştim. Sonra en pahalı kulak içi olmayan kulaklıgını aldım o güzel cıktı bak. Sırf markaya guvenip almayın senheiser, barınaktan al gibi birşey oldu paticikte :) Hangi marka olursa olsun en ucuzunu alınca memnun kalmayabilirsin tabii ki. Ben Shure, J-Jays, Koss ve Sennheiser denedim bugüne kadar, Sennheiser CX400'den aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki bilardo............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ben Sennheiser HD595,HD600 ve HD650 kullandım. Pc set olarak da pc160sk ve şu an pc 350 kullanıyorum. Bir tane de yedekte duran hiç açmadığım pc160 var. Sennheiser'ı alan adam müzik dinleyecekse üstüne çok yok hi-fi olayları ile süper ilgilenmiyorsanız. Ancak creative'de 5.1 7.1 gibi ses destekleri var. Mesala şu an kullandığım pc 350 stereo ve eski pc 160'dan daha kötü ses olayında. Çünkü 5 te 1 fiyatına satılan o eski modelde 3D surround ses desteği var ki 5.1 gibi hissettiriyor. PC 350 çok mu kötü oyunlar da ? Tabi ki değil, hatta kapalı sistem olduğu için dışardan soyutlanıyorsunuz ama uzun süre takınca terleme sorunu oluyor. Yeni çıkarttıkları pc 370/380 'de yarı kapalı ve hava alabilen yapıyorlar sırf bu yüzden. Ama ses kalitesi inanılmaz. .flac formatı müzikler falan inanılmaz farkediyor. HD201 PC 350'den bayağı altta bir model. Sesi nasıldır bilmiyorum ama o tamamen müzik için, hiç oyun altyapısı yok. Sırf oyun içinse creative'e bir şans vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bunu aldim ben 1 ay kadar once. ses kalitesinden suphe duyuyordum ama bekledigimden cok ust seviyede cikti sesleri. tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 tabii ki fatal1ty. önceki 28 yoruma bakma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kullanım alanı sadece oyun değil aynı zamanda müzik/film de var. oyun için creative muhtemelen daha iyi olacakta bass vs içinde sennheiser iyi sanırım. arada kaldım fena halde. O zaman şöyle sorayım creative in bass vs si sennesiser a göre ne kadar kötü :) ? Bide yorumlarda şu dikkatimi çekti bi kaç kişi sesi fazla çıkmıyor diye yazmış creative için ne kadar doğru bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Baggio said: Sennheiser CX400'den aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Aynen. Kulakiçi alışınca bırakamıyorsun. CX400 gibi kaliteli bir kulaklığa alışınca daha kötüsünü de kullanamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 cx400 uzun süre kullandım, hakikaten çok başarılı, ama bi shure kadar da olamaz diye tahmin ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Modele göre değişir. Shure bilmiyorum pek ama jjaysdan iyi olsa da bir qjays değil mesela... baz-tiz dengesi ve detaylar mükemmel CX400'de, müzik için en iyilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 modele gore degisir, muzige gore degisir, kaynaga gore degisir, birde tabii kulaga gore degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Kaynak önemli. kaliteli kulaklıkla, kaliteli ses çipinden, flac dinlenmeli. http://forum.paticik.com/read.php?5,4785889,4786059 Onboard karttan mp3 dinlersen çok adi kulaklıklar kullanmadığın sürece pek bir fark olacağını sanmıyorum EP630 seviyesindeki ve üstündeki kulaklıkların herhangi biri arasında tiz-baz dengeleri çok değişik olmadığı sürece. Not: creative'in ses kartları (E-Mu olmayanlar) yeterli kalitede değil bence müzik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar