Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi ben çok pis salça olurum bu kızlara yanlız. felaket güzelmiş baızları fasçdmaç inc raper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Turk kizlari candir ya, guzel kizlarimiz da var bi suru abartmayin. Ha boylari kisa genelde o ayri, ama laf etmeye hakkimiz yok, biz erkekler de kisayiz maalesef. Arap memleketinde yasiyorum, 178 boyumla ortalamayim, turkiyede normal sayilirim ama avrupaya ayak bastigimda cuceyim arkadas. Hele danimarkada finlandyada falan tam cuceyim. Atalarimizda suc var, asyadan kalkip gelmisler kisa kisa at ustunde ok atabilmek icin, hala kurtulamadik sdhfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ırk olarak güzel değiliz. ok. bakımlı ama artık kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi demeyin, bazi kizlarimiz cidden cok guzel. Istanbulda falan oglen kanyona bi gidin... her ayak bastigimda VAAAY ulkeme bak be falan diye sevinmistim. Guzel kiz cok arkadaslar, ama iste maalesef gotten bacak bir milletiz, ona napacaz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi işte kalın bacak ince bel bebek yüz inanılmaz süper değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 onu diyorum baba ben de. genel ortalama alsan ırk olarak kötüyüz. popolar sarkık, bilekler kalın, boyunlar kısa, klaçalar enine geniş. ama belli noktalarda tepe yapmış değerler de var yani güzel kızlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bütün erkekler de adonis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dedik ya erkeklerimiz de cuce diye sdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ben 1.91'im de Türkiye'de uzunboylu olmak iyi bir şey değil. Tanıdığım tek boyu boyuma kız, kız kardeşim. O da 1.80 ve diğer arkadaşlarından bir kafa uzun aşağı yukarı. Moria gibi memleketiz vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 işin kötüsü uzun boylularımızda dandik. çoğu böyle yeni ergenliğe girmişte boy atmış gibi 30 santim omuz genişliği 50 santim kafa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 uzun boylu dediğin helcaraxe gibi olur tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 O direk spor yapmamaktan kaynaklanıyor. Ya da ergenlikte düzensiz beslenmekten. Halbusi o gençler yüzseler falan ne güzel olur. Sadece omzun geniş olması çok değiştiriyor görüntüyü. Edit: Helcaraxe 3 metre değil miydi? O fazla biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Cons said: işin kötüsü uzun boylularımızda dandik. çoğu böyle yeni ergenliğe girmişte boy atmış gibi 30 santim omuz genişliği 50 santim kafa falan kıskanma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 az et yemekten bunlar hep birde balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Anca izmire kurulabilir heheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ya türk kızları - amerikan kızları felan diyorsunuz da, amerikan kızları türk kızlarından çirkin. suratsız erkek gibi yüzleri var. memleket obez zaten, kendileri de tombul, kalın vs. türklerin çirkinleri bile amerikalı kızlardan daha güzel oluyor. ha, amerikadaki kızlar bakımlı mı, bakımlı. makyaj felan olmasa suratlarına bakılmaz zaten. silikon da sanırım o memlekette bizden daha yaygın. hootersda göğüs takviye sütyenler giyiyorlarmış. tombul kızların memeleri büyük olunca, takviyeyle daha bir "seksi" görüntü sunuyorlar. yani türkiye'de de bulunur o amerika hooters kızları. esas mesele, burdaki kızların hep "çocuk da yaparım kariyer de" tribinde yetişiyor olmaları, burunları büyük oluyor o yüzden. garsonluk yapmazlar hootersda, neden yapsınlar ki... kalitelerinin altında bir yer hooters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 said: amerikan kızları türk kızlarından çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 asdf içimizde bir sosyolog varmış meğerse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 @dasaaa compare rebecca black with merve boluğur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 çocuk da yaparım kariyer de tribi ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hootersda gayet kızlar calısır fakat kısa şortluk kısa bluzlu gogusler açıkta olmaz bununda sebebi kariyer tribi değil bizim memlekete gelmez öyle şey.hemen fişlerler hatunları orospu diye.o muameleyi görür yani ahha bone hiç garsonluk yapan kız görmemiş sanırım evden cıksa görür dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Bone said: @dasaaa compare rebecca black with merve boluğur deli misin abi kiyasladigin kisiye bak. o.O mantiksizligin boneye doydugu an. merve bolugurla zoey deschanel'i kiyasla, charlize theron'u kiyasla bari de kiyaslamanin hakkini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bence senin kıyaslama önerin boneun kıyaslamasından daha kötü olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 amerikan kizlari türklerden cirkin diyip, amerikanin ergen ve cirkin hatunlarindan örnek vermenin nesi mantikli ki? sanki sirf argümanini dogrulamaya calismak icin vermis o örnegi. en azindan iki tarafta da güzel ya da esit güzellige sahip hatun olsun ki, adam gibi argüman sunulsun yani. brad pitt vs. sahin k demek kadar kötü olmus o örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar