Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler canlanın Hooters geliyor!

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

Oce4n said:

memeler de pardon kızlar da ithal olacak mı?
olmicaksa bi espirisi yok. :/

abi bizim kızlarımız
güzel, gayet güzeller yani.
.....wot.......

güzellik kavramı değişir ona lafım yok da hooters abi bu.
ben şahsen türkiyede hootersa yakışır türde meme, pardon: kız göremedim...
bana denk gelmedi heralde...
izmir de en iyi yerdir böle bi iş için.....
içki içiliyo die sergisi basılan şehirlerimiz var :/
Sosyal ağlarda paylaş

acaip çirkinim lan! kıvırcık saçlarım, bitişik kaşlarım falan var. gözlerimin altına kadar sakallarım geliyor. bileklerim falan senin yumruğun kalınlığında. tam bir yağız anadolu delikanlısıyım! adeta bir yılmaz güney, bir ilyas salmanın hormonlu haliyim!

yok lan. sdfsdfsf

gördüğümü söylüyorum sadece. halk olarak çirkiniz genelde. ben çirkiniz desem de çirkiniz, güzeliz desem de çirkiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hooters da çok kötü anım var benim :( gittik bi gün LA de arkadaşla, kapıda bi hatun karşıladı offf o ne öyle barbi bebek ! ona ağzımız açık bakarkene bi başka esmer hatun yerimizi gösterdi anüvvv ne kadar güzell yaa diye diye masaya geldik. sonra.. :(
:S :(
1.80 boyunda, elvan abeylegese vücıt hatlarına sahip, appiahdan daha kara bişi geldi.. noluyoz lan dedik :S dier garsonlara bakıyoz hepsi çok iyi, 30 mankenin içinde bize gulyabani denk geldi ya. o etrafta yokken başka garsonlardan bişiler istioduk hemen damlıyodu yaramazlık yapmayın fln diye, oturdu masaya muhabbet etti fln. beni yiyecek diye korkuodum ben tabii o anlar :(
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

Suark said:

Bide kızlar çirkinleştikçe nazları artıyor, ters orantıynan yani.

evet çok komik ama öyledir, güzel kız kendisiyle konuşacak güzel bir erkeğe sahip olamıyor çünkü; okadar yakışıklı erkek reddedilmekten korkuyor bu yüzden güzel hatunlar da kendine güvenmeyen "la reddetse nolcak .kime kadar zaten ederse şaşarım" diyip öyle aylak aylak gezen tipsiz bebelere kalıyolar. bebeler de hatunlara teklif ediyor doğal olarakta kabul görüyor çünkü zaten güzel hatunun bir erkeği yok. çirkin hatunda el altında çok ve yakışıklı erkek nasılsa ondada güzel olanda ne varsa var boyu olsun gösü olsun götü ufak olsun ayağında gidip direk teklif ediyor. e kız çirkin ama fidan gibi boy var erkek desen mis gibi yakışıklı.

bire süre sonra doğal seçkisizlik iki normal tipi yan yana getirince kırılmalar başlıyor. sepereyşın is evriverrr diyip kasıntı kasıntı geziyolar.

ohaaaa sosyolog falan olmalıymışsın arkadaş... bu işe hiç bu gözle bakmamıştım... %100 doğru bi gözlem
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

acaip çirkinim lan! kıvırcık saçlarım, bitişik kaşlarım falan var. gözlerimin altına kadar sakallarım geliyor. bileklerim falan senin yumruğun kalınlığında. tam bir yağız anadolu delikanlısıyım!

http://www.frightenstein.com/goodies/hhof-wolfman.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

koşun beyler! korax bıyıklı da olsa kızmış!

ayrıca unutmayın asena'nın da adı onur'du!

Her horoz kendi alaninda ü-ürüyo iste, görmeyim muzik bölumunde, yakarim ehuehe

O degilde, evet abi lan, cirkiniz.

dasaaa said:

gördüğümü söylüyorum sadece. halk olarak çirkiniz genelde. ben çirkiniz desem de çirkiniz, güzeliz desem de çirkiniz.

Katiliom..

Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
"şeriat gelcek dediler hooters geliyor" diyorlardı da ne oldu bu iş?

yattı mı?

ekşi sözlük'te 2001'den bir mesaj: "abd'de me$hur restoran zinciri.. turkiye'de de denediler olmadi konsept tutmadi."

2011 bahar ayı felan diyor da:
http://www.aksam.com.tr/seksi-pilicler-secim-sonrasini-bekliyor--21573h.html
baharı bitiriyoruz ki?

açılsa keşke, kaburga, kaşar pane, yengeç bacağı, tarak, istridye, çikolatalı kek felan yesek, yanında da bira.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

Misafir02 Ağustos 2010 Pazartesi 09:26
türk kızlarına yakışmaz o elbiseler.. gözümde canlandı da ıyyy.. koca kalaçalar, çatlaklar, selülitler.. orantısız vücutlar.. izlemek isteyen gidebilir.. zombieland hooters türkiye :))

he babo. her gız senin göyündegi gibidir.

la hele ma hele lölölölö
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...