Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 3 phoenix ile micro yapa yapa 7-8 muta alınabiliyo sanırım. Artı, aralarına sentry serpiştirilmiş mass stalker da işe yarayabilir. Sentrylerle aggro çekebilcek halüsinasyonlar yaratarak hedef şaşırtabilirsin, templar, colossus, void ray falan.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 baya mantıklı. öneriler için teşekkür ederim. ben bilmiyordum templar upgrade'ini yapınca çıktığı gibi storm atabildiğini. ciddiyim
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Üniteyi kullanmak için 2 upgrade basmaya ihtiyacımız olması bence biraz garip. sizce değil mi?
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 toss için exp almadan ht çıkmak yalan zaten. binası 150 gaz ,1 unite 150 gaz, upgradeleri 150 200 gaz gaz oglu gaz yani. az çıkınca terrana karşı işe yaramıyor emp yiyorsun, çok çıkarıp ordunun arasına follow vererek dagıtmak gerek emp den bi kaçını kurtarmak için vs de vs. dertli unite direk. ama kullanılınca her türlü hakkını veriyor orası ayrı.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Tek sıkımlık olmasa basım üstüne. Ama o enerji barı koymuslar, hayatta dolmaz o bar. Yani hayatta kalsın, bir tane daha atarız İNŞALLAH.
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 xunn said: Üniteyi kullanmak için 2 upgrade basmaya ihtiyacımız olması bence biraz garip. oyunun başında, warp olur olmaz sağa sola storm yağdıran bi templar düşünmek bile istemiyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ya bi defiler kadar iş yapmıyo tbh, feedbackle mana patlatmak için ypıyorum genelde
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 infestor işte 1 skill daha ekleyebilirler mesela etraftaki tossların shieldini arttırabilir 10 20 100 enerjiye felan
scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ht ye expansion gerekio demisiniz de mass muta icinde expansion gerekio :P tek base ile tech birimlerini mass yapamazsın kesinlikle, yani yaparsında direk delik bırakırsın sen mass basana kadar adam basit briimlerle alır seni.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 iyide zerg le exp almakla diğer ırklar arasında baya fark var
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 high templar a tek üsten gaz yetiştirmek çok zor. yetiştirsen bile army size ufak kalır. zergler zaten oyun başı alıveriyo exp.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 xunn said: Tek sıkımlık olmasa basım üstüne. Ama o enerji barı koymuslar, hayatta dolmaz o bar. Yani hayatta kalsın, bir tane daha atarız İNŞALLAH. doluyo doluyo achive cık, storm bas. bütün gazla templar bas kalan gatelrden zeal cık. 3-4 templar yeter şimdilik. sonraik gazla charge al. amulet upgside bitince aban işte templar. combata girmedikce güclenen bir ordun oluyo ilginc bir sekilde.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Abi ben mss muta'ya yetşemiyorum bide. Evet, mas muta attırmamalıyım lakin bir halt oldu attı. Adam base'den base'e gir çık beni direk immobilize ediveriyor. Sadece def yapar buluyorum kendimi blink stalkerlarla ama offensive gittiğim anda "lololololo where are your probes now lololol"
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 phoenix mikrosu yapınca üzüyo mutaları
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 high templar'i hakkini vererek kullanabilene kadar phoenix deneyeyim o vakit. Sentry'i bile daha iyi kullanabiliyorum heralde
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bugün yine terrana drop yüzünden kaybettim. o benim 1 basei yıkana kadar ben 2 baseini aldım ama ben yenilerini açana kadar adam uçurdu başladı marine pompalamaya yetemedim kalan ordumla elime aldım. high templar da vardı başta ama base gidince primitive oldum bi anda =/
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Terranla base trade yapmaya çalışmak büyük yanlıs.
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 scorch said: ht ye expansion gerekio demisiniz de mass muta icinde expansion gerekio :P tek base ile tech birimlerini mass yapamazsın kesinlikle, yani yaparsında direk delik bırakırsın sen mass basana kadar adam basit briimlerle alır seni. zerg default alıyor exp o ne olacak ? zerg exp aldı gittim zealarla verdim eline expini diyen beri gelsin.zerg yetersizdir ya da 2 hatchden birden drone abanmıştır. yok çünkü öyle birşey. terran olsan reaper gibi üniten var olabilir hadi. HuK da "madem o aldı ben de alayım stayla" diye bir build geliştirmiş, natural exp'in oraya 1 gate 1 forge atıp sen de orayı savunup exp alıyosun direk ama, pro zerglere her denediğinde 20-30 ling gelip kafasını kırıyor.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Vingthor said: high templar'i hakkini vererek kullanabilene kadar phoenix deneyeyim o vakit. Sentry'i bile daha iyi kullanabiliyorum heralde aynen böyle, stargate atın phoenix gidin hem mutalara karsı hem adamı hydraya zorlayın rocah sayısı azalsın, hemde spore colony atmak zorunda kalsın heryere, arada bikac overlord kaparsanız cabası. hiç işci bile öldürmeseniz, phoenixlerin sağladğı scout map control yeter zaten. hiç robotics gitmenize gerek yok pvz de bence. midgameden sonra gelecek burrow icin, adamı tüketemediğinizde gelecek ultra icin robo ataresanız sitiyosanız. o alıyosa sende alrısın gec alırsın ondan aa sorun değil. toss daha hızlı işci üretiyo zaten. eğer o senı işci sayına yetişmeye calısırsa adam basamıyodur vs vs. bide expension demek phoenix icin daha fazla acık demek
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ben immortal'i hep roach'a yetistiriyodum. Ama phoneix basinca yine roacha karsi birsey tabi o. Immortal mikrolamak gereksiz bi sekilde zevk aldigim birsey. Cunku immortallara hep focus fire geliyor. Teker teker geriye cekip atak veriyorum tekrar. O sirada zealotlar stalkerlar kesiyor zaten roachlari. Roach basan zerge coook nadir kaybettim o yuzden. Iki buyuk problemim var iste biri terran bioball digeri mutamass. Ben bunlara calisayim sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Abi ben terran olarak bioball yapmaya korkuyorum, high templarlar bam bam bam indiriyor stormları kafama. Bioball'u şöyle çözebilirsin bence, chargelı zealot ilk başta, sonradan da çıkarttığın high templarlar. Mass mutanın da durumu ne kadar mass olduğuna göre değişiyor, ama eğer air forcela gidiliyorsa forceları göt göte tutmamak gerekmiş, bugün bunu öğrendim ben :P
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 az önce yendim adam bio gitti yanına bi kaç thor yapmış ghostları yanlış taraftan getirdi. high templarla ghostları ve thorları ve hatta bütün bioyu patlattım ama yine de güzel bi ordum vardı diğer ünitelerin hakkını yemiyim
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ya base trade yapamadıgımıza göre baselere photon caiz midir?
Venator Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Drop'u engellemenin en güzel yolu obs ile scout etmek ve de drop'un geldiği yere templar warp etmek. Tam drop ederken medivaclere bir storm ve de feedback cakarsan terran aglayarak oyundan cikar.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 geliş yoluna stalker koyarsan da olabilir, tabi scout etmek gerek.
Öne çıkan mesajlar