lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 şimdi ben toss oynamaya çalışıyorum ama noobum varmı bu işi çözmüş arkadaşlar burdan paylaşsak değişik taktikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 1-mass collosi 2-1a2a3a 3-??? 4-profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 pvz: 1.4 warpgate 2.1a 3.??? 4.PROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 zealot yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hala 4wp'yi durduramıyomusun tunca? yazık la.. o değilde ben 2 wp stargate expansion sonra daha cok warpgate zeklinde oynamayı seviyorum güzel oluyo keyifli oluyo. templar gidiyorum collosus yerine. bide bu aralar bolca hallucination kullanmaya basladı inanılmaz basarılı bir büyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 1. Zeo rush 2. Adam yediyse 6. maddeye geç 3. Mass zeo/stalker/immo/sentry 4. Adam yediyse 6. maddeye geç 5. Mass void ray/carrier 6. ??? 7. PROFIT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Cuce said: hala 4wp'yi durduramıyomusun tunca? yazık la.. o değilde ben 2 wp stargate expansion sonra daha cok warpgate zeklinde oynamayı seviyorum güzel oluyo keyifli oluyo. templar gidiyorum collosus yerine. bide bu aralar bolca hallucination kullanmaya basladı inanılmaz basarılı bir büyü. durduruyorum genelde de huk whitera gibi adamlar bile yapıyo yani zamanlaması iyi ayarlandığı ve scout ettirilmediği zaman durduramamak normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kollarında vijun vijun davalardan olan adamlardan bas, sal üstlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oha çok güldüm lan allahalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aquila said: kollarında vijun vijun davalardan olan adamlardan bas, sal üstlerine. QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 scout? 1a? bunlar nedir hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 protossta karşı tarafın manasını drain veya burn gibi bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 high templarda feedback var, manayı sıfırlar götürdüğü mana kadarda hasar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 protoss da degil ama ona karsi kullanilan EMP Round Terranda yeri geldimi baya etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 protoss op ya :D oyunu hiç bilmeyen adam yorumu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bence en imba terran herşeye caresi var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 terran'ın bir büyük dezavantajı var, yeterince mobil değil ordusu. zerg ve toss daha mobil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 terran nasıl mobil değil ya bi tek tank ve thor mobil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 1) 4-10 warpgate (exp sayısına göre,oyunun uzunluguna göre) warpgate ,stalker blink upgrade, adamın base'ine yakın bir pylon yakından patır kütür sentry+stalker üretimi, cliff'in tepesine bir observer. gg. zevke göre bir de işçilerin arasına phase prism indirip 4 stalker da işçilere gönderilebilir. 2) adam massive marauder-marine abanıyorsa 2 robotics, colossus kök (4-8), yanına zealot+sentry ile colossusları korumaca, phase prism+observer ile zealotları direk cliff üstünden base'e yakın üretmece 3) lame bi takik oldugu kesin ama oyun kazandırıyor, oyun başı çaktırmadan adamın base in kenarına pylon,forge,photon cannonlarla base'e giriş, marauder basmadan girerseniz 20 marine basabilse gene durduramaz, base'e de 2 cannon atmayı unutmayın fail vermeyin. aklıma gelenler. ha birde, PvP için immortal spam = profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Özellikle Diamond'a çıktığımdan beri başıma bir kaç kez gelen bir olay var. Maç başlıyor. Ben klasik Gate > Ass > Cyber > Gate > Ass > Citadel > Templar Archives ve mümkün olduğunca çok unit gidiyorum. Rakip T ben daha PSI çıkamadan MM geliyor ve maçı veriyoruz. Kro gibi MM basıp geliyorlar. 2 maç ard arda başıma aynı şey gelince ufak bir build order değişikliğine gittim. Gene klasik Gate > Ass > Cyber > Gate > Ass > Citadel > Templar Archives Tek farklılık çok hızlı bir şekilde PSI upgrade'ini çıkarmak. Bunun için Warp Gate upgrade'ini bile bir nebze geciktirebiliyoruz. Chrono Boostları biriktirip paso Templar Archives a atıyoruz. MM geldiğinde 75 manası olan 2 templar şart. Neyse yetişiyor Templarlar yanındaki zea ve stalkerlarla beraber...Dalıyoruz. Hatta dalmıyoruz. Ezberci Noob'un kapımıza girmesini bekliyoruz. O daracık yerde PSI'yi kafasına gömünce (PSI atmak sc1'den biraz daha zor bu oyunda...O yüzden hedeften emin olmadan atmayın ( Single target click yapamıyoruz...Area only PSI)) Terran'ın gözünden yaş geliyor. Sonra zaten insiyatif bize geçiyor. Burada önemli olan rakibin MM rush yapacağından emin olmak. Siz psi giderken Banshee'ler gelmesin.2. çok önemli şey de PSI'ları attıktan sonra Marauderleri bitirecek unit kalması. Yani hepsi kırmızı HP li olabilir ama bitirecek unit yoksa gene kaybediyoruz ( o da başıma geldi). Bu arada templarları ayrı tutuyoruz ki olası bir EMP olayında en azından bir PSI olsun. Yani 10 sene önce iyi PSI vs ALL ise gene öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Terranlar cok Kro ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Köylülerimiz ile basarız mekanı, acımayız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Lombak güzel demiş, Boost'ları akıllı kullanırsanız Psi yetişiyor adamın gelebileceği zamana, tabi recon önemli, şık bir build-order yaparken banshee, reaper falan gelir sinir eder. Bir de toss için en önemlisi force dengesi, stalker-zea-coloss-immortal artık ne basıyorsanız unitler arası denge olmalı sayı açısından, misal benim sc2'de en alışamadığım şey Terranların Protoss'a karşı meka değil de bio oynaması, sc1'de mm microsu inanılmaz değilse karşı tarafın sırf stormlarla bile adamı sindiriyordunuz ama bu oyunda hep Psi'nin daha gosu kullanılması gerekliliği hem de Marauderların sürekli sağ çıkması avantaj sağlıyor t'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tlo nun bir maçında vardı ya MM ordusuna psi patlatıo kaçtane rakip tlo yine gidio mothership+carrier i indirio aşağı üstüne templarıda kesiodu sdfs köylü candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abi ben marauder nasıl olsa armored diye immortal stalker karıştırıyorum mecha gitse de iyi oluyo sanki. ama çok pro terranlar yener beni tabi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar