Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Windows 7 kullanmaya başladım. Sonunda becermiş MS bile diyebilirim. Bir eksiğim var ama. Amarok'a benzeyen iyi bir müzik çalar arıyorum. Eğer Amarok'un ne olduğunu bilmiyorsanız gelip iTunes kullan filan demeyin lütfen. foobar2000 kullanıyorum şu anda. Amarok 1.4'e daha yakın birşey daha iyi olur. foobar2000'in sadece Album List özelliği benzer - ki kendisi en can alıcı özelliği olduğu için bunu şeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 f2k e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 foobar (tu) zaten audiophile lerle foobar kullaniyorlarmis, oyle okudum bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Songbird ne alemde? Son baktığımda hantal, adi birşeydi. İki yıl önce neredeyse ama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Amarok kullan? http://amarok.kde.org/wiki/Download:Windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Çok kötü çalışıyor o Windows'da. Bir de Amarok 2 iyi değil. Amarok 1.4 gibisi yok :) Yine de bir deneyeyim. Olur da Windows 7 ile iyi çalışırsa ne ala, pek sanmıyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Amarok açılmadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bunu buldum; aTunes: http://www.atunes.org/images/aTunes2.0.0/aTunes00.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 amarok foobar hiç kullanmadım. flac, mp4 müzikler için mpc, normal müzikler için windows media player kullanıyorum. evet tembelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 foobar2000 ile win7 de şarkıları editleyemedim ben :( said: Could not update tags (Access denied) on: xxx edit: foobar2000.exe yi yönetici olarak çalıştırmaya ayarladım çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 kmplayer kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bence zaten en iyi seçimi yapmışsın foobar2000 süper gerçekten özelleştirebilirsin zaten kendi sitesinden ve deviantart tan araştırma yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 aTunes kullanmaya karar verdim. Bir bakın siz de, güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 mediamonkey cok daha hizli + memorynin kulaklarini oksamiyor. task manager http://i.imgur.com/rz7Fk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 javaymis atunes, normal o zman 150k yemesi. bide ram sorun degilki artik, 4k ram var herkezde istiyorsa 300k yesin. hem yuksek ram kullanip hem performanssiz calisiyorsa sorun tabii ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 vallah benim laptop antika o yuzden bana sorun oluyor ayrica hic bi ayar yapmadan bile mediamonkey cok daha kaliteli caliyor. yada bana oyle geliyor xd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Sorunlu değil, performan iyi. Ama kökenleri aTUnes'e uzanan daha iyi birşy buldum. Neredeyse tam Amarok: http://jajuk.info/index.php/Main_Page Bunu kullanıyorum şu anda. Bir bakın derim. Ram kullanımı 80-90 mb civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Peki bu programlar niye? Yani ben yıllardır aimp2 kullanırım bu kadar ram yemesi yada library fln çok değil gibi geliyor. Hani sürekli şunu çalayım diyip şarkımı değiştiriyorsunuz siz? Cidden ben hiç böyle programlar kullanmadım kullananların amacı nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 DareJedi said: Peki bu programlar niye? Yani ben yıllardır aimp2 kullanırım bu kadar ram yemesi yada library fln çok değil gibi geliyor. Hani sürekli şunu çalayım diyip şarkımı değiştiriyorsunuz siz? Cidden ben hiç böyle programlar kullanmadım kullananların amacı nedir tam olarak? underground bir music player kullanılmalı ki muhabbeti geldiğinde popülerlere laf atılıp müzikle ilgilenildiği ve popüler kültüre karşı olunulduğu gösterilebilinsin. ve bu player iyi olmalı ki, sırf laf etmiş olmak için edilmiş gibi gözükmesin, gerekirse ıvır zıvır özellikleri anlatılıp fikirler desteklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ben aimp2 kullanıyorum. gayet de memnunum hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 iyi bir library olmadan kullanamam ben. Linux'e geçmeden önce Winamp kullanırdım. 5 yıl önce filandı bu. Sonra Amarok'u keşfettim. Arşivimi güzel bir şekilde tagladıkdan sonra ( http://forum.paticik.com/read.php?6,3931773,3931773#msg-3931773 ) ne kadar kullanışlı olduğunu, rahat olduğunu fark ettim. iTunes ya da Media Player tarzı bir kütüphane hiç kullanışlı değil ama bir Amarok'a ya da bu Jajuk'a bakarsınız ne kadar mükemmel bir şey olduğunu anlarsınız. Ama arşiviniz düzgün taglamış olması lazım, onun için de verdiğim konuya bakın. http://i35.tinypic.com/2yyp93t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 foobarda da yapiyorsun ayni seyi bi lyrics olayi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ki f2k de istenirse herseyin plug ini var , o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 itunes kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 GERGE said: Sorunlu değil, performan iyi. Ama kökenleri aTUnes'e uzanan daha iyi birşy buldum. Neredeyse tam Amarok: http://jajuk.info/index.php/Main_Page Bunu kullanıyorum şu anda. Bir bakın derim. Ram kullanımı 80-90 mb civarında. Bendeki ram kullanimi 290mb suan ne yaptimki ben acaba :) temanin farki fln oluyormuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar