aydan666 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Dün bankamatikten hesabıma 180 tl yatırdım.kullanılabilir limitim 215 tl oldu.bugun 10 tl lik alısveriş bile yapamadım.bakiyeniz yetersiz diyor? müşteri limiti:0.00 müşteri kull.limit:0.00 kullanılabilir limit:215.61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hesap kesim tarihin gelmiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hesabına yatırmışsın sen parayı, kredi kartına yatıracaktın. ikisi farklı şeyler. ara bankayı, hesabımdan kredi kartı ödemesi yapmak istiyorum de, aktarsınlar o parayı. ya da bankamatiğe gidip kredi kartı ödemesi seçeneğini seç, hesabımdan ödeme diyerek parayı oraya aktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ilk postunu buraya attın hoşgeldin. buraya konu açmak yerine neden bankayı aramıyorsun ? onlar sana daha doğru cevap vereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 doğru cevabı ben verdim! paticik, bankadan daha güvenilir bir yer. paralarınızı paticiğe yatırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kullanılabilir limitiri artmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 o limit hesabın limiti. hesap kartı varsa ayrıca, onunla kullanabilir o parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Koçum Holy, sanarsın Akbank'ın sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Faizsiz kredi bizde! Şimdi alırsanız ekime kadar ödüyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ödersek ekime kadar, ödemezsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ödemezseniz mikimausa kadar... walt disney filan güzel yerler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aydan666 said: Dün bankamatikten hesabıma 180 tl yatırdım.kullanılabilir limitim 215 tl oldu.bugun 10 tl lik alısveriş bile yapamadım.bakiyeniz yetersiz diyor? müşteri limiti:0.00 müşteri kull.limit:0.00 kullanılabilir limit:215.61 hangi bankaysa o bankaya sorman dahice olur senin açından o yuzden foruma danısman iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Holy said: hesabına yatırmışsın sen parayı, kredi kartına yatıracaktın. ikisi farklı şeyler. ara bankayı, hesabımdan kredi kartı ödemesi yapmak istiyorum de, aktarsınlar o parayı. ya da bankamatiğe gidip kredi kartı ödemesi seçeneğini seç, hesabımdan ödeme diyerek parayı oraya aktar. alkışlar holy için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 senin kredi kartı sodomized by satan olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 feyahut banka kartın varsa onla odeme yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar