sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Kedimi kontrole götürdüm, veterinerdeyken de bu aletin broşürü gözüme çarptı. http://www.marieclaire.com/media/cm/marieclaire/images/catgenie.JPG http://cache.smarthome.com/images/61653.jpg Böyle bir alet. İçindeki kürek her şeyi toparlayıp su gideriyle kanalizasyona aktarıyor. Üzerine bir de dezenfektan solüsyonla temizliyor kumu. Kum ihtiyacı bildiğimiz kedi tuvaletlerinden çok daha az. Veteriner 6 ay - 1 sene gibi uzunca bir zaman boyunca değiştirmenin gerek olmadığını söyledi. Fiyatı çok ucuz değil tabii, 700-800 lira gibi bir şey ama, 4-5 sene içerisinde karda çıkıyorsunuz. Muhteşem bir şey bence, para biriktirip alacağım ben. Herhalde annem ağlar sevincinden^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kediyi evden at, hemen çkarır masrafını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hemde cabrioymuş benimn kedim kakasını kuma yapsaydı hemen alırdım.gerçi banyoda yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Nereye yapıyor ki kakasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Bizimki alaturkaya alışmıştı sağolsun. Ama kum derdi çekilecek gibi değil, bir de silikon kum kullandığını düşünürsek+emek, kafadan kar edilir bu aletle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kanalizasyona derken? tıkanmasın o kanalizasyon borusu 3 sıçıştan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ya işte o nasıl oluyor ben de tam anlamadım. Adam gibi öğrenmek lazım ama burda fotoğraflardan birinde kutudan klozete bir boru uzatmışlar. Herhalde o sayede yapıyor bir şeyler. Afedersiniz kedi bokundan da kanalizasyon tıkanmaz herhalde asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kanalizasyona nasıl bağlıcan onu anlamıyorum amarrrican evi değil ki bizimkiler, çamaşır makinası girişi desen yüksek, klozet desen oynamaz, küvet desen binanın demirbaşı altına çimento basmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yukarı basabiliyorsa çamaşır makinasının kanalizasyon girişine sokabilirsin o hortumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 böyle broşürde yazanlara filan güvenmemek lazım, daha önce kullanmış birini bul ona danış kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ohoo kedi bakmanın ne özelliği kaldı bokunu da temizlemiceksek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://www.catgenie.com.tr/howitworks.aspx Ha evet bir de öğütüyor zaten dışkıyı. Buyrun buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Saeros said: böyle broşürde yazanlara filan güvenmemek lazım, daha önce kullanmış birini bul ona danış kesinlikle Zaten veteriner bir tane "kedi oteli" kurmuş, orda kullanıyordu. Gayet de memnundu. Almaya kalkmadan önce daha iyi araştırmak lazım tabii haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ohah kedi var kedi var vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bu arada ben de bakmıştım bu kendini temizleyen aletlere, bu model enteresan gelmişti malum yıkıyor bildiğin, amazon.com'dan bulup yorumlarını okudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Cat Geniemiş adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Öyle öyle. Sen söyleyince baktım şimdi. Genelde memnun görünüyor millet, eski versiyonlarına göre baya bir düzeltmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kafamı sokar saçımı yıkarım ki ben bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kedi bokundan degil de kedi kumundan talaş gibi çok güzel tıkar klozet borusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Red said: hemde cabrioymuş benimn kedim kakasını kuma yapsaydı hemen alırdım.gerçi banyoda yerde yok sen eve adam tutucan kedinin kıçından ayrılmicak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 o kadar para bayıldıktan sonra gidip oraya yapmazsa kakasını keserim lan kedimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 4 - 5 seneye kedi ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Kedi yapmazsa ben yaparım problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 silika kum gayet kolaylaştırıyo açıkcası kum temizlemeyi falan az önce sıçtı bak harş harş kapattı duydum bide sağa sola saçılıp gece tuvalete kalkınca ayağının altına girmese şu şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 insanalrın kedisi kuma yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar