ufukcem11 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Arkadaslar bir şey sorcam kafayı yemek üzereyım ben m.city ile oynuyordum 5 sezon şampiyon oldum üst üste ve takımdan sıkıldım sözleşmeyi kabul etmedım ,, başka takımdan gelır diye fakat arjantin ile brazilya'dan teklif geldi teklifi kabul et diyorum ama br türlü basına gecemıyorum snra arjatının sayfasına tıkladım orada takımın basına gec butonu vardı ona'da bastım ama hala takımın basında degılım ölece seneler gecıyor yardımcı olursanız cok sevınırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufukcem11 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Arkadaslar bir şey sorcam kafayı yemek üzereyım ben m.city ile oynuyordum 5 sezon şampiyon oldum üst üste ve takımdan sıkıldım sözleşmeyi kabul etmedım ,, başka takımdan gelır diye fakat arjantin ile brazilya'dan teklif geldi teklifi kabul et diyorum ama br türlü basına gecemıyorum snra arjatının sayfasına tıkladım orada takımın basına gec butonu vardı ona'da bastım ama hala takımın basında degılım ölece seneler gecıyor yardımcı olursanız cok sevınırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ntvspor'a başvur yorumcu ol iyi para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 baya acillllll heralde 2 tane konu açmışsında oyun ne onu yazmamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 öylece seneler geçiyor habersiz, fütursuz, umarsız, hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bi dala tutunmadan bırakma takımını bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufukcem11 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 football manager 2010 lütfen bir kişi yardıme tsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 lan sanki gerçekten teklif geldi, hemen cevap vermen lazım, napıcanı bilemedin, nesi acil bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 akıp giden huuu zamanları huuuuu bir yerlerde bulsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hemen altta başlığı var, kaldı ki böyle içeriği anlaşılmayan, ünlemli başlıklar açmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar