Seele Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 shila said: KÖPEK BARINAKTAN DEĞİL KARDEŞİDE VAR BUNUN ANASINDAN BABASINDAN DOĞMUŞ VE 2 AY SONRA BİZE GELDİ BARINAKLA HİÇ Bİ İLGİSİ YOK :) BAŞKA UYDURABİLECİĞİNİZ BİŞEY VARMI ??? köpek veledi zina degil yani anasi babasi belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Seperate said: Bella said: oh süper. çünkü her barınak yazanı itinayla şikayet ettim. panter emel gibisin ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 banlaya banlaya barınak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Resimleri tekrar koyarsan normal yorumlarda gelir merak etme.ama barınak troll ü iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ahahah iyi geldi asdnfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 husky ezer. kısa oluyor ömürleri bildiğim kadarıyla ama husky'nin her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 husky aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sıraya göre 1 Border Collie 2 Poodle 3.. German Shepherd Golden Retriever Doberman Pinscher Shetland Sheepdog Labrador Retriever Papillon Rottweiler Australian Cattle Dog Pembroke Welsh Corgi Miniature Schnauzer English Springer Spaniel Belgian Shepherd Tervuren Schipperke Belgian Sheepdog Collie Keeshond German Shorthaired Pointer Flat-Coated Retriever English Cocker Spaniel Standard Schnauzer Brittany Cocker Spaniel Weimaraner Belgian Malinois Bernese Mountain Dog Pomeranian Irish Water Spaniel Vizsla Cardigan Welsh Corgi Chesapeake Bay Retriever Puli Yorkshire Terrier Giant Schnauzer Airedale Terrier Bouvier des Flandres Border Terrier Briard Welsh Springer Spaniel Manchester Terrier Samoyed Field Spaniel Newfoundland Australian Terrier American Staffordshire Terrier Gordon Setter Bearded Collie Cairn Terrier Kerry Blue Terrier Irish Setter Norwegian Elkhound Affenpinscher Silky Terrier Miniature Pinscher English Setter Pharaoh Hound Clumber Spaniel Norwich Terrier Dalmatian Soft-Coated Wheaten Terrier Bedlington Terrier Fox Terrier (Smooth) Curly Coated Retriever Irish Wolfhound Kuvasz Australian Shepherd Saluki Finnish Spitz Pointer Cavalier King Charles Spaniel German Wirehaired Pointer Black and Tan Coonhound American Water Spaniel Siberian Husky Bichon Frise English Toy Spaniel Tibetan Spaniel English Foxhound Otterhound American Foxhound Greyhound Wirehaired Pointing Griffon West Highland White Terrier Scottish Deerhound Boxer Great Dane Dachshund Staffordshire Bull Terrier Alaskan Malamute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ne sırası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 arkadaşlar öyle saçma sapan şeyler söylüyorsunuzki soruyu sorduğuma pişman oldum yazıklar olsun sizin gibilere resimleride bu yüzden sildim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 köpeklerin türüne göre zeka ve emirleri algılayıp yanıt verebilme sırası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben de aynı ikileme düşmüştüm boxerım için ama önemli olan onu seviyo olman onu olduğu gibi sev ne farkeder ne ırk olduğu ırkcı mısın gardaş? ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ahah boxer daha da betermiş sırada. ben boxerları severim ama. tadınığım huskyler hep huysuzdu şımartıktı falan o yüzden bende huskylere karşı bi önyargı var. pıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 gözleri yeter onun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 2. sıradaki köpek bu köpek zekâ küpü olsa kaç yazar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 o köpek değil bildiğin koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hayvanları çok sevmeme rağmen bu tarz köpekleri ve onları bu hale getirenleri bi şişe içerisine koyup okyanusa fırlatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kırmaysa ne fark eder has ise ne fark eder arkadaş? millete şov yapmak için mi alıyon köpeği dost olsun seveyim edeyim diye mi alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Rasmon said: 2. sıradaki köpek bu köpek zekâ küpü olsa kaç yazar ya harbiden. bu süs köpeklerinin nesini seviyolar çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ardeth said: kırmaysa ne fark eder has ise ne fark eder arkadaş? millete şov yapmak için mi alıyon köpeği dost olsun seveyim edeyim diye mi alıyorsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Seele said: Seperate said: Bella said: oh süper. çünkü her barınak yazanı itinayla şikayet ettim. panter emel gibisin ahahaha tam panter emel o ya. eskinin hayvan dusmanı panter emele nasıl donustu? sinemalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 shila said: arkadaşlar öyle saçma sapan şeyler söylüyorsunuzki soruyu sorduğuma pişman oldum yazıklar olsun sizin gibilere resimleride bu yüzden sildim ! son pişmanlık fayda etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar