Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu PS3 oyunlarından hangisini almalı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

gow 3 acelesi yok.kısa sürüyor ve gow 1-2 den daha iyi bir oyun değil.alır bir ara oynarsın yada kiralayıp.para vermenin anlamı yok

infamous ucuzladıysa alabilirsin

unchartedlar ucuzladı ikisini alıp oynarsın bir ara

tabiki direk demons soul alıcaksın :).

o seni götürür bi süre tek başına.yani oyundan haberim olmayıpta bir anda en iyi rpg imiş falan diye alıp hayran oldum ve bir umut 2. oyun cıkmasını bekliyorum :)

gta 4 sevdiysen red dead alabilirsin.ama multisi çok iyi değil.single oynamadım ben.ve 100 lira verdiğime pişman oldugum tek oyun oldu.2 kere oynayıp attım köşeye

2. edit oldu yazmayı unutuyorum :).heavy rainde ucuzlayınca alırsın.yani 2. defa oynanmicak oyunlara para bayılmanın anlamı yok.ucuzlayınca alınıyor 30-40 liraya
Sosyal ağlarda paylaş

Red Dead Redemption çok güzel bir oyun. Single olarak en azından. Multi denemedim hiç ama özellikle böyle Wild West tarzı şeylerden hoşlanıyorsan çok beğenirsin.

God of War 1-2 oynadıysan 3 ü oynamak şart zatende eğer öncekileri oynmadıysan God of War collection al önce onu bitir.

Heavy Rain'de oyundan çok film zaten :).

Uncharted 1-2 de baya güzeller ama bi ekre bitirdin mi tekrar ettircek bir olayları yok. Uncharted 2 nin multisi iyi deniyor tabii.

Şu listedekiler arasından sadece bir tanesini alacak olsam Red Red Redemption alırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş sen sabırsız adamsın, senin gibi adamların oyunu değil dediği için Demon's Souls'u hiç almamıştım çok istediğim halde, becerebilirsin oynamayı ama tad alamazsın vs. demişti.

Tam 2 hafta önce almaya karar verdim, yazlık dönüşü alacağım diyordum ki Atlus 2011'de serverlardan desteğin çekileceğini söylemiş.

Gerçi uzatılır, Atlus'un uzatma çabaları var ki Atlus olmasa bile Avrupa'da başka bir firma alır deniyor her yerde ama bakalım, yine de alacam dönüşte sanırım asdf

Demon's Souls hariç o listedeki oyunların tamamını oynadım hehe, onu çıkarsak Red Dead Redemption fazlasıyla iyi bir oyun, hatta dediğim gibi 60 saat olmasa da single'ı side görevler, %100 bitirmesi vs. 25-30 alır en az ki ben eğlene eğlene, sala sala oynadım 2 günden biraz fazla gün gameplay'im vardı sadf

bir kere sadece 4 saat poker oynamıştım oyun içindeki poker bilmiyordum, oyun sayesinde öğrendim asdfsad
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

gow 3 ün 6 saat ömrü var yahu

Diğer oyunlarla 20 saat, sıradan bir kadınla 20 saat gibidir, ama gow 3'le 6 saat Adriana Lima'yla 6 saat gibidir. Sadece zamana vurmayın, zamanın kalitesi de önemli ;)

İlk 2 oyunu sevdiğimden kendimden geçtim oynarken.

Red Dead baya güzel oyun ama baydı mesela beni bi 20-25 saatten sonra. GTA'lar kadar sarmadı yani. Heay Rain baya iyi oyun ama bir kere oynayacağından ona para vermemelisin bence de pek. GOW3ê direk verilir de.. :P

Uncharted'ları al derim. Ben de ilkini aldım, bitirince 2'yi alacağım ki 2 çok daha iyi diyorlar yani. Onlara vereceğin paraya pişman olmazsın heralde, hem ilki baya ucuzladı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...