Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 laptopun ekran kartı yandı. ama canım çok feci oyun oynamak istiyor. çok eskilerden oynayabileceğim oyun var mıdır acaba? advanture olur rpg olur rts olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 çok eskilerden olması farketmez, sen o oyunu yine bozuk bozuk oynarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 anlamadım aslında ekran kartımı yandı. ekran kartını aygıt yöneticisinden iptal etmeden açmaya çalışınca bilgisayarı mavi ekran veriyor. ekran kartını iptal edince 1024x768 çözünürlükte açılıyor, video izleyebiliyorum flash açabiliyorum. bende ondan şüpheleniyorum hiç mi açmaz acaba diye. şu oyunu deniycem şimdi; http://www.classic-retro-games.com/Legend-of-Zelda_95.html yok buda flash oyunmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 * The Neverhood * Little Big Adventure (LBA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ev deste varsa solitaire oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ekran kartı yansa hiç çalışmaz, driver sorunu falan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dos oyunlarını açar bence, umudum var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 DareJedi said: * Little Big Adventure (LBA) Bu oyun cidden çok iyiydi. Ekran kartın yansa bilgisayar çalışmazdı sürücü problemi felan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 driverı kaldırıp tekrar yükledim ama düzelmedi. nette de bakındım benzer bi sorun var mı diye bişey bulamadım. belki format atınca düzelir. onun içinde bilgileri yedeklemem lazım, cd-rom bozuk. uğraşmak istemiyorum bide. kullanıyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet LBA yı açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ekran kartım mı yandı emin değilim ama bozulmuştu, çok ısınıyordu anormal derecelere çıkıyordu. öyle bir durumsa seninki, oyunlarda poligon bozuklukları görüyorsundur. 3d olan oyunlarda çalışacağını sanmam ama 2d'ye dayanabilirse neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ugh! oyna zevkli oyundur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 homm 3 deniycem. oynatırsa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Patrician III Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 LBA açmadımı yaw gayet keyiflidir halbuki... Time Commando deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 LBA yı açtıda ses kartını görmedi oyun. daha ileri 2d oyunları deniyorum şimdi. olmazsa LBA oynarım güzelmiş. heroes of might & magic 3 ü deniycem. belki açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar