BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben böyle sağnak görmedim.. resmen bulutların mecidiyeköy tarafında toplanıp maslak yönüne geldiğin gördüm.. yapa yağa geldi bulutlar e bir anda etraf karardı gök gürledi yapmur bailadı an itibariyle itü ayazağa kampüsünü sel götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yardım lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 rahmet yağıyor rahmet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hehe onu yağmur sanıyorsunuz dimi 11 gün dinmeyen bi tropikal yağmurda kalmışdım, yağmur nedir o zaman anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 nimet lan o yağmur. ilerde susuzlukla boğuşurken lan 2 dakka yağmur yağsada kovayı doldursak diceeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Kartal da adeta bir yaz günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yalnız türkleri ruslaştırmak lazım bu gibi afetler konusunda.. bakın rusa! adam sel ile yaşamayı öğrenmiş! sel ve mutlu ruslar arabası su da kalan adam bile mutlu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben, şu an Moskova'da kavruluyorum be, keşke yağmur olsa. Hava 35 derece be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Coder said: hehe onu yağmur sanıyorsunuz dimi 11 gün dinmeyen bi tropikal yağmurda kalmışdım, yağmur nedir o zaman anladım abi tamam da orası için normal o yağmur.. bizim için anormal neyse az az devam ediyor.. akşama kadar bitse de.. sabah havayı güzel gördüm "yanıldın meteoroloji" dedim botlarımı giymedne çıktı mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 silivri tarafındayım, geçen akşam buradan geçti o yağmur felaket şekilde oraya gitmiş. ben mi? Şimdi mayomu giydim havuza yüzmeye gidiyorum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 durdu lan yağmur.. BU KADAR MIYDI SAYIN METEOROLOJİ?? HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi çılgın gibi yağıp durdu bulut filan da kalmadı, güneş açtı. enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben mecidiyeköydeyim. fecidi buralar. ama geçti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 belkide bu sadece öncü yamurdur.. daha büyüğü geliyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 postlara bakılırsa bir tek maslak-mecidiyeköy-levent civarında yağmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 olm dursun yağmur.. akşama doğru dışarı çıkacağım, sokak sokak da dolaşmam gerekecek.. iki gün öncesine dönmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Okmeydanı'nı dağıttı yağmur resmen, görüş en fazla 3 metre falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben akşam eve dönerken yağmasın, başka bir şey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Taksim'den Bahçeşehir'e giderken çevre yolunda akom'un oralarda yakalandım, çok feci yağıyordu silecekler falan hak getire tam allahlık döndüm eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 RAHM@ YAĞIYOR RAHM@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 burasi 16 derece yau, yün hirka giyip disari cikiyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 orası nere avrupa mı. ne güzel serin seirn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 16C de yün hırka abartı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 goldbären said: orası nere avrupa mı. ne güzel serin seirn "The rain in Spain stays mainly in the plain" dedilerdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 goldbären said: 16C de yün hırka abartı ama. almanya- münchen civarlari iste. yok degil, cok esiyor. icine ince bisi giyince abarti degil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar