Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terran Stratejileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet onu biliyorum da nuke atan ghost cloaked değil :S
adam deli dana gibi korkup kaçıyor demek ki hiç bakmadan :)

hayır işin komik yanı 4 ghost var diğerlerine de dalmıyor adam.
video da şu, izlemiştir gerçi çoğunuz;

http://www.youtube.com/watch?v=hVZFZ_1mi6U&feature=player_embedded#!
Mesaj tarihi:
ben bu sabah multiye basladim, bole guide filan bakmadim pek, adam daha factory dikememisken starport dikmisim, 3 rax dan marine marauder basiyor medivacle takviye yapiyorum, 5 siege tankida basip allah allah ciktim sefere, scan filan kullanmiyorum mule icin, adamdan ocnede expansion dikmisim 2. expansiona kosuyorum

sonra adamin usse geldim, abov banshee lerle pitir pitir siege tanklarimi aldi, o anda uyandim hic detector basmamisim bitane bile yok

adamda cokti bunu heralde bansheelerle direk dagitti base i, yahu ne mal bi adamim insan bitane bilemi turret koymaz

boel rezil oldum direk eheue, adam bayada kotu ve yavas oyniyordu oan ragmen bole SC 101 lik blunder ile verdim maci, ulan insan bari raven filan absar uffff
Mesaj tarihi:
Battlenet'e tekrardan sövebilir miyim? Bugün 20. maçındaki yeni yetmeler olarak 200 küsürüncü maçındaki adamlarla oynadık :p Battlenetin bize mi garezi var bilmiyorum artık...

İşin daha ilginç yanı yendik.

Tabi bu galibiyette birinin basenin köşesinden uyguladığımız cannon rush + marine rushı yemesi sonrası tecrübesine yediremeyip direk çıkmasının da oynadığı rol gözardı edilemez, ama sonuçta jim raynor ve spectre portreleriyle corruptor ve immortal portreli herifleri yendik SDF!
Mesaj tarihi:
yanlız ucunbiri gösterdiğin video tlownage videosu

tlo nun placement maçları rakipler safi noob iken tlo bildiğin gosu gibi oynuo saldırmıo fln dediin adamlar oyunu bile bilmio doğru düzgün rakibi hayvani bi terran oyuncusu =) orda skillz var baska biisi yok eheh
Mesaj tarihi:
Cassiline said:

Hadi Gökçen neyse de, hayatında Vulture basmamış adamların laf atması...

Onlar kraldan cok kralcı oluyo!!! hep beraber oynıycaz merak etme sen!

vikyor aslında baya temiz bi combo tutturmussun, ama evet işte ikinci mule'dan sonra ben genelde bekletiyorum enerjiyi. ufak bi detay daha, siege tankların menzili gördükleri alandan dahafazla. o yüzden medivaclerle veya marine'lerle onlara spot edebilirsin mesela
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

evet onu biliyorum da nuke atan ghost cloaked değil :S
adam deli dana gibi korkup kaçıyor demek ki hiç bakmadan :)

hayır işin komik yanı 4 ghost var diğerlerine de dalmıyor adam.
video da şu, izlemiştir gerçi çoğunuz;

http://www.youtube.com/watch?v=hVZFZ_1mi6U&feature=player_embedded#!

cloak onlar, hersey en lowdayken öle gözüküyo
Mesaj tarihi:
cliffe gitmis bunker sensor ve turret yapmisti zaten, siege ile onlari temizledim bi guzel medivac ile gosteripte iste bansheelerden gg

2. macimi aldim gerci bugunde adam bariz kotu oyniyordu, 3. expansiona filan ciktim o derece uzadi oyun, adam ilk expansiona cikmamis battlecruiser pompalamis filan 3 tane, yamato filanda yok tabi kolay temizledim ama daha once isini bitirmem lazimdi

banshee harass rakip beklemiyorsa cok etkili imis bu arada, tuttum bu taktigi, uyanana kadar tek bir banshee ile bile cloak olmadan o ilk anti air i dikene kadar ekonomisine baya zarar verebiliyorsun
Mesaj tarihi:
banhsee'nin güzelliklerinden biride, menzlinin uzun olması. mutanınki kısa mesela haliyle baya mineral line'ın icine sokmanız gerekiyo mutaları bi anda bi sürü range ünite gelip hepsi birden saldırabiliyor. bansheelerle mineral line'nın kenarındaki clifften/bosluktan verebiliyorsunuz küsküyü, haliyle en kötü ihtimalle, en kenara gelen 1-2 sıra ünite size saldırabiliyor. haliyle daha rahat kacıyosunuz.
Mesaj tarihi:
banshee yi sevdim, raven gene cok sahane birim
viking sahane
marine ve medivac ile desteklenen marauder sahane
siege tank direk dutturu duuu duuu dutturu duuu duuuuuuu gene
reaper lari sevdim, terran icin early game de guzel olmus

ama thor un amacini anlamadim arkadas, arnie eglencesi haric kullanilabilir bir yonunu goremedim, noobum ama normal

sanirim upgrade i ile bulky uniteleri asagi alir ama cok hantal geliyor bana
Mesaj tarihi:
bende cok mantığını anlamıyorum acıkcası thor'un.

ekonomik avantajdayken steamroll icin kullanılabilinir, benden 3k mineral bilmemkac gaz gider ama seninde son expansionını alırım mantığıyla.

onun dısında mass mutaya karsı birebir. 2-3 thor beraber canını okuyo mutaların. yanlarında 5-6 marine varsa bide oh süper.

onun dısında medivacle kullanıcaksın, droplayıp direk expansion falan snipe'lıycaksın falan
Mesaj tarihi:
ya aslıdan aynen öle, tanklara ilerleme fırsatı vermek icin bi ünite.
ama bi garip böle bilemiyorum.

şöle bi sorunu var bu rolde, vulture'^lar hızlı üretilip hemencecik push'a geleibliyordu. haliyle push2u sağlıyan vultureları tazelemek kolaydı. Thor tam tersi, hem üretimi cok uzun sürüyo hemde cok yavas. tazeliyemiyosun yanı.

helion tank daha mantıklı geliyo bana o acıdan.artık basıyourz viking marine napalım
  • Yeni Oluştur...