deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Marauderlar air unitlere de vurabilsin, evet istiyoruz böyle birşey. Ya da medivacin içindeki infatryler ateş açabilsin hem havaya hem yere.
Sage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Techlabden 50/50 upgrade olsun işte terranın bio üniteleri vikingler gibi uçup inebilsin ow ye :)
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 dün 2v2 yapıyodum protos void carrier gitmiş ama önden stalkerlarla destekliyor. 150 tane marine 2/3 upgradeli arkasında 5-6 medivac ile buna bi girdim stimpack açıp elemanda hava namına bişi kalmadı 2 ach aldım 500k healleme bide 300 de yanımdaki elemanı heallemişim :D
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi protoss a marine marauder bi tane de ghost ile direk gidin bitirin kasmayın pek
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ben de erken ghost deniyorum genelde direk medivac falan yapmadan bitiyo oyun 2 emple :p gerçi çok erken yapınca da ters tepiyo
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 10 marine 5-6 marauder 1 ghost yetiyor gibi
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Bilmiyom ama son 2 haftadır insanların oynayışları pek bi değişmiş gibi geldi. Base savunması ve radar oluyo sürekli biyerlerde. Hani ilk zamanlar hurraaa falandı da bilmiyom ya invis olayı sıkındı tamamen
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 oyun late'e kalınca toss mass voidray e geçiyor,zergte nitekim corp/brood spamlamaya başlıyor,ben bc gidersem direk gg oluyorum,thor / viking gidersem imkanı yok yine dengeleyemiyorum ki hani karşıdan hızlı expand attığım ve karşının expandlerini harrasladğm oyunlardada durum aynı,özetle terran ile latede bu duruma ne yapabilirim hiçbir fikrim yok,nerede hata yapıyorum :S
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 void ray'in olayi hp'si cok olan unitelere karsi bonusu olmasi. en iyi counter'i da marine. mass void ray'e mass marine ile cook rahat cozum bulabilirsin.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 en büyük şeyi böyle şarj ettirmeyeceksin, direk girişceksin ağzına
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mum chamberinda dediği gibi mass marine abi başka counteri yok thor mor indiriyolar
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mum_Chamber said: void ray'in olayi hp'si cok olan unitelere karsi bonusu olmasi. en iyi counter'i da marine. mass void ray'e mass marine ile cook rahat cozum bulabilirsin. marine i tam çözüm değil de çözüm çabası olarak görüyorum açıkcası,adam bodozlama girerse ki çok nadir olan bi olay ,evet çözüm olabiliyor ama base in arkasından vur kaç yapa yapa çaresizlk içnde göt yırtıyorum. brood'a marinenin imkanı yok ztn,range i yetmiyor
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 mass marine'in de sonuçta aynı mobilitesi yok. o açıdan çok kötü. terran'ın gerçek anlamda bir counter'ı yok yani. bi ana base'e dalar, sonra gider expansion'a dalar, oradan gider 2. expansion'a dalar, mal mal marine'leri koşturursun ordan oraya. void'ler charge up olduğunda da en az 1.5 katı viking olması lazım terran'da. kısacası terran'a karşı bence imba bir ünite void ray. hele yanında stalker basmışsa bolcana, oh oh oh harika oluyor.
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 aynen öyle sabonis,zaten çok sabır gösteremiyorum,gg yazıp çıkıyorum da,terranın late olayını ya bn kavrayamadım yada terran mmm çekip en kısa sürede oyunu bitirmeye çalışmak zorunda,pehhh diyorum.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 eger aklinizdan gecen ayni mobilite ve daha yuksek damage'se oyle bir unite yok. eger istiyorsaniz turret dikebilirsiniz, 5'er turret expansion'lari cok rahat korur marine'ler gelene kadar. yok adam 5 turret'i rahat alacak sayida void ray yaptiysa marine + viking yapabilirsiniz. her turlu daha cost effective olur.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 vikinglerle kitelayarak sorun olmaması lazım aslında viking 9, ray 7 range olması lazım
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 teoride çok güzel şeler yazılmış burda,mantıklı da aslında ama işte pratikte bende bir sorun var demekki ,zaten yeniyim ,biraz daha tecrübe kazanalım bakalım :)
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 void ray nası kite'lanıyor yahu? daha hızlı, acceleration'ı da daha hızlı. ayrıca viking'in ne kadar yavaş ateş ettiğini de unutmayalım. inanılmaz iyi mikroyla belki bir ihtimal edilebilir ama hiç zannetmiyorum. en ufak bir lag, ufacık bir tık hatası, 0.2 saniyelik bir geç kalma falan zaten olayı bitirir. ama zaten mükemmel mikroyla bile olabileceğini zannetmiyorum.
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Behlul said: vikinglerle kitelayarak sorun olmaması lazım aslında viking 9, ray 7 range olması lazım vr ateşe başlayınca o menzil uzuo kaçsan bile bi sure daha atıo
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 menzili 6 7 değil, rangi uzamıyo ama hareket ederken hedefi önündeyse saldırabiliyo. hiç dmg almadan kitelamak mümkün, tabi birazda lag'e basıyo
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 scorch said: voidrayleri base arkasında rampaya saklıyorlar diyorlar halen voidleri marine le almak cok kolay rörör diyen insanlar var yakalayabilirsen alıosun evet.. "YAKALAYABILIRSEN" sen de adamı dağa taşa kadar kovalama. adamın vuracağı noktalara yerleştireceksin marineleri. mine lineler vs. voidler it gibi pahalı birim, eğer çok void basmışsa kara ordusu yoktur. gidin drop yapın adamın feleği şaşar.
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 benim range de anlamadığım bir halt var. Adama sağ click yapıp veya ataklı yürüyerek saldırma arasında rangesel bir değişim varmıdır ? Challenge da sentry li bir bölüm varya askerler geliyo ordan buradan, youtubeda baktım marineler gelirken adam blocklayıp bayırı biraz geçecek şekilde duruyor, sonra sentryler atak verirken marineler bönbön bakıyo. Ama ben A click yapıp bayıra yürürsem marineler vurmaya başlıyor ne hikmetse.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 orada onemli olan yuksekte kalip marinelerin seni gormemesini saglamak. o challenge da gold yapamadigim tek challenge. achievement icin kasayim diyorum da hic gelmiyor icimden.
Öne çıkan mesajlar