Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon tarzı oyunlar için mouse ve mousepad tercihi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sayın patiler, son oyunda ezerken dandik a4 mouseumun saçmalaması üzerine yenilmemiz üzerine çıldırdım parası neyse verip güzel bir mouse ve mousepad alıcam. baktım logitech g9 güzel görünüyor tuzlu biraz ama taksit falan filan alıcam sanırım. mousepad olayı asıl sormak istediğim mevzu, nasılı makbuldür ? incesi mi büyük olanı mı vb. vb. oynayacağım oyun ağırlıklı heroes of newerth olacak. yıllardır 1000 dpi mouselardan ötesine geçmedim, acaba yüksek dpi ye alışma sorunu yaşar mıyım ? mousepadde bir dünya çeşit var razer markasının ürünleri güzel gözüktü genelde bilmiyorum ne dersiniz ?
Mesaj tarihi:
Şimdi fix olcak belki öneri olarak ama kendi kullandıgım ikiliyi tavsiye edebilirim.

Razer Naga Mouse
Razer ExactMat MousePad

Özellikle Mouse Pad cok iyi , yani bez mouse pad deil. Sert yüzey ve çift taraflı speed ve control adlı iki yüzeyi var.

Mouse icin bir şey demeye gerek yok sanırım. Bazıları ergonomisinden huzursuzlar ama bu birazda elinizle alakalı. Benim gibi normal boyutlarda eliniz var ise cuk oturuveriyor :)
Mesaj tarihi:
oynayacağın oyuna göre mouse tasarımı da çok önemli. mesela FPS oynayacaksan, elini kavrayacak, yüksek hassaslığı olan mouse tercih edilmeli, ama hon gibi oyunlarda ya da rts oyunlarda daha çok mouseu rahatça kavrayabileceğin, rahatça gezdirebileceğin ( daha küçük ) ve hassasiyeti daha az olan mouselar tercih etmelisin. razerın böyle bi mouseu vardı da adını hatırlayamadım. çok pahalı da değildi 60 lira civarıydı.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Predator said:

sayın patiler, son oyunda ezerken dandik a4 mouseumun saçmalaması üzerine yenilmemiz üzerine çıldırdım parası neyse verip güzel bir mouse ve mousepad alıcam. baktım logitech g9 güzel görünüyor tuzlu biraz ama taksit falan filan alıcam sanırım. mousepad olayı asıl sormak istediğim mevzu, nasılı makbuldür ? incesi mi büyük olanı mı vb. vb. oynayacağım oyun ağırlıklı heroes of newerth olacak. yıllardır 1000 dpi mouselardan ötesine geçmedim, acaba yüksek dpi ye alışma sorunu yaşar mıyım ? mousepadde bir dünya çeşit var razer markasının ürünleri güzel gözüktü genelde bilmiyorum ne dersiniz ?

g9 süper seçim bence de tuzlu biraz falan diye hiç düşünme alırsın kafan rahat olur bi daha düşünmezsin alet müthiş. mousepadde razerin vespulasını övüyordu arkadaşlar ona bir bak istersen.
Mesaj tarihi:
pad secimi zor gercekten ya. insanlar her kullandığını öneriyor.

ben de mesele 5 tl ye çarsaf gibi ustu kumas altı masaya yapısan plastik bi pad aldım. gayet memnunum sfs. hepsini deneme fırsatı bulsam anlıyacam aradaki farkı da, obur turlu zor.
Mesaj tarihi:
Bende de Logitech G5 + Revoltec Precision Pro Pad var. 2sininde yenileri mutlaka çıkmıştır, benim 4 sene fln oldu herhalde. Diyeceğim odur ki kaliteli ürüne verilen para sonuna kadar değiyor. Al bi Logitech veya Razr, senelerce sür keyfini.
  • Yeni Oluştur...