Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sayın patiler, son oyunda ezerken dandik a4 mouseumun saçmalaması üzerine yenilmemiz üzerine çıldırdım parası neyse verip güzel bir mouse ve mousepad alıcam. baktım logitech g9 güzel görünüyor tuzlu biraz ama taksit falan filan alıcam sanırım. mousepad olayı asıl sormak istediğim mevzu, nasılı makbuldür ? incesi mi büyük olanı mı vb. vb. oynayacağım oyun ağırlıklı heroes of newerth olacak. yıllardır 1000 dpi mouselardan ötesine geçmedim, acaba yüksek dpi ye alışma sorunu yaşar mıyım ? mousepadde bir dünya çeşit var razer markasının ürünleri güzel gözüktü genelde bilmiyorum ne dersiniz ?
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 10 liralık A4 mouse'un altına gazete.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Şimdi fix olcak belki öneri olarak ama kendi kullandıgım ikiliyi tavsiye edebilirim. Razer Naga Mouse Razer ExactMat MousePad Özellikle Mouse Pad cok iyi , yani bez mouse pad deil. Sert yüzey ve çift taraflı speed ve control adlı iki yüzeyi var. Mouse icin bir şey demeye gerek yok sanırım. Bazıları ergonomisinden huzursuzlar ama bu birazda elinizle alakalı. Benim gibi normal boyutlarda eliniz var ise cuk oturuveriyor :)
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet oyun oynarken deli edebiliyo kötü mouseler :/ benimde paraya kıyıp alasım var da, razer........ bilgisayar alıyo insanlar o fiyata :p
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 MX510 ya da MX518. Altına da X-Ray Thunder 8. Yıllardır kullanıyorum. Değiştirmeyi de düşünmüyorum. MX510'um bozulursa MX518 alırım herhalde.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Predator said: acaba yüksek dpi ye alışma sorunu yaşar mıyım ? yasarsin
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 mx518 var ondan önce de mx510 vardı. en rahat mouse bana göre. altında da steelseries var ince kumaş medium. sert alma bence eritiyo mouse'u.
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 senko said: cyborg r.a.t 7 yöh bu ne
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 oynayacağın oyuna göre mouse tasarımı da çok önemli. mesela FPS oynayacaksan, elini kavrayacak, yüksek hassaslığı olan mouse tercih edilmeli, ama hon gibi oyunlarda ya da rts oyunlarda daha çok mouseu rahatça kavrayabileceğin, rahatça gezdirebileceğin ( daha küçük ) ve hassasiyeti daha az olan mouselar tercih etmelisin. razerın böyle bi mouseu vardı da adını hatırlayamadım. çok pahalı da değildi 60 lira civarıydı.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 zipzip said: senko said: cyborg r.a.t 7 yöh bu ne
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bu R.A.T da yeni çıktı heralde R.A.T-3 ten 9'a kadar varmış, fiyatı da pahalı değil 40-120 dolar arası.
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 mouse için 120 dolar abi zenginsiniz ya
ozkansnr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Predator said: sayın patiler, son oyunda ezerken dandik a4 mouseumun saçmalaması üzerine yenilmemiz üzerine çıldırdım parası neyse verip güzel bir mouse ve mousepad alıcam. baktım logitech g9 güzel görünüyor tuzlu biraz ama taksit falan filan alıcam sanırım. mousepad olayı asıl sormak istediğim mevzu, nasılı makbuldür ? incesi mi büyük olanı mı vb. vb. oynayacağım oyun ağırlıklı heroes of newerth olacak. yıllardır 1000 dpi mouselardan ötesine geçmedim, acaba yüksek dpi ye alışma sorunu yaşar mıyım ? mousepadde bir dünya çeşit var razer markasının ürünleri güzel gözüktü genelde bilmiyorum ne dersiniz ? g9 süper seçim bence de tuzlu biraz falan diye hiç düşünme alırsın kafan rahat olur bi daha düşünmezsin alet müthiş. mousepadde razerin vespulasını övüyordu arkadaşlar ona bir bak istersen.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bende g9+icemat mouse pad var iyi baya
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 microsoft sidewinder x8 satıyorum ben ilgilenirsen ö.m. aracılığıyla iletişime geçebilirsin. http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?pid=103
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Abi cidden mouse a 100$ yatırıyonuz mu la. Vay ben fakirim ciddi ciddi
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 pad secimi zor gercekten ya. insanlar her kullandığını öneriyor. ben de mesele 5 tl ye çarsaf gibi ustu kumas altı masaya yapısan plastik bi pad aldım. gayet memnunum sfs. hepsini deneme fırsatı bulsam anlıyacam aradaki farkı da, obur turlu zor.
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bende de Logitech G5 + Revoltec Precision Pro Pad var. 2sininde yenileri mutlaka çıkmıştır, benim 4 sene fln oldu herhalde. Diyeceğim odur ki kaliteli ürüne verilen para sonuna kadar değiyor. Al bi Logitech veya Razr, senelerce sür keyfini.
Öne çıkan mesajlar