soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yui diye japonik bi sanatçı var; çalar söyler. tatlı biri gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 griswold sende "grubun vokalini gitarcı götürünce sinire binen basçı" sinir var. sadece troll dostum beni yanlış anladın kem küm alıntı diye güncelleye basıp basıp duruyordum, böyle olacağı belliydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abvblizzard said: led zeppelin ac/dc felan hiç bi esprisi olmayan sadece türün boşluğundan zamanında prim yapan gruplar. camel öyle mi pink floyd öyle mi mesela. ahahah. komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 goldbären said: griswold sende "grubun vokalini gitarcı götürünce sinire binen basçı" sinir var. sadece troll dostum beni yanlış anladın kem küm sdddfsa iyi tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ac/dc dinledim hiç sevmedim lan o ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Aga elektroyu klasik gibi tutan kiz bastan kaybetmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Farinal said: DAĞILIN acayip derecede kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sabrina mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ardeth said: ac/dc dinledim hiç sevmedim lan o ne öyle troll olsun bu ardeth :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 müzik cahilleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs524.snc3/29809_10150181966175713_562440712_12233903_8076324_n.jpg Hepinizden daha metalciyim, hepinizden daha tikiyim ve hepinizden daha temizim, dagilin simdi. Levent scs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BabacumMostors said: http://www.kuroyumes-developmentzone.com/referenced/NoStairwayToHeaven.jpg Bu arada abi bunu gozden kacirmisim, Kadikoy TNT Muzik'te de Ozgur abi gelen ergenlere tek tek ''metalika calmak yasak, daha yaratici birseyler calin'' diyor, dukkanindan kovuyor metalika calani, cunku yeni yetme daha pena vuramayan tipler gelip 7 milyarlik amfiyle 3 milyarlik gitarda enter sandman calmaya calisip siciyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 goldbären said: griswold sende "grubun vokalini gitarcı götürünce sinire binen basçı" sinir var. sadece troll dostum beni yanlış anladın kem küm Bas çalıyorum zaten hehe Fakat vokal erkek, gitarlardan biri de MADBOY olduğundan geri kalan kısma hiç girmeyelim bence, çok tatsızlaşabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi evet o ifade cok sakat olmus gercekten ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 goldbären said: griswold sende "grubun vokalini gitarcı götürünce sinire binen basçı" sinir var. sadece troll dostum beni yanlış anladın kem küm alıntı diye güncelleye basıp basıp duruyordum, böyle olacağı belliydi sdf Gitarist en son götürür ya, Davul-Bass-Gitar onun sırası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Griswold said: Bas çalıyorum zaten hehe abi kusura bakma enstrümandaşmışız bi de ama nasıl olur da metal yani? funk varken, soul varken, jazz varken? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bir justin beiber cover'ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Rasmon said: Griswold said: Bas çalıyorum zaten hehe abi kusura bakma enstrümandaşmışız bi de ama nasıl olur da metal yani? funk varken, soul varken, jazz varken? :( Gruba adamlara çok lazım diye + geyik olur diye girdim, yoksa ben de aynı fikirdeyim. İstisnalar dışında metal bası sıkıcı çünkü, o istisnaları çalmam da şu halimle mümkün değil zaten =) Funk için caz için soul için ders almak veya saatler gömmek şart, ilki için param yok, ikincisi için zamanım yok eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Orijinalini severim. Bunu da sevdim. Bu topakda bulunsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 üflemede başarılar bence yan flüt falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Rasmon said: Griswold said: Bas çalıyorum zaten hehe abi kusura bakma enstrümandaşmışız bi de ama nasıl olur da metal yani? funk varken, soul varken, jazz varken? :( şu saydığın tarz müzik yapan gruplardan 250x kompleks ve yaratıcı metal müzik yapan gruplar var fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 metal ve yaratıcılık? lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gitar çalan ekmekler hmmfpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 SNA1L said: metal ve yaratıcılık? lololol ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar