mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 http://www.milliyet.com.tr/kurtlar-vadisi-filistin-filminin-kadrosu-belli-oldu/yasam/sondakika/27.07.2010/1268881/default.htm said: Gazze’ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir; bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir. Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkanları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşe’ye ulaşmaya çalışırken, Filistin’de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat’a yardım eden herkesi hapse atmaktadır. Ancak teknolojik imkanlar ve kural tanımazlık, Moşe’yi kurtarmaya yetmeyecektir. http://www.st-bonaventure.ca/blog/wp-content/uploads/2009/09/buddy_christ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 oh süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 cok iyi oldu bari adam gibi bir prodüksiyon yapsalar da holivud gibi propaganda yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 amerika: türkiye: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 polat abi de iyice orta doğunun rambosu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 oha polata film çekmek için gemiyi israillilerin basmasını mı bekliyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şaşmaz kardeşler iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Beyler lütfen dalga geçmeyin Polat Alemdar bi halk kahramanıdır ve yaşananlar bi ortadoğu gerçeyidir. Diziyi dört gözle bekliyorum hikaye harika kurgulanmış, hiç klişe yok. Kurtlar Vadisi Pusu da böyle kaliteliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kojiroh said: Beyler lütfen dalga geçmeyin Polat Alemdar bi halk kahramanıdır ve yaşananlar bi ortadoğu gerçeyidir. Diziyi dört gözle bekliyorum hikaye harika kurgulanmış, hiç klişe yok. Kurtlar Vadisi Pusu da böyle kaliteliydi zaten.dizi değil film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kojiroh said: Beyler lütfen dalga geçmeyin Polat Alemdar bi halk kahramanıdır ve yaşananlar bi ortadoğu gerçeyidir. Diziyi dört gözle bekliyorum hikaye harika kurgulanmış, hiç klişe yok. Kurtlar Vadisi Pusu da böyle kaliteliydi zaten. * 4. kattan hiç düşünmeden terreddüt etmeden atlar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 said: Ancak teknolojik imkanlar ve kural tanımazlık, Moşe�yi kurtarmaya yetmeyecektir. ulan salaklar hadi gaza gelip filmi çektiniz kabul de lan filmin sonunu niye anlatıyorsunuz şimdiden bide, bu ne lan hahahhahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kojiroh said: Beyler lütfen dalga geçmeyin Polat Alemdar bi halk kahramanıdır ve yaşananlar bi ortadoğu gerçeyidir. Diziyi dört gözle bekliyorum hikaye harika kurgulanmış, hiç klişe yok. Kurtlar Vadisi Pusu da böyle kaliteliydi zaten. epic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 polat reyis alayına gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Flassh said: auhahuauhauh :D:D bizim millete kadroyu bile "kadın resminden" tıklatıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kojiroh said: Beyler lütfen dalga geçmeyin Polat Alemdar bi halk kahramanıdır ve yaşananlar bi ortadoğu gerçeyidir. Diziyi dört gözle bekliyorum hikaye harika kurgulanmış, hiç klişe yok. Kurtlar Vadisi Pusu da böyle kaliteliydi zaten. bold + italik kullanmayı ve her kelimeyi büyük harfle başlatmayı unutmuşsun dfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mum_Chamber said: kari? /kadın resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Sarcasm dedektörü kapalı olanlara gelsin http://4.bp.blogspot.com/_653_4FsTEfc/TAj-seVQQeI/AAAAAAAAA_M/v_8JmXwL61E/s1600/HolyFacepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kurtlar Vadisi: Mallar Nasılsa İzliyor Çekelim Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 polat patiyi bassın nedankoyu öldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kojiroh said: Sarcasm dedektörü kapalı olanlara gelsin http://4.bp.blogspot.com/_653_4FsTEfc/TAj-seVQQeI/AAAAAAAAA_M/v_8JmXwL61E/s1600/HolyFacepalm.jpgkıvırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 DarKRideR said: Kurtlar Vadisi: Mallar Nasılsa İzliyor Çekelim Olacak (tu) smarthan said: polat patiyi bassın nedankoyu öldürsün yük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar