Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single Player (Senaryo)

Seele

Öne çıkan mesajlar

şimdi aklıma takıldı.
hani bir yerde spectre ve ghost arasında seçim yapıyoruz ya, ben tosh'a yardım ettim spectre gittim yani ama sonra nova'nın görevinin de durduğunu farkettim.
nova'nın görevini de yaparsam hikaye açısından bir şey değişir mi?
tosh bana "ulan hayın cim reynır, gandırdın beni!" der mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Haven's Fall diye bir görev var. Hani Zerg ele geçirmiş mekanları falan infested olayları, temizlemek lazım oraları.

Ben normalde doktora yardım edip protossla savaştım o görevde, bunu da yapayım diyorum ama beceremiyorum.

Ne yaptıysam olmadı ibr yeri alırken diğer yer gidiyor bir yandan öküz gibi basee dalıyorlar zaten, tam kafayı yemek üzereydim bir de acchievement progressi durdurmuş blizzard ne alakaysa...

Tüyo var mı bu map için?
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım herkes aynı şeyden takılıo, hikaye "güzel" ama 6 senedir pişirilip önümüze sunulmuş wow hikayesine ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK benziyor, o yüzden insanlar çok aşina konuya. hic bi yaratıclık gelmiyor gözümüze bakalım ne kadar kurtarabilcekler bu tekdüzelikten kendilerini.
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

Haven's Fall diye bir görev var. Hani Zerg ele geçirmiş mekanları falan infested olayları, temizlemek lazım oraları.

Ben normalde doktora yardım edip protossla savaştım o görevde, bunu da yapayım diyorum ama beceremiyorum.

Ne yaptıysam olmadı ibr yeri alırken diğer yer gidiyor bir yandan öküz gibi basee dalıyorlar zaten, tam kafayı yemek üzereydim bir de acchievement progressi durdurmuş blizzard ne alakaysa...

Tüyo var mı bu map için?

hangi modta oynuorsun bilmiyorumda benide baya kastırmıstı o bölüm brutalda.. kullandıgım taktik ilk basta 3 viking ile direk en yakındaki base i temizle ondarn sonra bikaç bunker yap marina koy iclerine gerisi full viking pump durmadan viking bas marineleride oyunun sonlarına gelince en uctaki baseleri temizlemek icin vurgun yap base i terket.

bu arada her cıkan infestionıda yok etmen gerekio biraz sabır bölümü yaklasık 8 tane viking rahat alıyor infestion süresi dolmadan gidersen(upgradeleride unutma vikinglerin)
Sosyal ağlarda paylaş

normal - hard karışık oynadım hep, önce hard denedim 1-2 kerede beceremezsem normale döndüm üşenip.

ama o son bölüm ne be kardeşim. inat ettim hard'da yapıcam diye. daha 2 kere oynadım da, olabilitesi varmış gibi durmuyor. worm'leri öldürmüştüm ben, broodlord ve muta ikilisi fena yapıyor resmen, 15 viking basıyorum, devamlı marine basıp bunker'lara koyuyorum siege tank'lar yapıyorum. vikinglerle sağdan sola, soldan sağa koşturmak ebemi şeettiriyor. Zaten kerrigan 1 geliyor iyi ama ikinci gelişte kesin dağıtıyor.

seçim yaparken direk uçanları alayım, hiç uçan bişey gelmesin yere konsantre olayım demiştim. fakat netten bakınca worm'leri öldürmek daha iyi demiş çoğu kişi, iyi öyle yapayım dedim. pişman oldum. ha ama neye pişman olmadım? worm'leri öldürdüğünüz bölüm çok güzel, kesinlikle oynamalısınız geri dönüp diğerini yapacak olsanız bile.

ben şimdi secret mission'ı almak için geri dönücem, char'da bir daha seçim yaparken de hava üssünü yok etmeyi seçecem. son bölüm herhalde daha kolay olacaktır o şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:

ucunbiri said:

Tüyo var mı bu map için?

hangi modta oynuorsun bilmiyorumda benide baya kastırmıstı o bölüm brutalda.. kullandıgım taktik ilk basta 3 viking ile direk en yakındaki base i temizle ondarn sonra bikaç bunker yap marina koy iclerine gerisi full viking pump durmadan viking bas marineleride oyunun sonlarına gelince en uctaki baseleri temizlemek icin vurgun yap base i terket.

bu arada her cıkan infestionıda yok etmen gerekio biraz sabır bölümü yaklasık 8 tane viking rahat alıyor infestion süresi dolmadan gidersen(upgradeleride unutma vikinglerin)

hardda oynuyorum hallettim ya sonunda hem de 3 achievementla beraber, boldladığım yer sayesinde yaptım ona hiç dikkat etmemişim ben, sağolasın ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

hava hiç gelmiyo, abi mümkün değil wormlerin uçanlar kadar zorlaması, wormleri 5-6 invis banshee gönderip alabiliyorsun en azından normalde

normal zorlukta iki türlü de oynadım, wormsüz çok daha kolay geldi
yani zorlayacak bişey bile yoktu normal zorlukta zaten

bugün yarın hard zorlukta wormsüz denicem bakalım nasıl olucak
ama yine de çok zorlamaz diye düşünüyorum ya, missile turretlara aoe veriyorum filan bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

size bir soru o zaman.

sefer görevlerini yaparken microsudur, macrosudur önem arz ediyor mu, yoksa upgradeleri vs en başından belli bir sırada yapmak mı önemli?

micro, macro diyin; kararımdan dönüo az sonra indirmeye başlayayım oyunu. otel odalarında bari single kasayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Sparkcaster said:

hava hiç gelmiyo, abi mümkün değil wormlerin uçanlar kadar zorlaması, wormleri 5-6 invis banshee gönderip alabiliyorsun en azından normalde

normal zorlukta iki türlü de oynadım, wormsüz çok daha kolay geldi
yani zorlayacak bişey bile yoktu normal zorlukta zaten

bugün yarın hard zorlukta wormsüz denicem bakalım nasıl olucak
ama yine de çok zorlamaz diye düşünüyorum ya, missile turretlara aoe veriyorum filan bakalım

normal zaten aşırı kolay. son bölüm için konuşmuyorum. genel olarak şöyle diyeyim, hard'da ölürken, normalde bir yandan tv seyredip arada açıp telefonla falan konuşup o şekilde geçiyordum bölümleri. aradaki farkı tutturamamışlar. çok fark var ikisi arasında. o yüzden normal zorluk bir kıstas değil

huun said:

size bir soru o zaman.

sefer görevlerini yaparken microsudur, macrosudur önem arz ediyor mu, yoksa upgradeleri vs en başından belli bir sırada yapmak mı önemli?

micro, macro diyin; kararımdan dönüo az sonra indirmeye başlayayım oyunu. otel odalarında bari single kasayım.

çoğu bölümde kaynaklar sınırlı ve o yüzdne ünite kaybetmemek oldukça önemli. bu da macro ve mikro önemli demek zatne otomatikman.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana da öyle geldi. ben her bölümü hard oynuyorum mesela, bazen 1-2 acchievement kalıyor, onları normalde yapsan da kabul ediyor. o yüzden kasmayıp bir de üzerine normal oynuyorum, aşırı fark var.
yani normalle hardın arasında 1 seviye daha olması gerekliymiş gibi geliyor bana.
brutal hiç oynamadım ama hardla arasında dağlar kadar fark yoktur bence?
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

size bir soru o zaman.

abi brutal bildiğin zor. öle böle dğeil yanı zor işte
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

yani normalle hardın arasında 1 seviye daha olması gerekliymiş gibi geliyor bana.

abi kesinlikle
son bölüm için konuşursam normal zorlukta çok rahat bitirdim ama hard'da 5-6 kere denememe rağmen (last save'den devam ettim her seferinde) 95.8%'e kadar filan gelebildim anca, saçmasapan sesler çıkarmaya başlayınca (oyun değil ben) vazgeçtim
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

ucunbiri said:

abi kesinlikle
son bölüm için konuşursam normal zorlukta çok rahat bitirdim ama hard'da 5-6 kere denememe rağmen (last save'den devam ettim her seferinde) 95.8%'e kadar filan gelebildim anca, saçmasapan sesler çıkarmaya başlayınca (oyun değil ben) vazgeçtim

bir onceki gorevde broodmother & muta gelmesin i secin, 2 base girisine 4 er bunker 3 er SCV koyun 10-12 lik bir banshee grubunuz olsun (gezici kuvvet agızları kapamak icin cloaked olarak) geri kalan butun pop limitide tank la doldurup 2 ye bolun mount edin 2 girise, fazla zorlanmadan bitiyor son gorev. kerigan gelirken artifact ı kullanın onden kerigan ilk bunker a cullanırken banshee lerle dalın aoe zımbırtısını atsın hemen banshee leri kacırın, minor zarar goruyo o kanat hemen o tarafta yaraları sarın, boyle yaptım zorlanmadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...