Sage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Feat of Strength achieveı var o bölümde A.R.E.S ile Brutaliski öldürmek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 şimdi aklıma takıldı. hani bir yerde spectre ve ghost arasında seçim yapıyoruz ya, ben tosh'a yardım ettim spectre gittim yani ama sonra nova'nın görevinin de durduğunu farkettim. nova'nın görevini de yaparsam hikaye açısından bir şey değişir mi? tosh bana "ulan hayın cim reynır, gandırdın beni!" der mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 O Nova denilen Ghost, Starcraft: Ghost'un baş karakteri mi olacaktı çıksaydı oyun? Onun görevinden sonraki cut scene de iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Haven's Fall diye bir görev var. Hani Zerg ele geçirmiş mekanları falan infested olayları, temizlemek lazım oraları. Ben normalde doktora yardım edip protossla savaştım o görevde, bunu da yapayım diyorum ama beceremiyorum. Ne yaptıysam olmadı ibr yeri alırken diğer yer gidiyor bir yandan öküz gibi basee dalıyorlar zaten, tam kafayı yemek üzereydim bir de acchievement progressi durdurmuş blizzard ne alakaysa... Tüyo var mı bu map için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bitti. Senaryo olmamış, inandıramadılar beni. Blizzort artık profesyonel yazar tutsun. Gameplay şahane. Seçimler, upgrade, level tasarım falan süper olmuş hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sanırım herkes aynı şeyden takılıo, hikaye "güzel" ama 6 senedir pişirilip önümüze sunulmuş wow hikayesine ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK benziyor, o yüzden insanlar çok aşina konuya. hic bi yaratıclık gelmiyor gözümüze bakalım ne kadar kurtarabilcekler bu tekdüzelikten kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ucunbiri said: Haven's Fall diye bir görev var. Hani Zerg ele geçirmiş mekanları falan infested olayları, temizlemek lazım oraları. Ben normalde doktora yardım edip protossla savaştım o görevde, bunu da yapayım diyorum ama beceremiyorum. Ne yaptıysam olmadı ibr yeri alırken diğer yer gidiyor bir yandan öküz gibi basee dalıyorlar zaten, tam kafayı yemek üzereydim bir de acchievement progressi durdurmuş blizzard ne alakaysa... Tüyo var mı bu map için? hangi modta oynuorsun bilmiyorumda benide baya kastırmıstı o bölüm brutalda.. kullandıgım taktik ilk basta 3 viking ile direk en yakındaki base i temizle ondarn sonra bikaç bunker yap marina koy iclerine gerisi full viking pump durmadan viking bas marineleride oyunun sonlarına gelince en uctaki baseleri temizlemek icin vurgun yap base i terket. bu arada her cıkan infestionıda yok etmen gerekio biraz sabır bölümü yaklasık 8 tane viking rahat alıyor infestion süresi dolmadan gidersen(upgradeleride unutma vikinglerin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 normal - hard karışık oynadım hep, önce hard denedim 1-2 kerede beceremezsem normale döndüm üşenip. ama o son bölüm ne be kardeşim. inat ettim hard'da yapıcam diye. daha 2 kere oynadım da, olabilitesi varmış gibi durmuyor. worm'leri öldürmüştüm ben, broodlord ve muta ikilisi fena yapıyor resmen, 15 viking basıyorum, devamlı marine basıp bunker'lara koyuyorum siege tank'lar yapıyorum. vikinglerle sağdan sola, soldan sağa koşturmak ebemi şeettiriyor. Zaten kerrigan 1 geliyor iyi ama ikinci gelişte kesin dağıtıyor. seçim yaparken direk uçanları alayım, hiç uçan bişey gelmesin yere konsantre olayım demiştim. fakat netten bakınca worm'leri öldürmek daha iyi demiş çoğu kişi, iyi öyle yapayım dedim. pişman oldum. ha ama neye pişman olmadım? worm'leri öldürdüğünüz bölüm çok güzel, kesinlikle oynamalısınız geri dönüp diğerini yapacak olsanız bile. ben şimdi secret mission'ı almak için geri dönücem, char'da bir daha seçim yaparken de hava üssünü yok etmeyi seçecem. son bölüm herhalde daha kolay olacaktır o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 son bölüm havayı öldürünce daha kolay kesin.hatta bölümde spawn olan wormları hiç öldürmeden brutalde bitirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 uçanları alınca 3-5 uçan bişey geliyor mu yoksa baya baya sıfır mı? çünkü worm'leri alınca, yerden gayet de geliyorlar yani hala. hem hava hem yer olunca da zorlanıyorsun. hava çünkü her yerden geliyor bi de. yer en azından sadece 2 yerden gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hava hiç gelmiyo, abi mümkün değil wormlerin uçanlar kadar zorlaması, wormleri 5-6 invis banshee gönderip alabiliyorsun en azından normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Wayne said: ucunbiri said: Haven's Fall diye bir görev var. Hani Zerg ele geçirmiş mekanları falan infested olayları, temizlemek lazım oraları. Ben normalde doktora yardım edip protossla savaştım o görevde, bunu da yapayım diyorum ama beceremiyorum. Ne yaptıysam olmadı ibr yeri alırken diğer yer gidiyor bir yandan öküz gibi basee dalıyorlar zaten, tam kafayı yemek üzereydim bir de acchievement progressi durdurmuş blizzard ne alakaysa... Tüyo var mı bu map için? hangi modta oynuorsun bilmiyorumda benide baya kastırmıstı o bölüm brutalda.. kullandıgım taktik ilk basta 3 viking ile direk en yakındaki base i temizle ondarn sonra bikaç bunker yap marina koy iclerine gerisi full viking pump durmadan viking bas marineleride oyunun sonlarına gelince en uctaki baseleri temizlemek icin vurgun yap base i terket. bu arada her cıkan infestionıda yok etmen gerekio biraz sabır bölümü yaklasık 8 tane viking rahat alıyor infestion süresi dolmadan gidersen(upgradeleride unutma vikinglerin) hardda oynuyorum hallettim ya sonunda hem de 3 achievementla beraber, boldladığım yer sayesinde yaptım ona hiç dikkat etmemişim ben, sağolasın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ben o görevi spectre ile nuke ata ata bitrmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Sparkcaster said: ben o görevi spectre ile nuke ata ata bitrmiştim aha aynen ben de öyle way easier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 evet muhtemelen çok kolay olurdu, hiç aklıma gelmedi benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Sparkcaster said: hava hiç gelmiyo, abi mümkün değil wormlerin uçanlar kadar zorlaması, wormleri 5-6 invis banshee gönderip alabiliyorsun en azından normalde normal zorlukta iki türlü de oynadım, wormsüz çok daha kolay geldi yani zorlayacak bişey bile yoktu normal zorlukta zaten bugün yarın hard zorlukta wormsüz denicem bakalım nasıl olucak ama yine de çok zorlamaz diye düşünüyorum ya, missile turretlara aoe veriyorum filan bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 size bir soru o zaman. sefer görevlerini yaparken microsudur, macrosudur önem arz ediyor mu, yoksa upgradeleri vs en başından belli bir sırada yapmak mı önemli? micro, macro diyin; kararımdan dönüo az sonra indirmeye başlayayım oyunu. otel odalarında bari single kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 brutal oynarsan üff üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Saeros said: Sparkcaster said: hava hiç gelmiyo, abi mümkün değil wormlerin uçanlar kadar zorlaması, wormleri 5-6 invis banshee gönderip alabiliyorsun en azından normalde normal zorlukta iki türlü de oynadım, wormsüz çok daha kolay geldi yani zorlayacak bişey bile yoktu normal zorlukta zaten bugün yarın hard zorlukta wormsüz denicem bakalım nasıl olucak ama yine de çok zorlamaz diye düşünüyorum ya, missile turretlara aoe veriyorum filan bakalım normal zaten aşırı kolay. son bölüm için konuşmuyorum. genel olarak şöyle diyeyim, hard'da ölürken, normalde bir yandan tv seyredip arada açıp telefonla falan konuşup o şekilde geçiyordum bölümleri. aradaki farkı tutturamamışlar. çok fark var ikisi arasında. o yüzden normal zorluk bir kıstas değil huun said: size bir soru o zaman. sefer görevlerini yaparken microsudur, macrosudur önem arz ediyor mu, yoksa upgradeleri vs en başından belli bir sırada yapmak mı önemli? micro, macro diyin; kararımdan dönüo az sonra indirmeye başlayayım oyunu. otel odalarında bari single kasayım. çoğu bölümde kaynaklar sınırlı ve o yüzdne ünite kaybetmemek oldukça önemli. bu da macro ve mikro önemli demek zatne otomatikman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ya bana da öyle geldi. ben her bölümü hard oynuyorum mesela, bazen 1-2 acchievement kalıyor, onları normalde yapsan da kabul ediyor. o yüzden kasmayıp bir de üzerine normal oynuyorum, aşırı fark var. yani normalle hardın arasında 1 seviye daha olması gerekliymiş gibi geliyor bana. brutal hiç oynamadım ama hardla arasında dağlar kadar fark yoktur bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 huun said: size bir soru o zaman. sefer görevlerini yaparken microsudur, macrosudur önem arz ediyor mu, yoksa upgradeleri vs en başından belli bir sırada yapmak mı önemli? micro, macro diyin; kararımdan dönüo az sonra indirmeye başlayayım oyunu. otel odalarında bari single kasayım. abi brutal bildiğin zor. öle böle dğeil yanı zor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ucunbiri said: yani normalle hardın arasında 1 seviye daha olması gerekliymiş gibi geliyor bana. abi kesinlikle son bölüm için konuşursam normal zorlukta çok rahat bitirdim ama hard'da 5-6 kere denememe rağmen (last save'den devam ettim her seferinde) 95.8%'e kadar filan gelebildim anca, saçmasapan sesler çıkarmaya başlayınca (oyun değil ben) vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 göbeğim çatladı benim in utter darkness brutal yaparken, ama benim gibi acemiler için iyi oluyor save/load manyağı olsamda uniteleri kontrol etmeyi öğreniyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Saeros said: ucunbiri said: yani normalle hardın arasında 1 seviye daha olması gerekliymiş gibi geliyor bana. abi kesinlikle son bölüm için konuşursam normal zorlukta çok rahat bitirdim ama hard'da 5-6 kere denememe rağmen (last save'den devam ettim her seferinde) 95.8%'e kadar filan gelebildim anca, saçmasapan sesler çıkarmaya başlayınca (oyun değil ben) vazgeçtim bir onceki gorevde broodmother & muta gelmesin i secin, 2 base girisine 4 er bunker 3 er SCV koyun 10-12 lik bir banshee grubunuz olsun (gezici kuvvet agızları kapamak icin cloaked olarak) geri kalan butun pop limitide tank la doldurup 2 ye bolun mount edin 2 girise, fazla zorlanmadan bitiyor son gorev. kerigan gelirken artifact ı kullanın onden kerigan ilk bunker a cullanırken banshee lerle dalın aoe zımbırtısını atsın hemen banshee leri kacırın, minor zarar goruyo o kanat hemen o tarafta yaraları sarın, boyle yaptım zorlanmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar