scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 normaldeyken sırf MMM yaparak default her bölümü geçebiliosun. ama brutalde her birimin kendi antisine ihtiyacın var , atıyorum voidraylerin saldırdığı bir bölümde bolca viking yapman gerekir vs gibi düsün rakibe göre serbetlemen lazım ve tabii daha haşin saldırıyor ai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 scorch said: SAM bulun bana asfsdaf oyundan kafayımı kaldıramıo yoksa ;p oyuna yüksek puanlar verenler bile "eski oyunun aynısının tıpkısı" demişler, cinematic seyretmek istersem youtube var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 1:1 de olsa sirf senaryo oynamak icin bile alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Sam said: scorch said: SAM bulun bana asfsdaf oyundan kafayımı kaldıramıo yoksa ;p oyuna yüksek puanlar verenler bile "eski oyunun aynısının tıpkısı" demişler, cinematic seyretmek istersem youtube var zaten. onu ztn kötü anlamda sölemiolar "eski oyun kadar iyi" demek icin diyorlar ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 o kadar kaynak harcıyorum battlecruiser basıyorum, oyunun ilk ünitesi marine'le patlatıyolar cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fakir versiyonunu çekiyorum yarın bakıcam nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Cuce said: ucunbiri said: bu achievementları yapmanın olayı ne? sinir oldum ben hepsini yapmadan, geçmiyorum diğer bölüme. noob halimle hard kasıyorum :S yok bi olayı. cok yoma kendimi hikayeden fazla kopma bence 3. görevde hard modunda 4 tane hatchling mi ne patlat diyor, bölümü 3 sefer bitirdim ama adamların mekana nasıl girersem gireyim tarumar oluyorum bırak 4ü 1 tane bile alamıyorum haha kafayı yiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 o cidden zor. bölümler sıralı olarakzor değil mesela ondan sonrakilerin hard achileri kolay ama o baya zor. base'e yaklasıp yaklasıp force'u dısarı cekip öldürüceksin işte, sonra rushlayıp spine crawlerları alıcaksın. stimsiz cok zor o spine crawlerla baş etmek. bölümün bütün sorunuda zaten o. bitek detay su var. arada gidip şeyleri patlatırsan, creep tumorları daha az zerg geliyo hemde heryer spinecrawlerla dolmuyo. daha az marine kaybediyosun. cünkü nerdeyse her spinecrawlera 1 marine kaybediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ok deneyim bir ama önce o dediklerinin hangi birimler olduğuna bakmam lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 zaten marine+medic basabiliyosun sadece. 4-5 barracksdan 2sine techlab yap gerisine reactor. durmadna marine medic bas. yukardaki turretların yaınna bi tane arkadas dik. öndekilerin ortasına bi tane turret daha dik. mutalarala marinelerin uğraşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Cuce said: son bölüm brutal imkansız abi, olmadı yanı beceremedim ben.. belki fakrlı upgler secerek bişiler yapılabilinir. defansif naneleri pek secmedim ben cünkü. hep ofansif oynadım Son bölüm için slow sart gibi ben slowu kullandım baya. Nydusları bansheelerle avladım siege tank ağırlıklı marine-firebat-marauder karışık birşeyle korudum basei de immortality upgradeli Thorları kullansaydım keşke diye düşünüyorum şimdi. Tek nova achievementı da tamam brutal kaldı sırf. Bir de aslında nydussuz denemek lazım ama broodlord-corrupter-muta baya sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. Bir de Queen of Blades imba bea. Battlecruiserları 1-shotlamak, marineleri saniyesinde öldürmek falan ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kerriganı planatery fortressla tanklıycaksın başka türlü korkucn kayıp veriyosun. bencede nydus airdan daha tehlikeli, artarak gücleniyo gödnerdiği üntieler cünkü. air'ı yine vikingle wraithle toplarsın. immortality thor baya güzel süper kaynak tasarufu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 show me the money yazinca 1000 vaspene gas 1000 mineral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 o değilde challangelarda cok hasar verince tek skille terrible terrible damage!!! diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Hocam topici okumadim kusura kalmayin ama şunu sorucağım sadece terran ilemi oynuyoruz yaf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hile yapınca yine de achievement alabiliyor muyuz ki? öyle geçeyim şu bölümün son achievementını bari :D edit: vermiyormuş, e haliylen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Nomak said: Hocam topici okumadim kusura kalmayin ama şunu sorucağım sadece terran ilemi oynuyoruz yaf ? senaryosunu evet, multiplayer, custom game vs istediğinle oynuyorsun. her ırkın senaryosu için ayrı paket çıkarıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Nomak said: Hocam topici okumadim kusura kalmayin ama şunu sorucağım sadece terran ilemi oynuyoruz yaf ? protossla da oynadığın görevler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 zerg queen of blades insan olunca zerg'i kim kontrol edicek? butun zergler yandi zaten zerg campaign'da naapicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 zergzerg Büyük ihtimalle kerrigan hala kontrol edebilicek zergleri çünkü tam insana dönüşmedi hala dikenleri falan vardı. Zergleri kontrol edememesi çok mantıksız olur çünkü o zaman hybridler kontrol etcek zergleri ve tokatlıcak herkesi gene in utter darkness'da olduğu gibi. Büyük ihtimalle çoğu zerg kerriganın kontrolü altından çıkcak ortada böle bir sürü cerebrate overmind dolaşcak onları tokatlıcaz belki kerrigan jim e yardım eder Mengsk i sonunda devirirler bilemicem :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 zergzergzerg abi butun hivelari, spawn olduklari yerler falan yanmadi mi? son zerg kerrigan da insan oldu, zerg diye bisey kalmadi.main gezegenleri diil mi o son bolum? yandi patladi hepsi. hem de diger gezegenlerden butun zergler yardima geldi onlar da yandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 4zerg=zergrush kerrigan insana değişti mi değişmedi mi bilmiyoruz. kafasında halen dikenler var, kimbilir ya halfzerg olarak kalır, ya da tümden zerge geri döner. infested kerrigan hain ve düzenbaz biri, rol yapıyor bile olabilir. ben esas şeyi merak ediyorum. kerriganı ve zerg ordusunu öldürebilen bir terran ordusu var rebels+dominion şeklinde, ama fallen one önünde terranlar şakır şukur ölüyor, protosslar da yetemiyor. öyleyse neymiş bu kerriganın sırrı? nedir yani onu eşsiz yapan? zeratul bile tek başına yer yani kerrigan'ı. kerrigan ghost formuna geri dönebilecek mi sorusundan daha önemli bir mesele bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Zerg ablanin saclarinda hala tikenler var idi. Bu demek oluyorki daha zerg anamiz ölmedi. Söyle bir fantazi olabilir. Jim Ve Zerg ana cilginlar gibi sevisirler. Hali ile doguracak ama insan degil oraya buraya yumurta koyacak. Zergler geri gelecek felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 zerg kekeke tüm yumurtalar patlamadı ama, belli bir lokaldakiler patladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kerrigan benimki öyle Alien filmden alinti gibi oldu. Yoksa olacak is degil Jim kerriganini hamile birakacak etrafa yimirtalar sacacak. Ama kesin olan bisi var zerg bir sekilde yasayacak. Cok klise bir laf vardir ya "abi adam ölürse dizi biter".Iste zergler ölürse oyun biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar