Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Single Player (Senaryo)

Seele

Öne çıkan mesajlar

normaldeyken sırf MMM yaparak default her bölümü geçebiliosun.

ama brutalde her birimin kendi antisine ihtiyacın var , atıyorum voidraylerin saldırdığı bir bölümde bolca viking yapman gerekir vs gibi düsün rakibe göre serbetlemen lazım ve tabii daha haşin saldırıyor ai
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

scorch said:

SAM bulun bana asfsdaf oyundan kafayımı kaldıramıo yoksa ;p

oyuna yüksek puanlar verenler bile "eski oyunun aynısının tıpkısı" demişler, cinematic seyretmek istersem youtube var zaten.

onu ztn kötü anlamda sölemiolar "eski oyun kadar iyi" demek icin diyorlar ;p
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ucunbiri said:

bu achievementları yapmanın olayı ne?
sinir oldum ben hepsini yapmadan, geçmiyorum diğer bölüme.
noob halimle hard kasıyorum :S

yok bi olayı. cok yoma kendimi hikayeden fazla kopma bence

3. görevde hard modunda 4 tane hatchling mi ne patlat diyor, bölümü 3 sefer bitirdim ama adamların mekana nasıl girersem gireyim tarumar oluyorum bırak 4ü 1 tane bile alamıyorum haha kafayı yiyorum galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

o cidden zor. bölümler sıralı olarakzor değil mesela ondan sonrakilerin hard achileri kolay ama o baya zor.

base'e yaklasıp yaklasıp force'u dısarı cekip öldürüceksin işte, sonra rushlayıp spine crawlerları alıcaksın. stimsiz cok zor o spine crawlerla baş etmek. bölümün bütün sorunuda zaten o.

bitek detay su var. arada gidip şeyleri patlatırsan, creep tumorları daha az zerg geliyo hemde heryer spinecrawlerla dolmuyo. daha az marine kaybediyosun. cünkü nerdeyse her spinecrawlera 1 marine kaybediyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

son bölüm brutal imkansız abi, olmadı yanı beceremedim ben..

belki fakrlı upgler secerek bişiler yapılabilinir. defansif naneleri pek secmedim ben cünkü. hep ofansif oynadım

Son bölüm için slow sart gibi ben slowu kullandım baya. Nydusları bansheelerle avladım siege tank ağırlıklı marine-firebat-marauder karışık birşeyle korudum basei de immortality upgradeli Thorları kullansaydım keşke diye düşünüyorum şimdi.
Tek nova achievementı da tamam brutal kaldı sırf.
Bir de aslında nydussuz denemek lazım ama broodlord-corrupter-muta baya sıkıntı yaratır diye düşünüyorum.
Bir de Queen of Blades imba bea. Battlecruiserları 1-shotlamak, marineleri saniyesinde öldürmek falan ayıp.

Sosyal ağlarda paylaş

zergzerg

Büyük ihtimalle kerrigan hala kontrol edebilicek zergleri çünkü tam insana dönüşmedi hala dikenleri falan vardı. Zergleri kontrol edememesi çok mantıksız olur çünkü o zaman hybridler kontrol etcek zergleri ve tokatlıcak herkesi gene in utter darkness'da olduğu gibi.
Büyük ihtimalle çoğu zerg kerriganın kontrolü altından çıkcak ortada böle bir sürü cerebrate overmind dolaşcak onları tokatlıcaz belki kerrigan jim e yardım eder Mengsk i sonunda devirirler bilemicem :).

Sosyal ağlarda paylaş

4zerg=zergrush

kerrigan insana değişti mi değişmedi mi bilmiyoruz. kafasında halen dikenler var, kimbilir ya halfzerg olarak kalır, ya da tümden zerge geri döner. infested kerrigan hain ve düzenbaz biri, rol yapıyor bile olabilir.
ben esas şeyi merak ediyorum. kerriganı ve zerg ordusunu öldürebilen bir terran ordusu var rebels+dominion şeklinde, ama fallen one önünde terranlar şakır şukur ölüyor, protosslar da yetemiyor.
öyleyse neymiş bu kerriganın sırrı? nedir yani onu eşsiz yapan? zeratul bile tek başına yer yani kerrigan'ı.
kerrigan ghost formuna geri dönebilecek mi sorusundan daha önemli bir mesele bence bu.

Sosyal ağlarda paylaş

kerrigan

benimki öyle Alien filmden alinti gibi oldu. Yoksa olacak is degil Jim kerriganini hamile birakacak etrafa yimirtalar sacacak. Ama kesin olan bisi var zerg bir sekilde yasayacak. Cok klise bir laf vardir ya "abi adam ölürse dizi biter".Iste zergler ölürse oyun biter.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...