Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl üstesinden gelirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Coder said:

abi bi saniye ya

said:
Ekmek:hon oynarken adama diyecegime, anneme geri kac mal diye bagirdim.

bunu yapmış olamazsın yapmadım ne olur AHAHAHA

abi tam action ortasında çilek getirmiş teşekkür ediceme bağırdım
sonra açıklayınca güldü sdfsd
Mesaj tarihi:
ahahaha süpermiş, bundan 10 sene önce antalyada bi arkadaşı görmeye gitmiştik uo camiyasından annesi çocuğa su getirdi suyun yarısını içip yarısını dışarı döken çocuğun annesinin yorumu bizi bizden almıştı

"lamere bak ya"
Mesaj tarihi:
Coder said:

ahahaha süpermiş, bundan 10 sene önce antalyada bi arkadaşı görmeye gitmiştik uo camiyasından annesi çocuğa su getirdi suyun yarısını içip yarısını dışarı döken çocuğun annesinin yorumu bizi bizden almıştı

"lamere bak ya"

AHAHAHHAHAH
Mesaj tarihi:
Coder said:

abvblizzard said:

fede said:

al sana kız arkadaş buldum

http://www.kornheiserscartel.com/uploaded_images/Furby-Curtis-Painter-771364.JPG

sevgilisi var =/

yok, eski sevgiliden bahsediyordum :(

abi ben de furby den bahsediyodum
Mesaj tarihi:
Ben de kendi cinsimden ya da karşı cinsten birini ne kadar seviyor, takdir ediyor olsam da,İngilizce değil ama Türkçe bir sözcüğü yanlış telaffuz ettiğine tanık olduğumda, ister istemez o insana verdiğim değer azalıyor. Örneğin; ukEla, şarZ v.s. dendiğinde tüylerim Tiken Tiken oluyor hehe...Tabi espri olarak yapılıyorsa olabilEr.
Mesaj tarihi:
bende v , w olayını sevmiyorum cnmmmm gibi kısaltmaları uzatmaları sevmiyorum falan , aradığım kızı buldum ama ingilizce dil edebiyatı okuyor telaffuzu çok iyi , 24 saat internette her türlü memeden , espiriden anlıyor üstelik zeki ve feminist.Çatlada patla
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

şarz duyunca içimdeki tdk polisi uyanıyor.

şu şarz olayına ben de çok gıcık oluyorum.
maaaağğrul diyenlere, böğğğrek diyenlere.
bi de "yada" yazanlara. soru eklerini birleşik yazanlara.
yalnış yazanlara.yanlız yazanlara.
yazım konusunda takıntım gün geçtikçe artıyor.
Mesaj tarihi:
Bella said:

dreagloth said:

şarz duyunca içimdeki tdk polisi uyanıyor.

şu şarz olayına ben de çok gıcık oluyorum.
maaaağğrul diyenlere, böğğğrek diyenlere.
bi de "yada" yazanlara. soru eklerini birleşik yazanlara.
yalnış yazanlara.yanlız yazanlara.
yazım konusunda takıntım gün geçtikçe artıyor.

herkeZ.. bildiğin tokatlama hissi yaratıyor..
Mesaj tarihi:
senko said:

o tdk sapkalari da kaldi sanirsam turkcedeki.

şapkaları kullanmaya devam ediyorum ben.. öyle saçmalık mı olur.. kâr dediğin kâr olacak, kar değil..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

senko said:

o tdk sapkalari da kaldi sanirsam turkcedeki.

şapkaları kullanmaya devam ediyorum ben.. öyle saçmalık mı olur.. kâr dediğin kâr olacak, kar değil..

bende kullaniyorum hala, birde imla olayinda da nasil ogrendiysem oyle devam ediyorum. zirt pirt deisiyor zaten istesen devam edemezsin.

sapka sart zaten haya ile hayâ ayni sey mi
Mesaj tarihi:
1. Kızdan yeterince hoşlanmıyorsun demek.
2. Kendine olan aşırı güveninden aman bu olmazsa öteki olur diyorsun. Bu sırada kaçan büyük balıkları önemsemiyorsun. Sonunda da niye kimse yok hayatımda diye yakınıyorsun. Kendine 1 tane hedef belirle ve ona odaklan. Olmaz ama tabi o kadar kızın ilgisinden vazgeçip 1 tanesine odaklanmak. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya
3. Bu işler sabır ister. Aslında yukarda yazdığıma denk gelyor ama doğru insanı bulduğunda ona odaklan ve biraz emek harca. Biraz da derslerinden kalanı zamanı.

Özet: Peşinden koşmaya değecek insanı bulduğunu düşündüğünde azcık koşuver.

4.Türkçe'de bu kadar uzun cümleler kurulmaz
Sonuç: Kimse mükemmel değil. Mükemmel ne ki?
  • Yeni Oluştur...