abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Coder said: abi bi saniye ya said: Ekmek:hon oynarken adama diyecegime, anneme geri kac mal diye bagirdim. bunu yapmış olamazsın yapmadım ne olur AHAHAHA abi tam action ortasında çilek getirmiş teşekkür ediceme bağırdım sonra açıklayınca güldü sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ahahaha süpermiş, bundan 10 sene önce antalyada bi arkadaşı görmeye gitmiştik uo camiyasından annesi çocuğa su getirdi suyun yarısını içip yarısını dışarı döken çocuğun annesinin yorumu bizi bizden almıştı "lamere bak ya" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ahahahahAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ilk mesaja yorum yapıyorum üzgünüm ama gay olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Coder said: ahahaha süpermiş, bundan 10 sene önce antalyada bi arkadaşı görmeye gitmiştik uo camiyasından annesi çocuğa su getirdi suyun yarısını içip yarısını dışarı döken çocuğun annesinin yorumu bizi bizden almıştı "lamere bak ya" AHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Dördüncü paragrafın ilk kelimesinin ortasındaki üç harfin oluşturduğu kelimede kendimi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Coder said: abvblizzard said: fede said: al sana kız arkadaş buldum http://www.kornheiserscartel.com/uploaded_images/Furby-Curtis-Painter-771364.JPG sevgilisi var =/ yok, eski sevgiliden bahsediyordum :( abi ben de furby den bahsediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ilk sms de w m olayına katılıyorumda öbürleri konusunda biraz delirmişsin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ben de kendi cinsimden ya da karşı cinsten birini ne kadar seviyor, takdir ediyor olsam da,İngilizce değil ama Türkçe bir sözcüğü yanlış telaffuz ettiğine tanık olduğumda, ister istemez o insana verdiğim değer azalıyor. Örneğin; ukEla, şarZ v.s. dendiğinde tüylerim Tiken Tiken oluyor hehe...Tabi espri olarak yapılıyorsa olabilEr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şarz duyunca içimdeki tdk polisi uyanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bende v , w olayını sevmiyorum cnmmmm gibi kısaltmaları uzatmaları sevmiyorum falan , aradığım kızı buldum ama ingilizce dil edebiyatı okuyor telaffuzu çok iyi , 24 saat internette her türlü memeden , espiriden anlıyor üstelik zeki ve feminist.Çatlada patla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dreagloth said: şarz duyunca içimdeki tdk polisi uyanıyor. şu şarz olayına ben de çok gıcık oluyorum. maaaağğrul diyenlere, böğğğrek diyenlere. bi de "yada" yazanlara. soru eklerini birleşik yazanlara. yalnış yazanlara.yanlız yazanlara. yazım konusunda takıntım gün geçtikçe artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 böğğğrek diyorum. börek diye söylediğimde bir şeyler eksik sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 malzeme çoksa böğğğrek denilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 o zaman bu hepinize gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bella said: dreagloth said: şarz duyunca içimdeki tdk polisi uyanıyor. şu şarz olayına ben de çok gıcık oluyorum. maaaağğrul diyenlere, böğğğrek diyenlere. bi de "yada" yazanlara. soru eklerini birleşik yazanlara. yalnış yazanlara.yanlız yazanlara. yazım konusunda takıntım gün geçtikçe artıyor. herkeZ.. bildiğin tokatlama hissi yaratıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bu arada TDK son noktayı koymuş "Egzoz". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 o tdk sapkalari da kaldi sanirsam turkcedeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 BulletRide said: Ben de geçen Kewell'ın forma numarasını bilmedi, ayrıldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 senko said: o tdk sapkalari da kaldi sanirsam turkcedeki. şapkaları kullanmaya devam ediyorum ben.. öyle saçmalık mı olur.. kâr dediğin kâr olacak, kar değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ShadowFax said: böğğğrek diyorum. börek diye söylediğimde bir şeyler eksik sanki... böğğrek diyen aşkuuuooom da der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dasaaa said: senko said: o tdk sapkalari da kaldi sanirsam turkcedeki. şapkaları kullanmaya devam ediyorum ben.. öyle saçmalık mı olur.. kâr dediğin kâr olacak, kar değil.. bende kullaniyorum hala, birde imla olayinda da nasil ogrendiysem oyle devam ediyorum. zirt pirt deisiyor zaten istesen devam edemezsin. sapka sart zaten haya ile hayâ ayni sey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 1. Kızdan yeterince hoşlanmıyorsun demek. 2. Kendine olan aşırı güveninden aman bu olmazsa öteki olur diyorsun. Bu sırada kaçan büyük balıkları önemsemiyorsun. Sonunda da niye kimse yok hayatımda diye yakınıyorsun. Kendine 1 tane hedef belirle ve ona odaklan. Olmaz ama tabi o kadar kızın ilgisinden vazgeçip 1 tanesine odaklanmak. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ya 3. Bu işler sabır ister. Aslında yukarda yazdığıma denk gelyor ama doğru insanı bulduğunda ona odaklan ve biraz emek harca. Biraz da derslerinden kalanı zamanı. Özet: Peşinden koşmaya değecek insanı bulduğunu düşündüğünde azcık koşuver. 4.Türkçe'de bu kadar uzun cümleler kurulmaz Sonuç: Kimse mükemmel değil. Mükemmel ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 büyük balık ne ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar