Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece internete girmelik laptop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece internete girmelik, dizi film seyretmelik laptop almak istiyorum compaq piyasadaki en ucuzu sanirim, nasildir size?

http://www.bestbuy.com/site/Compaq+-+Presario+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Celeron%26%23174%3B+Processor+-+Black/9700678.p?id=1218152461763&skuId=9700678

3 sene kadar fln idare edermi bu isler icin?
Mesaj tarihi:
bu ne arkadaşım böyle latopmu olur sadece açma kapama olur sağlam bişey istiyosan biraz parayı gözden çıkaracaksın sonra ucuz alıp servise vereceğin parayla daha iyisi alınabilir
Mesaj tarihi:
sadece internete girme amacli olacak yaw, oyun grafik programlari fln calismicak, calistiracagi en agir program winamp, ie gom player fln olacak yani,

bana kalsa HP alirim direk ama is bole olunca diger firmalarada sans vermek gerekiyo :)

yani 3 sene internete girsin yeter bilgisayar.
Mesaj tarihi:
İnternete girer tabi ki ama dediğim gibi hız senin için sorun değilse al.

Ben simgeye tıkladıktan sonra 1 dakika browser'ın açılmasını beklerken kafayı yiyordum eski bilgisayarımda. Aynı anda browser + winamp + msn + gom player açık olursa muhtemelen kafayı yersin.
Mesaj tarihi:
sadece internete girmelik alcaksan laptop değil netbook alcaksın zaten neden laptop ki?

asus'un modelleri vardı sanırım 500tl'ye en ucuzları onlardı.
Mesaj tarihi:
aradığın cihaza subnotebook deniyor. düşük voltajlı işlemcileri olan bilgisayarlar bunnar. tabii bizdeki piyasada bilgisayar patates satar gibi satıldığından çoğu kişinin haberi yok böyle bi sınıftan.

acerda "timeline" serisi var dell'de çok şık bi model vardı unuttum şimdi, lenovoda U serisi idi sanırım... bunlara bakılması lazım.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

aradığın cihaza subnotebook deniyor. düşük voltajlı işlemcileri olan bilgisayarlar bunnar. tabii bizdeki piyasada bilgisayar patates satar gibi satıldığından çoğu kişinin haberi yok böyle bi sınıftan.

acerda "timeline" serisi var dell'de çok şık bi model vardı unuttum şimdi, lenovoda U serisi idi sanırım... bunlara bakılması lazım.

şu post arkada kalmasın eheh

topic sahibinin işine yarar büyük ihtimal.
  • Yeni Oluştur...