barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dağ türkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 İnegöllüler ile trafik konusunda tartışmayacaksın. Geçen sene de bir düğüne giderken gençlerin kullandığı bir araba başka bir arabayı sıkıştırmıştı. Sıkışan arabadan inen baba da levye ile gençleri dövmüştü. Dövülmekten hazzetmeyen gençler de arababın gideceği yolsa pusu kurup arabaya kaya atıp anne ve çocuğunu öldürmüştü. İş trafik ya da araba ile ilgili ise İnegöllüler abartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 türkiye'de hep bu tip bıçaklı kavgalar oluyor. sırf bu yüzden krav maga + muay thai/kickbox + ninjutsu/parkour öğrenmek istiyorum. bıçağı saf dışı etçeksin, adamın biraz pataklayıp, sonra son sürat kaçacaksın. Friedman said: Eğer ki verin o bıçaklayanı biz gebertcez olayıysa helal diyorum arkalarındayım sonuna kadar faşizm vs faşizm ne güzel şey. kimin faşizm'i büyükse o kazansın, demokratik ilan edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gene bursalilar hep bursalilar hep ama hep illerin fikirtepesi adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 BUUUUUUUUUUUUUUUUUR SAAAAAAAAAAAAAAAAA LIIIIIIIIIIIIIIIII YIZZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rewendor said: otobüs şoförü doğulu, yöre halkından gençlerle kavga ediyo, yine doğulu arkadaşlarını çağırıyo, bunlar da gençleri bıçaklıyo. polis onları karakola alıyo, olayı duyan yöre halkı da isyan ediyo. Abi haberi okumuyor musunuz? " Olay, saat 21.30 sıraladrında Orhaniye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Doğu kökenli şoförün kullandığı minibüsün önünü kesen mahalleli gençler, bir daha buradan geçmemesi konusunda uyardı. Çıkan tartışma sonucunda tartaklanan Doğu kökenli genç uzaklaştıktan bir süre sonra beraberinde arkadaşları ile tekrar mahalleye geldi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 doğu kökenli ne demek be. bu kadar da ayrımcılığa pes. "normal" vatandaş = "batı" kökenli "anormal" vatandaş = "doğu" kökenli midir yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bence o şöför önceden bişey yapmasa yada aralarında bi olay geçmese o gençler önünü kesmezdi. kamyonu kasten durdurmuşlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rewendor said: başlığı görünce 2-2 olmuş zannettim. ahahahah durduramıyorum kendimi :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kürt diyince de aynı şey sonuçta, en iyisi NIGGA diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 k*rt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bir haber yapılacak, haber değeri Türk- Kürt çatışması olması, ee adam kürtler kahve bastı diye yazmayıp, doğu kökenli diye yazmış. Kaldı ki bu konuda önemli olan bu değildir, önemli olan Türklerin yavaş yavaş kendi adaletini yaratmaya başlamasıdır. Açılım sürecinin buna hizmet etmekten başka bir işe yaramayacağını aylar önce ben bile burada yazdım. Benim bile öngördüğüm bir durumu, ülkeyi yönetenlerin görmekten aciz olduğunu sanmıyorum. Bile bile lades oldular. Umarım bu olaylar daha büyük olayları başlatmaz. Zira hepimizin asıl korkusu sokak sokak , mahalle mahalle yaşanacak bir etnik çatışma olmalıdır. http://forum.paticik.com/read.php?13,4910410,4910410#msg-4910410 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bursa'da otobüs şöförlerinin %90'ı doğuludur. Ama bikaç tane hariç hiç kötü insan görmedim. Genelde hepsi saygılı davranıyor yolculara. Ya da ben öyle denk geldim bilmiyorum. Otobüsün önünü kesen ülkücü gaz gençlikse olayın neden bu kadar büyüdüğünü tahmin edebiliyirum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sen yazdiysan tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bone said: doğu kökenli ne demek be. bu kadar da ayrımcılığa pes. "normal" vatandaş = "batı" kökenli "anormal" vatandaş = "doğu" kökenli midir yani nedir. hayır. batıda doğup büyümüş ailesi orada yaşayan aile kökleri oradaki vatandaş batı kökenli doğuda doğup büyümüş ailesi orada yaşayan aile kökleri oradaki vatandaş doğu kökenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Sormak istediğim nokta, niye önünü kesiyolar olm şöförün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 xieon said: Rewendor said: otobüs şoförü doğulu, yöre halkından gençlerle kavga ediyo, yine doğulu arkadaşlarını çağırıyo, bunlar da gençleri bıçaklıyo. polis onları karakola alıyo, olayı duyan yöre halkı da isyan ediyo. Abi haberi okumuyor musunuz? " Olay, saat 21.30 sıraladrında Orhaniye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Doğu kökenli şoförün kullandığı minibüsün önünü kesen mahalleli gençler, bir daha buradan geçmemesi konusunda uyardı. Çıkan tartışma sonucunda tartaklanan Doğu kökenli genç uzaklaştıktan bir süre sonra beraberinde arkadaşları ile tekrar mahalleye geldi." e ben ne dedim? Aynısını demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Aket-Atum said: İnegöllüler ile trafik konusunda tartışmayacaksın. Geçen sene de bir düğüne giderken gençlerin kullandığı bir araba başka bir arabayı sıkıştırmıştı. Sıkışan arabadan inen baba da levye ile gençleri dövmüştü. Dövülmekten hazzetmeyen gençler de arababın gideceği yolsa pusu kurup arabaya kaya atıp anne ve çocuğunu öldürmüştü. İş trafik ya da araba ile ilgili ise İnegöllüler abartır. Bide, adam inegöllüleri hakikatten çözmüş. Çok garipler çok.. En iyi bursalılar gemlikliler olm. Gemlikliyim diye demiyorum.. of yanlış alıntı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 inegöllüler köylü lan bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 insan hemsolarina öyle dermi ( köylüyü burda ben negatif algiladim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bide dağlıları var olm bursanın Nerelisin dağlıyım ofsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hemşom olurlar zaten bursalıyız sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rewendor said: hayır. batıda doğup büyümüş ailesi orada yaşayan aile kökleri oradaki vatandaş batı kökenli doğuda doğup büyümüş ailesi orada yaşayan aile kökleri oradaki vatandaş doğu kökenli eskiden "hemşerim memleket nere" denirdi memleket muhabbeti yapılırdı. şimdi "köken nere", eğer batılıysa, şehrine göre konuşulur, doğuluysa, direk "doğu kökenli" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok öyle bir şey. haberde adama saldırılmasının sebebi doğu kökenli olması olduğu için bunu belirtmiş doğal olarak. özellikle diyarbakırlı ya da hakkarili diye değil saldırı, doğulu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Alacak-verecek davasıymış bu arada gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar