Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku düzenim sıçtı


Eralp

Öne çıkan mesajlar

kaç saat uyuduğunuz önemli tabii, lakin sabah erken kalktığında daha bi zinde oluyor insan. gerçekten rahatsızsan durumdan ve değiştirmek istiyosan, erken yatmaya çalış, 1-2 yi geçmesin, sabahda dünyanın en önemli olayı varmışçasına 8 de kalkmayı şartlandır kendine kalk 8 de kahvaltı yap sonra bak nası zinde oluyosun :)

3-5 gün dene, güzel oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gündüz uykusu gece uykusuna benzemez. Siz ne kadar uyku düzeninizi değiştirmeye ve gecelerin insanı olmaya çalışsanız da vücudunuz bunu nasıl yapıyor bilmiyorum ama gece olduğunda farklı hormonlar salgılamaya başlamakta uykuyla beraber. Bu hormonlar vücudu dengelemekte ve dinlendirmekte. Gündüz uyuduğunuzda nedense salgılanmamakta. Gündüz 10 saatlik bir uyku gece 6 saatlik bir uykuya eşdeğerdeymiş.

Kaynak: National Geographic Channel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha o kadar sürüyo mu o program
tüm günümü bi programa ayırmak istemezdim sdf

ama hatırladığım bi tane şey var, bu digitürk bayramlarda sinema paketi hediye ediyodu ben ufakken. Bir bayram tatilinde tam da sinema müptelası olduğum vakte denk gelmişken 24 saat kesintisiz film seyrettiğimi hatırlıyorum. Günün saatlerine göre değişik türlerden her filmi izlemiştim sanırım. Komedi macera erotik korku vs vs hiç unutamıyorum o günü :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...