Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyku düzenim sıçtı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En geç 24:00'da yatar, sabah da fix 08:00'da kalkarım. Kahvaltımı yapar ve canım cicim İŞİME GİDERİM LAN !

Anca böyle düzene girer hayat. Kıymetini bilmen dileği ile...
Mesaj tarihi:
ultrAslan said:

ben 1.5 senedir böyle yasiyorum :) günde 4-5 saat uyku ile yasamaya alistim
sende alisirsin

çok çok uzun süredir öle yaşıyorum.. gerisi aynı.. günde 4-5 saat uyku ile yasamaya alistim
sende alisirsin
Mesaj tarihi:
Vallahi az uyku yetmesine yetiyor da, kendime zarar veriyormuşum gibi hissediyorum. Erken yaşlanmak istemem ben :D günde 7 7buçuk saat uyudum muydu baya iyi hissediyorum mesela o gün daha bi aktif oluyorum.
Mesaj tarihi:
kaç saat uyuduğunuz önemli tabii, lakin sabah erken kalktığında daha bi zinde oluyor insan. gerçekten rahatsızsan durumdan ve değiştirmek istiyosan, erken yatmaya çalış, 1-2 yi geçmesin, sabahda dünyanın en önemli olayı varmışçasına 8 de kalkmayı şartlandır kendine kalk 8 de kahvaltı yap sonra bak nası zinde oluyosun :)

3-5 gün dene, güzel oluyor.
Mesaj tarihi:
Gündüz uykusu gece uykusuna benzemez. Siz ne kadar uyku düzeninizi değiştirmeye ve gecelerin insanı olmaya çalışsanız da vücudunuz bunu nasıl yapıyor bilmiyorum ama gece olduğunda farklı hormonlar salgılamaya başlamakta uykuyla beraber. Bu hormonlar vücudu dengelemekte ve dinlendirmekte. Gündüz uyuduğunuzda nedense salgılanmamakta. Gündüz 10 saatlik bir uyku gece 6 saatlik bir uykuya eşdeğerdeymiş.

Kaynak: National Geographic Channel.
Mesaj tarihi:
cumartesi ve pazar gunu soyle bisi oldu bende

cumartesi aksami 23gibi kalktim. tarihin arka odasini seyretmeye basladim. saat 7.30 gibi bitti. o bitince tekrar uyudum. gun icinde sadece 8 saat uyanik kaldim yani.
Mesaj tarihi:
oha o kadar sürüyo mu o program
tüm günümü bi programa ayırmak istemezdim sdf

ama hatırladığım bi tane şey var, bu digitürk bayramlarda sinema paketi hediye ediyodu ben ufakken. Bir bayram tatilinde tam da sinema müptelası olduğum vakte denk gelmişken 24 saat kesintisiz film seyrettiğimi hatırlıyorum. Günün saatlerine göre değişik türlerden her filmi izlemiştim sanırım. Komedi macera erotik korku vs vs hiç unutamıyorum o günü :D
Mesaj tarihi:
Hiç uğraşma böyle kalsın.

Bir işin veya uğraşın olunca otomatik düzelir..

Şimdi kastın 1 hafta düzelttin.. ama rutinin aynı olunca ister istemez geri kayıcak bu duruma o yüzden gereksiz bi çaba bence..

kendimden biliyorum...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...