Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nasıl düzeltçem yardım teşekkürler gecem gündüz oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben 1.5 senedir böyle yasiyorum :) günde 4-5 saat uyku ile yasamaya alistim sende alisirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 düzeltmeye gerek yok. böyle devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 geceleri 2 de kalkıp kahvaltı 4:30 da spor öğlen 2 de yatma yapıyorum ölücem kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 En geç 24:00'da yatar, sabah da fix 08:00'da kalkarım. Kahvaltımı yapar ve canım cicim İŞİME GİDERİM LAN ! Anca böyle düzene girer hayat. Kıymetini bilmen dileği ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 büyük ihtimalle ilkokuldan beri birisi inatla beni sabah uyandırmıyorsa her gün 2 saat falan daha geç yatıyorum, asla düzelmeyecek, kafana taktıkca lüzumsuz stres yaratır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Gece 02 sabah 08 6 saat neyinize yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ultrAslan said: ben 1.5 senedir böyle yasiyorum :) günde 4-5 saat uyku ile yasamaya alistim sende alisirsin çok çok uzun süredir öle yaşıyorum.. gerisi aynı.. günde 4-5 saat uyku ile yasamaya alistim sende alisirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Vallahi az uyku yetmesine yetiyor da, kendime zarar veriyormuşum gibi hissediyorum. Erken yaşlanmak istemem ben :D günde 7 7buçuk saat uyudum muydu baya iyi hissediyorum mesela o gün daha bi aktif oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 kaç saat uyuduğunuz önemli tabii, lakin sabah erken kalktığında daha bi zinde oluyor insan. gerçekten rahatsızsan durumdan ve değiştirmek istiyosan, erken yatmaya çalış, 1-2 yi geçmesin, sabahda dünyanın en önemli olayı varmışçasına 8 de kalkmayı şartlandır kendine kalk 8 de kahvaltı yap sonra bak nası zinde oluyosun :) 3-5 gün dene, güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Gündüz uykusu gece uykusuna benzemez. Siz ne kadar uyku düzeninizi değiştirmeye ve gecelerin insanı olmaya çalışsanız da vücudunuz bunu nasıl yapıyor bilmiyorum ama gece olduğunda farklı hormonlar salgılamaya başlamakta uykuyla beraber. Bu hormonlar vücudu dengelemekte ve dinlendirmekte. Gündüz uyuduğunuzda nedense salgılanmamakta. Gündüz 10 saatlik bir uyku gece 6 saatlik bir uykuya eşdeğerdeymiş. Kaynak: National Geographic Channel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben 3-4 haftadır 5 saat falan uyuyorum. genelde 3-4 yatıp 8 de kalkıyorum. belki haftada 1-2 8 saat uyuyorumdur. hiç iyi hissetmiyorum, yakında sıkıntı olacakmış gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 cumartesi ve pazar gunu soyle bisi oldu bende cumartesi aksami 23gibi kalktim. tarihin arka odasini seyretmeye basladim. saat 7.30 gibi bitti. o bitince tekrar uyudum. gun icinde sadece 8 saat uyanik kaldim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 oha o kadar sürüyo mu o program tüm günümü bi programa ayırmak istemezdim sdf ama hatırladığım bi tane şey var, bu digitürk bayramlarda sinema paketi hediye ediyodu ben ufakken. Bir bayram tatilinde tam da sinema müptelası olduğum vakte denk gelmişken 24 saat kesintisiz film seyrettiğimi hatırlıyorum. Günün saatlerine göre değişik türlerden her filmi izlemiştim sanırım. Komedi macera erotik korku vs vs hiç unutamıyorum o günü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 muptelasiyim ben tarihin arka odasinin. hatta hayatimda ilk defa o programa mail gonderdim. insanin maili okununca boyle bi garip oluyor canli yayinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 1 gün hiç uyuma ertesi iki gün erken uyu erken kalk düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Akhlaur said: 1 gün hiç uyuma ertesi iki gün erken uyu erken kalk düzelir. ben de aynen bunu demeye gelmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ben de onu yapıcam gibi ama dayanamıyorum çok seviyorum uykuyu yatıveriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Gece sabahlamayı da çok seviyorum, huzurlu huzurlu, şehir gürültüsü olmadan, süper bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 az uyuyorum artizleri için açılmış bu topic. eralp 2-3 gün boyunca fatura yatırma tarzı işlerin olduğunu telkin et kendine ve 7de uyan. düzelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Hiç uğraşma böyle kalsın. Bir işin veya uğraşın olunca otomatik düzelir.. Şimdi kastın 1 hafta düzelttin.. ama rutinin aynı olunca ister istemez geri kayıcak bu duruma o yüzden gereksiz bi çaba bence.. kendimden biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 işi bıraktım,eve kitlenicem ya.4-5 sene çıkmam 24 saat paticikteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bi gün full uykusuz kal akşama bayıl gerekirse 2 gün uykusuz kal bayılmak için akşamı bekle düzeliyo ben bozup bozup düzeltiyorum yapboz misali mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Netcafe said: bi gün full uykusuz kal akşama bayıl gerekirse 2 gün uykusuz kal bayılmak için akşamı bekle düzeliyo ben bozup bozup düzeltiyorum yapboz misali mubarek +1(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sabah 8de yattım 12de kalktım büyük ihtimal yine sabaha kadar oturcam ve yine sabah 8de yatıp 12de kalkıcam bayılmayı bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar