Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter X Tekken

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.gametrailers.com/video/sdcc-10-street-fighter/702119

Acaba bunun da animesini felan yaparlar mı.

heihachi mishima vs akuma
kazuya mishima vs ryu
paul phoenix vs ken
marshall law vs fei long
nina williams vs cammy
king vs blanka
nasıl olurdu merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Bir tarafta sürekli dinamik, ordan burdan rakibine yaklaşan, air juggle, quick recovery, side step vb... yönleriyle her saniye aktif Tekken var, diğer tarafta aduket, ryuken, tatsumaki spamlanan SF var. Gameplayleri çok farklı 2sinin de. İyi bir oyun ortaya çıkacağını da sanmıyorum açıkcası.

Ama Kazuya karizma çıkmış. Paçasından akıyor.
Mesaj tarihi:
iki oyun olucakmıs sanırım sf x tekken ve tekken x sf diye, sırasıyla capcom ve namco yapacak, ilki boyle sf4'e tekken karakterleri eklenmis, digeri de tekken 6'ya sf karakterleri eklenmis gibi olucakmıs...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ayucan said:
Umarım hadouken falan olmaz =) en azindan havada ucan mavi toplar falan

"street fighter" isminin geçtiği yerde ryu-ken-hadouken üçlüsü olmazsa isyan çıkar,söz konusu bile değil olmaması.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arcade stickler ortadan kalktığından beri dövüş oyunu oynayan bizden değildir zaten. en son çıkan mk'yi oynayayım demiştim de ne kadar kötü, ne kadar boktan, ne kadar gereksiz ve seriye hakaret niteliği taşıyan bir oyun olmuş gözlerime inanamadım.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oahahahahaha trap diye, trans diye dalga gectik gectik atsuko tanakaya seslendirmisler, bakin ne oldu simdi?

bi ses bu kadarmi imba olur ve karaktere cuk oturur

http://pinoytutorial.com/techtorial/wp-content/uploads/2011/07/street_fighter_x_tekken_poison_1.jpg
Mesaj tarihi:
oynadim ve begenmedim bunu
sf tarzi spam agirlikli seyler hosuma gidemiyor bir turlu
toplasan karakterlerin 7-8 hareketi var zaten

nerde kaldi kingle 199degisik combo yapmak
  • Yeni Oluştur...