KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 aaa kötü oldu bu bak. mobile sayfası vardı, cepten girip takılması iyi oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 4chandaki gibi "nothing of value was lost" derdim ama mangatoshokan nerdeyse herşeyi silince orasının olması iyiydi. Online manga readinge baya yüklenmeye başladılar galiba iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 evet mangatoshokan da bütün mangaları kaldırmak zorunda kaldı, manga yayıncıları koalisyonu aynı anda banmış her yere. bir anda manga okuyacak yer kalmadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 http://www.mangavolume.com/ vardı bi de, aradaki fark nedir bilmiyorum ama burası hala açık gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Update'leri yavaşdı zaten. Mangareader daha iyi nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sistemi iyiydi yaa... acc yaratıp ordan takip edilmesi filan kolaylık sağlıyordu :( bildiğiniz başka siteler var mı bu özelliğe sahip??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 sevdiğiniz mangaların web site downloaderlar ile yedeğini alın. İşe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 1000manga.com a kaydırmamışlardı zaten atarlı mangaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 tümden kepenk kapatıyorlar ama şimdi, orası da kapanır. kapanmadan önce onemanga'dan manga indirmek için bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 walkie said: sistemi iyiydi yaa... acc yaratıp ordan takip edilmesi filan kolaylık sağlıyordu :( bildiğiniz başka siteler var mı bu özelliğe sahip??? harbi varmı başka site böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi neden Onemanga'dan indiresinki, indiriceksen mangatraders var. Gerçi hala duruyor mu bakmadım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2l84that Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 onemanga internette manga okunabilecek -evet doğru- en dandik mekandı. Ne kadar toy yarım yamalak çeviren grup varsa orada yayınlıyordu. Açıkçası kapanmasına üzülmeyi bırak, sevindim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 mesele onemanga'dan daha geniş, mangatoshokan gibi bulunamayan tonla manganın olduğu bir yerin de aynı haftada başına geldi. diğer mekanların da etkilenmesi an meselesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2l84that Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Torrent siteleri kapandıda noldu, başka isimlerle aynen yasaların daha "esnek" oldugu ülkelerdeki hostlarla tekrar açıldılar, olurda bu magna scanlation olayida iyiden iyice tehdit edilmeye başlanırsa aynı şey aynen tekrar olur bence o yüzden endişelenmeye mahal görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ne olacak abi torrentten çekeriz milletçe onemanga gibi online reading siteleri olmadan önce gayet güzel bi r şekilde lurkten çekiyorduk bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Sam said: tümden kepenk kapatıyorlar ama şimdi, orası da kapanır. kapanmadan önce onemanga'dan manga indirmek için bir program program iyiymiş. onemanga'yı sömüreyim biraz. tavsiye edeceğiniz manga var mı? naruto, fairy tail, black lagoon, great teacher onizuka indiriyim diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 böhü ben genelde onemangadan takip ediyordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 somemanga(.)com gibi türevleri çıkar yakında inş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 mangafox.com mangareader.net Üstüne bir de artık ircten manga indirmeyi veya baka-updatesin manga rsslerini kullanıp çıktığı anda gruptan indirmeyi öğrenmek gerek. Zaten ilk önce gruplar çıkıyor bir yarım saat sonra anca online readerlarda buluyoruz mangaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 mangaeden.com da güssel bir alternatif olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar