Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4chandaki gibi "nothing of value was lost" derdim ama mangatoshokan nerdeyse herşeyi silince orasının olması iyiydi. Online manga readinge baya yüklenmeye başladılar galiba iyice.
Mesaj tarihi:
evet mangatoshokan da bütün mangaları kaldırmak zorunda kaldı, manga yayıncıları koalisyonu aynı anda banmış her yere. bir anda manga okuyacak yer kalmadı. :(
Mesaj tarihi:
onemanga internette manga okunabilecek -evet doğru- en dandik mekandı. Ne kadar toy yarım yamalak çeviren grup varsa orada yayınlıyordu. Açıkçası kapanmasına üzülmeyi bırak, sevindim diyebilirim.
Mesaj tarihi:
mesele onemanga'dan daha geniş, mangatoshokan gibi bulunamayan tonla manganın olduğu bir yerin de aynı haftada başına geldi. diğer mekanların da etkilenmesi an meselesi olabilir.
Mesaj tarihi:
Torrent siteleri kapandıda noldu, başka isimlerle aynen yasaların daha "esnek" oldugu ülkelerdeki hostlarla tekrar açıldılar, olurda bu magna scanlation olayida iyiden iyice tehdit edilmeye başlanırsa aynı şey aynen tekrar olur bence o yüzden endişelenmeye mahal görmüyorum.
Mesaj tarihi:
mangafox.com
mangareader.net

Üstüne bir de artık ircten manga indirmeyi veya baka-updatesin manga rsslerini kullanıp çıktığı anda gruptan indirmeyi öğrenmek gerek. Zaten ilk önce gruplar çıkıyor bir yarım saat sonra anca online readerlarda buluyoruz mangaları.
  • Yeni Oluştur...