Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

ya bu android markette listelenen programları "türkiye'de en çok indirilenler"den değiştirip "dünya genelinde en çok indirilenler"e çevirmek mümkün değil mi?
10.000.000 indirilmiş app'ları bulabilmek için 100+ indirilmiş app'lar arasına girmek gerekiyor.
mesela imdb app'ı osuruk sesleri diye bir apptan sonra geliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ya bu android markette listelenen programları "türkiye'de en çok indirilenler"den değiştirip "dünya genelinde en çok indirilenler"e çevirmek mümkün değil mi?
10.000.000 indirilmiş app'ları bulabilmek için 100+ indirilmiş app'lar arasına girmek gerekiyor.
mesela imdb app'ı osuruk sesleri diye bir apptan sonra geliyor...

Androidpolice.com xda gibi yerlerden bakıorum ben luzumlu applara valla kendi market şeyleri viral hep güzel app yok ilk sıralarda pek
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

abi google play açıldı zaten bize. market enabler a gerek var mı? ülke bazlı satış yapılmayan uygulama varsa gerekir belki de öyle uygulamalar var mı bilmiyorum şahsen.

abi başka ülkelerin market içeriğini sunuyor sana o app. bone'un dediği gibi osuruk sesleri çıkmıyor mesela. arasan da bulamıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

kozalak said:

abi google play açıldı zaten bize. market enabler a gerek var mı? ülke bazlı satış yapılmayan uygulama varsa gerekir belki de öyle uygulamalar var mı bilmiyorum şahsen.

abi başka ülkelerin market içeriğini sunuyor sana o app. bone'un dediği gibi osuruk sesleri çıkmıyor mesela. arasan da bulamıyorsun

hmm haklısın o konuda google a ben de kırgınım.
Sosyal ağlarda paylaş

theme hospital, roguelike, fallout, jagged aliance gibi tarz oyunlar var mı diye baktım markete,
hep dandik şeyler var, angry birds gibi puzzle oyunları felan.
emulatör yüklüycem romlarla uğraşırız en azından.

bi de şöyle bişi gördüm paralıymış ama denerim bi ara belki
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.kairosoft.android.gamedev3en
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle güzel rpg puzzle oyunu önerisi olan var mı?

Nova3 u oynamayan var mı birde? 1 dolara düşmüş multi desteği falanda varmış. Dead trigger var fps zombili baya şahane tavsiye ederim.
Nfs most Wanted ta bir dolar. Fena değil zor olmuş oyun arcade gibi değil. Ama baya ısınıyor alet yav 10 dk dan fazla oynanmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

theme hospital, roguelike, fallout, jagged aliance gibi tarz oyunlar var mı diye baktım markete,
hep dandik şeyler var, angry birds gibi puzzle oyunları felan.
emulatör yüklüycem romlarla uğraşırız en azından.

bi de şöyle bişi gördüm paralıymış ama denerim bi ara belki
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.kairosoft.android.gamedev3en

theme hospital yükleyebilirsin CorsixTH diye bir uygulama var store da onu yükleyip telefonun içine th diye bir klasör açıp oyunun pc versiyonunu komple içine atıyorsun, uygulama portluyor çok da güzel oldu ben oynuyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...