Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 aldiko, wattpad, kobo, moon+ reader, mantano gibi ebook readerler arasında hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben moon kullanıorum fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Aldiko da baya kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 chicken invader tarzı oyunlar arıyorum kız arkadaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ya bu android markette listelenen programları "türkiye'de en çok indirilenler"den değiştirip "dünya genelinde en çok indirilenler"e çevirmek mümkün değil mi? 10.000.000 indirilmiş app'ları bulabilmek için 100+ indirilmiş app'lar arasına girmek gerekiyor. mesela imdb app'ı osuruk sesleri diye bir apptan sonra geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 market enabler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ne tip bişi market enabler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 fake provider. t-mobile us seçiyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bende we got a problem houston diyo çalışmıyor. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 root access istiyor tabi söylememişim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 salla Madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi google play açıldı zaten bize. market enabler a gerek var mı? ülke bazlı satış yapılmayan uygulama varsa gerekir belki de öyle uygulamalar var mı bilmiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bone said: ya bu android markette listelenen programları "türkiye'de en çok indirilenler"den değiştirip "dünya genelinde en çok indirilenler"e çevirmek mümkün değil mi? 10.000.000 indirilmiş app'ları bulabilmek için 100+ indirilmiş app'lar arasına girmek gerekiyor. mesela imdb app'ı osuruk sesleri diye bir apptan sonra geliyor... Androidpolice.com xda gibi yerlerden bakıorum ben luzumlu applara valla kendi market şeyleri viral hep güzel app yok ilk sıralarda pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kozalak said: abi google play açıldı zaten bize. market enabler a gerek var mı? ülke bazlı satış yapılmayan uygulama varsa gerekir belki de öyle uygulamalar var mı bilmiyorum şahsen. abi başka ülkelerin market içeriğini sunuyor sana o app. bone'un dediği gibi osuruk sesleri çıkmıyor mesela. arasan da bulamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 army of the death gibi güzel bir oyun önerebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Claiborne said: kozalak said: abi google play açıldı zaten bize. market enabler a gerek var mı? ülke bazlı satış yapılmayan uygulama varsa gerekir belki de öyle uygulamalar var mı bilmiyorum şahsen. abi başka ülkelerin market içeriğini sunuyor sana o app. bone'un dediği gibi osuruk sesleri çıkmıyor mesela. arasan da bulamıyorsun hmm haklısın o konuda google a ben de kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 YASAK HEMŞERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 dandikmiş ya hndheld 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 theme hospital, roguelike, fallout, jagged aliance gibi tarz oyunlar var mı diye baktım markete, hep dandik şeyler var, angry birds gibi puzzle oyunları felan. emulatör yüklüycem romlarla uğraşırız en azından. bi de şöyle bişi gördüm paralıymış ama denerim bi ara belki https://play.google.com/store/apps/details?id=net.kairosoft.android.gamedev3en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 game dev storye 2 gundur fena tutuldum ya :D basıt ama zevklı oyun ıste telefondan bekledıgının en iyilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Şöyle güzel rpg puzzle oyunu önerisi olan var mı? Nova3 u oynamayan var mı birde? 1 dolara düşmüş multi desteği falanda varmış. Dead trigger var fps zombili baya şahane tavsiye ederim. Nfs most Wanted ta bir dolar. Fena değil zor olmuş oyun arcade gibi değil. Ama baya ısınıyor alet yav 10 dk dan fazla oynanmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ya ben öle shooter yarış felan alışamadım telefonda daha çok text based rpg felan tarzı şeyler arıyorum aslında tam telefonluk bi tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Pitfall çıkmış androide niye söylemiyorsunuz arkadaş. 5 dakika oynadım temple run gibi duruyor ama daha güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bone said: theme hospital, roguelike, fallout, jagged aliance gibi tarz oyunlar var mı diye baktım markete, hep dandik şeyler var, angry birds gibi puzzle oyunları felan. emulatör yüklüycem romlarla uğraşırız en azından. bi de şöyle bişi gördüm paralıymış ama denerim bi ara belki https://play.google.com/store/apps/details?id=net.kairosoft.android.gamedev3en theme hospital yükleyebilirsin CorsixTH diye bir uygulama var store da onu yükleyip telefonun içine th diye bir klasör açıp oyunun pc versiyonunu komple içine atıyorsun, uygulama portluyor çok da güzel oldu ben oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 corsixTH ile her türlü dos oyunu oluyordur o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar