PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 abi mesaj saklama yok mu androidde? nası bişi lan bu? bazı mesajları saklamak istiyorum bu kadar basit bişi nası olmaz sdf? yıldızlı yapıyorum yine de siliniyo yani silerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 stock sms app çok yetersiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 reampage said: beyler yokmu yaw güzel oyun tavsiyeniz :( world of goo, osmos hd, jetpack joyride, gyro, temple run, can knockdown 2 ve spirits. denediğim bir sürü oyundan bu kadarını sevebildim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 çalınmaya karşı telefonu bulabileceğimiz bir app var mı çalışan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 reampage said: beyler yokmu yaw güzel oyun tavsiyeniz :( Total War Battles? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 KidLazer said: çalınmaya karşı telefonu bulabileceğimiz bir app var mı çalışan? çalındıktan önce mi sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Eyv bakıcam şimdi hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 heroes might and magic tarzı bi oyun var mı ya da benzer rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 xaty said: KidLazer said: çalınmaya karşı telefonu bulabileceğimiz bir app var mı çalışan? çalındıktan önce mi sonra mı? sonra yani çalındıktan sonra sinyal ile yeri bulsun mail atsın falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Plan B: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout.labs.planb#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmxvb2tvdXQubGFicy5wbGFuYiJd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 eve gidince bakayım bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 office suite pro 6+ 0.99 dolara inmişti al dedim sorun verdi şimdi kaldırmışlar marketten meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bu arada holiday indirim listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 world of goo çok güzelmiş fakat halen güzel bir mmo rpg tarzı arada açıp bakıcağım felan kendine kendine gelişen aslında abuk subuk hertürlü oyun tekfline açığım. Birde böle olmaz ise olmaz dediğiniz geek appları varmı hayatı kolaylaştırmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 sword & sworcery'ye bak. baya değişik bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 aldim bakalim 1-2 dolar die die verion sonra bilanço içler acısı tam kapitalist icadıymış şu smartphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 rpg olarak final fantasy'ler çıkıyor seri olarak bu ara, şu an 1-2-3 var sanırım. ilk çıktığında buglıydı baya ama düzeltmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ff 15$ falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 5 dolarmış şuanda indirimde ama 5 dolarda çok geldi tek 0.99 luklar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 3 pahalıda, 1-2 ucuzdu sanki, indirime falan girerse yakalamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu indirimlerden hangileri alınır? need for speed aldım mesela ama sadece merak ettiğimden. başka önerileri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Office suit pro-pdf&hd 1 dolara inmiş, alsakmıki? Bide swiftkey3 tablet 2 dolar, ama harflere uzun basınca TR karekter yerine sayı çıkarıyor, tr karekter için uzun basarken seçmek gerekiyor, ayarlardada göremedim değiştircek bişiy?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Plague inc. virus oluo yayılıp tüm insanları öldürmeye çalısıoruz çok zevkli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 kongregate'de vardı plague inc. baya keyifli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Game Dev Story ve Dungeon Village indirimde. Game Dev Story bütün gün oynadım resmen acaip sardı Dungeon villageda aynı firmanın zaten Metal Slug 3 indirimde yine ama nasıl bilmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar