pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ventrilo for android ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Zello, blip.me var benim bildiğim ama onlarda push to talk yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bende aldım o_O comic ve pdf okumak için, çizgi romanlar çok iyi gözüküyor, 3-5 app yükledim avast filan, iyi oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 telefonun ekranını bilgisayarda görüp mouse ile kullanabileceğim bir program arıyorum. bağlantı yavaş olduğu için youtube videolarını bilgisayar üzerinden 3gp olarak izliyodum ama bişeyleri değiştirmişler. vlc player real player felan açamıyor. telefonu kullanıyomuş gibi bilgisayarda izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bilgisayarındaki filmleri canlı olarak telefonda yada tabletde izlemek istiyorsan DLNA server olayı var androidlerde. ama hiç denemedim nasıl yapılır nasıl çalışır bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yok direk opera mobili açcam bilgisayar ekranından mouse ile. yani telefonun herşeyini bilgisayar ekranında mouse ile kullanabiliyor olmam lazım. eskiden nokia için vardı da ismi neydi bu olayın unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 MyPhoneExplorer diye bi app var, bilgisayar klavye ve mouseuyla telefon ekranını kontrol ediyorsun. Mouse clickleri dokunma olarak algılıyor direk. Fakat kabloyla bağlasan bile baya lag var çok yavaş çalışıyor. Ben watsappı bilgisayardan rahat görebilmek için kullanmıştım ama telefona geri döndüm kastığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 tersini buldum :P http://www.splashtop.com/home pc ile tel'e yükledin program ile wifi üzerinden ekran görüntüsünü telefona gerçek zamanlı stream edebiliyon. klavye ve mouse kontrol edebiliyon. şimdi denedim youtube baya güzel çalıştı ofis de olduğumdan telden sesi veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bu iyiye benziyor evet. myphoneexplorer iniyor az kaldı onda gecikme olursa bunu denerim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 evet o tek yönlüymüş. var bir sürü programda root istiyor hepsi. webkey ve screencast. airdroid var onda da bir uygulamayı çalıştırıp pc ekranından kullanmak dışında herşey yapılıyor. baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 maxthon browser varmış, çok iddialılar. deneyen oldu mu? ben kurup denedim de S2 de yavaş geldi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 şu browser olaylarında stock browser sanki hepsinden daha iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Denediğim bütün browserlar bi noktada çökmeye başlayıp hayal kırıklığı oldu, stock a döndüm ben de. Maxthon denedim ama o hiç bi artısını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 dolphin'den verim alamadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 firefox fena değil onu kullanıyorum. opera'ya alternatif. baya hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ben Chrome kullanıyorum idare ediyor. Yeterince hızlı. Sadece zoom özelliği opera mini gibi değil o can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 denemediğim browser kalmadı diyebilirim cihazı aldığımdan beri. Özetlemek gerekirse; Chrome leş, Dolphin her şeyi sunan ancak hantal Opera Mobile neredeyse Dolphin ile aynı ancak bir tık üstte Opera Mini alemin kralı. Ben basit şeyleri seviyorum. Sonuçta elimin altındaki PC değil ki, hızlı olmalı eğer mobil bir çözüm sunuyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Boat browseri denemeyenler bir şans versin fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Football manager 2013 handheld çıkmış baya iyi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 10$ cokmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 facebook android uygulaması herhalde hız anlamında tarihinin en büyük update'ini aldı. Eskisine nazaran en az 2 kat daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 aynı fikirdeyim. bu kadar sağlam bi update görmedim facebookta. şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 twiterdan feyz almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bunun defaulttan ziyade bişeyler sunan işe yarar bi widgeti var mı offical'ın 1 tane var sanırım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Güzel bir email app. Varmı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar