Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi bu swiftkeyde harfe basınca titresin istiyorum. ayarı yok herhalde uygulamada. sırf bu yüzden kullanmıyorum şu güzelim uygulamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Abi var olmasi lazim kurcala guzelce settings de audio&haptic feedback var ordan gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 CthuLhu said: abi bu swiftkeyde harfe basınca titresin istiyorum. ayarı yok herhalde uygulamada. sırf bu yüzden kullanmıyorum şu güzelim uygulamayı swiftkey > gelişmiş > ses ve haptic geribildirim > haptic geribildirimi ve hemen altında tuşun titreme süresini bile ayarlayabilirsin Dokunma Süresi seçeneği ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 doğru yeri değiştiriyorum çalışmıyor o zaman bende bu uygulama doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 better battery stats. parasını sonuna kadar hakediyor. şarjınız az gidiyorsa programı kurup telefonu nelerin açık tuttuğunu, nelerin uyku moduna geçmesine engel olduğunu tespit edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 data alışverişinin hızını ayarlayabildiğimiz bi uygulama var mı acaba? yani 100kb/s ile indiriyor ya onu 75kb/s yapıcam mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 böyle yerel radyoları dinleyebilceğim fm fln ama radyoların isimleride yazıcak ne olduğunu görebilcem yani araba radyosu gibi..böyle bi uygulama varmı? edit:telefonun kendi radyosunda görünüyomuş istasyon isimleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Simdi bana birtane alert apksi lazim. Yalniz soyle bir olayi olmali; is yerinde iklim kontrol bilgisayari var ve munasebetsiz zamanlarda abuk subuk alarmlar veriyor. Bu abuk subuk alarmlari vermesininde nedeni butun sera sistemlerinin bu bilgisayara bagli olmasi. Kullandigimiz ekipmam Hogendoorn un isii v.3 olmasi. Normalde telefona sms atma zimbirtisi oluyor bu sistemlerde ama bizde yok. Simdi bana smartphoneuma uyari popup yada msj atmasini saglayabilecegim apk/program varmi? Dukkanlara evlere takilan alarm sistemi gibi bisi alarmi tetikleyince telefona sms atarya iste o tarz bisi istyorum ama derdim bilgisayarin ve yaziliminin ozel olmasi. Yazilimin tepki verdogo bor olaya nasil naska bir program mudahale edebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Şöyle bir apii arıyorum. Efendim bir numara beni aradığı zaman benim telefon çalmassın ve o kişinni ben iaradığınıda göstermesin. Ama karşı tarafa telefonm eşgulmuş gibi görünsün aradaığı zaman yada çalıyor açmıyormuş gibi görünsün. Var mı böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Abi call blocker diye ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 SNA1L said: böyle yerel radyoları dinleyebilceğim fm fln ama radyoların isimleride yazıcak ne olduğunu görebilcem yani araba radyosu gibi..böyle bi uygulama varmı? edit:telefonun kendi radyosunda görünüyomuş istasyon isimleri sdf[/quote Tunein superdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 tunein var ztn ben fm radyo ariyodum.tunein sarji sömürüyo o yuzden fm olanlari internetten dinlemiyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 spirit.fm var ama paralı. beleş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bende ki S2 de android sürümünü yükseltmem için illa ki rom root vb şeyler mi yapmam lazım. Direk programı netten güncelleme olmuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Tunein o kadar sarj yememesi lazim. Tablete actim 8saat civari kesintisiz caldi ve sarj dolu bile degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 kozalak said: better battery stats. parasını sonuna kadar hakediyor. şarjınız az gidiyorsa programı kurup telefonu nelerin açık tuttuğunu, nelerin uyku moduna geçmesine engel olduğunu tespit edebiliyorsunuz. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?s=f85f66810d5067a4a0255e33a410ec1b&p=15869886&postcount=2 Uygulamanın yazarı versiyonlarını burada free olarak yayınlıyor bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kozalak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Lan unuttum bak onu ya. Neyse helali hoş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 google play store'dan flash indirilmiyor (2 gündr android kullaniorm daha :D) pc'den indrp kurabilrmym sorun olur mu calısır mi link fln var mi filan falan :D help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Aynen nerde bu flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 go sms dışında güzel bir sms uygulaması var mı? adamlar yakında sms app üzerinden işletim istemi çıkaracaklar ya. şişirdikçe şişiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Rootladgm sistemi nasil orjinal haline dondurebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Adobe Flash Player v11.1.115.12 http://uploaded.to/file/h2cov1wn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 whatsapp on PC kuran kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 benim telefonda mesaj geldiğinde ekran ışığı yanmıyordu. haliyle sıkıntılı durumlara sebebiyet verebiliyordu :) SMSAwake bu program sayesinde çözdüm. Aynı durumdan müzdarip olan arkadaşlar olabilir diye paylaşayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 Sonraki 61.sayfa (Toplam 82 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 tunein var ztn ben fm radyo ariyodum.tunein sarji sömürüyo o yuzden fm olanlari internetten dinlemiyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 spirit.fm var ama paralı. beleş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Bende ki S2 de android sürümünü yükseltmem için illa ki rom root vb şeyler mi yapmam lazım. Direk programı netten güncelleme olmuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Tunein o kadar sarj yememesi lazim. Tablete actim 8saat civari kesintisiz caldi ve sarj dolu bile degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 kozalak said: better battery stats. parasını sonuna kadar hakediyor. şarjınız az gidiyorsa programı kurup telefonu nelerin açık tuttuğunu, nelerin uyku moduna geçmesine engel olduğunu tespit edebiliyorsunuz. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?s=f85f66810d5067a4a0255e33a410ec1b&p=15869886&postcount=2 Uygulamanın yazarı versiyonlarını burada free olarak yayınlıyor bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Lan unuttum bak onu ya. Neyse helali hoş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 google play store'dan flash indirilmiyor (2 gündr android kullaniorm daha :D) pc'den indrp kurabilrmym sorun olur mu calısır mi link fln var mi filan falan :D help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Aynen nerde bu flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 go sms dışında güzel bir sms uygulaması var mı? adamlar yakında sms app üzerinden işletim istemi çıkaracaklar ya. şişirdikçe şişiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Rootladgm sistemi nasil orjinal haline dondurebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Adobe Flash Player v11.1.115.12 http://uploaded.to/file/h2cov1wn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 whatsapp on PC kuran kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 benim telefonda mesaj geldiğinde ekran ışığı yanmıyordu. haliyle sıkıntılı durumlara sebebiyet verebiliyordu :) SMSAwake bu program sayesinde çözdüm. Aynı durumdan müzdarip olan arkadaşlar olabilir diye paylaşayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar