Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

abi bu swiftkeyde harfe basınca titresin istiyorum. ayarı yok herhalde uygulamada. sırf bu yüzden kullanmıyorum şu güzelim uygulamayı

swiftkey > gelişmiş > ses ve haptic geribildirim > haptic geribildirimi

ve hemen altında tuşun titreme süresini bile ayarlayabilirsin Dokunma Süresi seçeneği ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi bana birtane alert apksi lazim. Yalniz soyle bir olayi olmali;
is yerinde iklim kontrol bilgisayari var ve munasebetsiz zamanlarda abuk subuk alarmlar veriyor. Bu abuk subuk alarmlari vermesininde nedeni butun sera sistemlerinin bu bilgisayara bagli olmasi. Kullandigimiz ekipmam Hogendoorn un isii v.3 olmasi. Normalde telefona sms atma zimbirtisi oluyor bu sistemlerde ama bizde yok. Simdi bana smartphoneuma uyari popup yada msj atmasini saglayabilecegim apk/program varmi?
Dukkanlara evlere takilan alarm sistemi gibi bisi alarmi tetikleyince telefona sms atarya iste o tarz bisi istyorum ama derdim bilgisayarin ve yaziliminin ozel olmasi. Yazilimin tepki verdogo bor olaya nasil naska bir program mudahale edebilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir apii arıyorum. Efendim bir numara beni aradığı zaman benim telefon çalmassın ve o kişinni ben iaradığınıda göstermesin. Ama karşı tarafa telefonm eşgulmuş gibi görünsün aradaığı zaman yada çalıyor açmıyormuş gibi görünsün.

Var mı böyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

better battery stats.

parasını sonuna kadar hakediyor. şarjınız az gidiyorsa programı kurup telefonu nelerin açık tuttuğunu, nelerin uyku moduna geçmesine engel olduğunu tespit edebiliyorsunuz.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?s=f85f66810d5067a4a0255e33a410ec1b&p=15869886&postcount=2

Uygulamanın yazarı versiyonlarını burada free olarak yayınlıyor bir bakın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...