Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:

Video player ne kullaniyorsunuz? Mkv izlerken ya subtitle calismiyor yada seste delay oluyor. Varmi onerisi olan?

mxplayer
bu fena değil altyazıda fln sorun çıkarmıyor hiç.

buarada elimde droidstats
bu var ben pek beğenmediğim için para iadesi istemiştim adam yolladı paramı fln ama key kaldı kendin sileceksin dedi sildim ama key apksı duruyo hala çalışırmı bilmiyorum isteyen olursa veriyim denesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmedinejat bilgilerimizi çalmak için bu appi yapmış kesin evet!

Ya formattan sonra chrome yükleyeyim dedim browser olarak, cidden denediğim diğer tüm browserlardan daha hızlı. Yalnız swypela bi problemi var paso çöküyor ICSte. Opera ve dolphin denedim cık chrome kadar hızlı değil. Var mı iyi bi alternatif?
Sosyal ağlarda paylaş

google play store app ile oturum açmaya çalışıyorum fakat
'kimlik doğrulaması yapılıyor...' şeklinde takılıp kalıyor.
browserdan girdiğimde ise problem yok fakat uygulama indirmem için google play app ile giriş yapmanız gerekli diye bir uyarı alıyorum.ne yaptıysam olmadı daha önce sorunsuz giriyordum,şifre değişikliği yaptıktan sonra böyle bir problem çıktı karşıma.çözümüne bakındım biraz ama bişey bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

browserdan girdiğimde ise problem yok fakat uygulama indirmem için google play app ile giriş yapmanız gerekli diye bir uyarı alıyorum.ne yaptıysam olmadı daha önce sorunsuz giriyordum,şifre değişikliği yaptıktan sonra böyle bir problem çıktı karşıma.çözümüne bakındım biraz ama bişey bulamadım.

telefondan uygulama->uygulamaları yönete git, tümü sekmesinden google playi bul. tıkla ve ön belliği temizle sonra verileri temizlemeye tıkla. birde böyle dene
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:

S-H said:

telefondan uygulama->uygulamaları yönete git, tümü sekmesinden google playi bul. tıkla ve ön belliği temizle sonra verileri temizlemeye tıkla. birde böyle dene

bu arada telefon değil tablet.

onu deniyeyim şimdi,bi ekleme daha yapayım uzun uzun bekledikten sonra
'[email protected] oturuma açılmaya çalışırken bir ağ hatası oluştu.şimdi tekrar deneyin veya iptal'e basın' diye mesaj geliyor fakat iptal seçeneği yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...