ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 kozalak said: sense based romlarda o işi yapman için root lu olması gerekiyor telefonun. hatta yanılmıyorsam rottan ziyade custom sense rom lazım galiba. rootlu zaten. ARHD 6.6.7 var. ARHD Custom değil ama. Stock'un modifiyeli hali. Bu arada Sensation kullanıcıları LeeDroid Tweak'i tavsiye ediyorum. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1501952 bi çok şeyi kişileştirebiliyorsunuz. Sensation kullanıyorsanız ARHD 6.6.7 + LeeDroid Tweak harika oluyor. En stabil kombinasyon diyebilirim. Sense 4.0 based rom'lar pek kullanışlı değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 custom rom ise markette uygulaması vardı sanırım ya onun. ben cyanogenmod kullanıyorum, onda 2g/3g geçişi yapan widget var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 kozalak said: bir de samsung un mal arayüzünü sevmedim, launcher tavsiyesi? ücretli de olabilir, 5-10tl veririz. ama güzel olsun hızlı olsun çok iyi olsun uçsun kaçsın Go launcher ve widgetları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Kesinlikle yandex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yandex medya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yandex telefonu performans ve pil açısından öldürmüyor mu? pilin içine edermiş gibime geliyo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 pile çok etkisi yok da ram çok yiyor, 512 mb rami olan telefonlar için çok uygun değil ama lag olayını aşmış adamlar, hiç bir şekilde takılmıyor yağ gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 abi pili sömürdü resmen bu yandex ya, geri kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Yandex öyle. AOSP'ye geçtim ben de biraz önce, farklı bir tadı var onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bu kadar oynaşacak ne buluyorsunuz anlamadım allah sevdiğinize sabır ve çeşitlilik versin diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 nemus laucher var oda güzel; hızlı, görselliği güzel az ramde yiyor 30mb falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ram değil işlemci önemli ama. ondan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Sayısal bir değer veremicem ama gözlemlerim sonucu; kastırmıyor diyebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 benim telefonda hiç azaltmadı yandex. çatır çatır kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Senko sen iFag değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Çık git topiğimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 axedice said: Senko sen iFag değil miydin? hangisi iyiyse onun fanıyım koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nasıl oluyorda bu viber'ın konuşma kalitesi gsm'den 4-5 kat daha kaliteli oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 gsm üzerinden giden ses paketleriyle, viber'lar arası gidip gelen ses paketleri arasında kalite farkı vardır. GSM üzerinden giden paketler 2g network'te de gidebilirken, Viber sadece 3g network'te gidiyor olabilir. Viber bu sebepten daha iyi bir ses kalitesi veriyor olabilir. Varsayım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bu topik bi hareketsiz kaldı, üzülüyorum. yok mu yeni heyecanlı bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ShadowFax said: gsm üzerinden giden ses paketleriyle, viber'lar arası gidip gelen ses paketleri arasında kalite farkı vardır. GSM üzerinden giden paketler 2g network'te de gidebilirken, Viber sadece 3g network'te gidiyor olabilir. Viber bu sebepten daha iyi bir ses kalitesi veriyor olabilir. Varsayım tabi. o zaman viber ın edge üzerinde çalışmaması lazım? kalite olayını etkileyen faktör kullanılan codecler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 tamam, edge'de de çalışıyor ama yine interneti kullanıyor. Mobil bant'ı kullanmıyor. Mobil datayı kapatınca konuşabiliyor musun Viber ile? Viber'ı edge ile kullanabiliyorsa bu şu demek oluyor Viber'ın kullandığı bandwidth < Edge bandwidth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 işte 3G demişsin o yüzden dedim ben de. 3g lazım değil. internet erişimi yetiyor. gsm şebekesindeki konuşma paketleri atıyorum 16kbit ise viberda 32 ya da 64kbittir. bu da kaliteyi etkiler. kullanılan codecler de kaliteyi etkiler ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 evet evet, edge'teki mobile data'yı yoksaydığımdan öyle demişim :P GSM'de 8khz 8bit'ti galiba. Codecler de etkiler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yeni tablet aldım arkadaşlar. OLmaz ise olmaz android uygulamaları nelerdir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar