Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kernel değiştirip işlemciye giden gücü arttırarak olur o. ne olduğunu bilmiyorsan yapma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Aynen bi arastiriyim sonra yaparim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 GERGE said: kernel değiştirip işlemciye giden gücü arttırarak olur o. ne olduğunu bilmiyorsan yapma zaten. şu kernel değiştirme mevzusunda, Mesela şu an Sensation XE'de ARHD 6.6.5 kullanıyorum. Bu rom'da stock HTC kernel'ı kullandığımda sanki pil daha çok gidiyor. Fakat 2 CPU'yu tam akıllı kullanmıyor diyorlar. faux kernel kullanıyorum. Fakat içimde şüphe var. bu kernel 2 cpu'yu da efektif kullanıyormuş. İşte + özellik olarak sweep2wake falan var ama pili sanki stocktan daha çabuk eritiyor. sormak istediğim ROM kuruluyken kernel değiştirmek ne kadar mantıklı? Kernel değiştirirken ROM'u da wipe edip, temiz kurulum yapmak mıdır mantıklı olanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bir farkı olmaz. No-frills Cpu kullnıp tekrar yap işlemci ayarlarını yeter. Linux dağıtımları sürekli kernel değiştirir. Gerçekte gerektiğini düşünmediğin sürece tavsiye etmiyorum ama. 25 saat pili 27 saat yapacaksa hiç kullanma. CPU governor'u conservative yap onun yerine. Custom kernelin getirecekleri conservative'in üzerine minimal performans ve pil ömrü katar aşırı değişiklik yapmadığı sürece o da kararsızlık getirir. Ancak güvenilir, çok kullanılan bir şey bulursan düşün. Kernel zor iş, 2 aylık işle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.littlephoto&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5saXR0bGVwaG90byJd sunu kullanan kac kisi var acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 fotograf için bunu kullanıyorum ben yetiyo googleplay bide battery saver kullansammı kullanmasammı derken bunu buldum ayarlarını kurcaladım fln biraz 18 saat oldu hala %61de şarj tabi 8 saati uyku sdf ama güzel widgetları fln googleplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 android mail uygulaması olarak ne kullanıyorsunuz? Default kendisiyle gelende eski mailleri saklama gibi bir özelliği yok. gelen mail kaybolup gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hangi maili kullanıyosan hepsinin kendi uygulaması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 setcpu aldım fln bi bakiyim diye kurcalarlarken geri ödeme süresi geçmiş kaldı mecburen onun bi topiği vardı ya yarım saattir bulamıyorum nerdeydi o? edit:buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 exhange mail calender zart zurt icin ne kullaniyorusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Exchange mail nedir? Bildiğimiz maildan farkı var mı? Mail için K9 kullanıyorum memnunum. Diğer bi kaç appi denedim ama daha esnek geldi K9. Takvim olarak google takvimi kullanıyorum, ama bilgisayara da gmail calander outlook sync programı kurdum bi tane (google yapmış). Hem bilgisayarımdaki maila bağlı takvim, hem de telefondaki takvim birbiriyle uyumlu böylelikle. K9'un takvimi yok ama ihtiyaç da duymadım bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 SE ni stock maili yetiyor bana 3 maili bagladim bir de gmail var etti mi 4 su ana kadar 0 hata ne oldu 40 yapar!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Marketteki uygulamalar indirme adedine göre listelenirken global değil sanırım bende, ilk 10 da okey, batak var. Onu nasıl global yaparım ayarlarda bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Benim bildiğim evrensel bi ayar yok orda, US market gösterebilirsiniz en iyi. Onun için de root + Market enabler gerekiyor. Şu anda TR market görünüyordur. Yalnız android diyince insan teknolojiden anlayan bi grup satın alır falan diye bekliyor, okeyin batağın ilk sırada olması baya hayal kırıklığı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 lan ben de neden okey batak ilk sıralarda çıkıyor diye düşünüyodum. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 market enabler marketten kaldırılmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 evet ben de dün bulamadım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 sunu oynayan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bi tetris değil. birde imkan olduğu halde şekilleri istediğim yere koyamıyorum onun için teris mantığında da değil. Beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 poweramp trial bitmek üzere , almayı düşünüyorum.daha iyisi var mı? yoksa poweramp gogo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 valla ben powerAMP almıştım ilk telefonu aldığımda ozamanlar en iyisi oydu ama geçen baktım başka şeyler çıkmış onlarıda dene sonra karar ver bence jetaudio playerpro neutron gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 uzunca bir süre poweramp kullanıp ardından arkadaşımın tavsiyesiyle player pro ya geçtim, eklentilerle equalizer filan şahane hale geliyor, arayüzü de hoşuma gidiyor. ikisinden hangisi dersen; artık player pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 player pro'nun arayüzü çok keyifli ve rahat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar