Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

kernel değiştirip işlemciye giden gücü arttırarak olur o. ne olduğunu bilmiyorsan yapma zaten.

şu kernel değiştirme mevzusunda,

Mesela şu an Sensation XE'de ARHD 6.6.5 kullanıyorum. Bu rom'da stock HTC kernel'ı kullandığımda sanki pil daha çok gidiyor. Fakat 2 CPU'yu tam akıllı kullanmıyor diyorlar.

faux kernel kullanıyorum. Fakat içimde şüphe var. bu kernel 2 cpu'yu da efektif kullanıyormuş. İşte + özellik olarak sweep2wake falan var ama pili sanki stocktan daha çabuk eritiyor.

sormak istediğim ROM kuruluyken kernel değiştirmek ne kadar mantıklı? Kernel değiştirirken ROM'u da wipe edip, temiz kurulum yapmak mıdır mantıklı olanı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bir farkı olmaz. No-frills Cpu kullnıp tekrar yap işlemci ayarlarını yeter. Linux dağıtımları sürekli kernel değiştirir.

Gerçekte gerektiğini düşünmediğin sürece tavsiye etmiyorum ama. 25 saat pili 27 saat yapacaksa hiç kullanma. CPU governor'u conservative yap onun yerine. Custom kernelin getirecekleri conservative'in üzerine minimal performans ve pil ömrü katar aşırı değişiklik yapmadığı sürece o da kararsızlık getirir. Ancak güvenilir, çok kullanılan bir şey bulursan düşün. Kernel zor iş, 2 aylık işle olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Exchange mail nedir? Bildiğimiz maildan farkı var mı?

Mail için K9 kullanıyorum memnunum. Diğer bi kaç appi denedim ama daha esnek geldi K9. Takvim olarak google takvimi kullanıyorum, ama bilgisayara da gmail calander outlook sync programı kurdum bi tane (google yapmış). Hem bilgisayarımdaki maila bağlı takvim, hem de telefondaki takvim birbiriyle uyumlu böylelikle. K9'un takvimi yok ama ihtiyaç da duymadım bu yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim evrensel bi ayar yok orda, US market gösterebilirsiniz en iyi. Onun için de root + Market enabler gerekiyor. Şu anda TR market görünüyordur.

Yalnız android diyince insan teknolojiden anlayan bi grup satın alır falan diye bekliyor, okeyin batağın ilk sırada olması baya hayal kırıklığı lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...