kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 file expert yapıyor olabilir onu. wireless dosya paylaşma özelliği var ama tek yönlü mü çift yönlü mü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yav sinir oldum, 2. defa aynı şey oluyor. telefon xperia x10 mini, rom falan kurmadım hala 2.1 androyüd sürümünde çile çekiyorum. 2gb'lık sd kartı yetmiyordu, 8 gblik bir type4 sd buldum ucuza onu kullanıyorum, ama arada bir müzik klasörlerim ya da dosyalarım saçma bir şekilde uçuyor. mp3 uzantılı dosyalar .p3 uzantısına dönüşüyor, uzantıları siliniyor vb. şekilde sorunlar yaşıyorum. daha önce benzer bir şey yaşayan oldu mu? dosyalar uçuyor resmen, 4 albüm corrupt olmuş, dosyaların adı falan değişmiş saçma sapan. astro'dan silemedim bile klasörleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Aynı LAN üstünden paylaşmak istersen Airdroid, tethering ile paylaşmak istiyorsan wifi file explorer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 gergenin ekran cell standbydan az enerji yemis :) abi ne yaptin sadece ekrandan saatemi baktin 1 (bir) kez. resmen almissin 5 gun birakmissin kenara sonra arada ne kadar pil bitiyor diye en az isiklandirilmis ekranda incelemissin 5 saniye kadar gibi duran bir ss seninkisi. baska forumlara falan koyma o ss i sakin :D cep telefon firmalari hani aleti surmeden once piyasaya diyorlar ya 500 saat standby, 200 saat bilmem ne , iste seninkisi oyle bir sey olmus :D kullanilan bir alet cep telefonu , arada dene istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Kullandım abi, bir 15 dakika filan da konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Telefonun internetini ikide bir acip kapatacaksam sarji az gitsin diye ne anladim ben o isten. Gun icinde bilgisayarin civarinda oldugumda takiyorum kabloyu sarj marj derdim olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Juice defender ekranı açtığımda otomarik açıyor. Note ile gayet yoğun kullanımda 1 günü havada karada çıkarabiliyorum. Nette gezmeyi abartırsam 18 saatte fln perte çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Benim normalde 2 gün gidiyor. Bir de o Juice Defender'ı kaldırıp dene, onlar genelde hem performans düşürüyor, hem de pil ömrünü azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Juice defender olmayınca paso neti aç kapat fln yapmak gerekiyor o beni bozar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Nete dokunmuyorum ben, hep açık. 3G'yi açıp kapıyorum. Bu resimde evde finallere çalıştığım için kapadım, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 wi-fi hiç kapatmıyorum evdeyken dışarıya çıktığımdada açık kalıyor ağ arıyor fln ağ olmadığı yerlerde 3g açık hep yarım saat tunein dinliyorum paso paticik facebook vs giriyorum senkronizasyonlar hep açık yani pili korumak adına hiçbişey yapmıyorum 16-18 saat arası gidiyor...sabah 8de çıkarıyorum şarjdan gece 12-2 arası takıyorum işte telefon kapanmadan yatarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 SNA1L said: wi-fi hiç kapatmıyorum evdeyken dışarıya çıktığımdada açık kalıyor ağ arıyor fln ağ olmadığı yerlerde 3g açık hep yarım saat tunein dinliyorum paso paticik facebook vs giriyorum senkronizasyonlar hep açık yani pili korumak adına hiçbişey yapmıyorum 16-18 saat arası gidiyor...sabah 8de çıkarıyorum şarjdan gece 12-2 arası takıyorum işte telefon kapanmadan yatarken. wifi ve 3g hep açıkken, tunein dinlerken 18 saat nasıl gidiyor ya? root yapıp cpu hızını ayarlayan programlardan falan mı yükledin. başka türlü pek mümkün değil çünkü? hangi telefon bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 root fln yapmadım ya anlamadığım için dokunmadım.telefonda dandik galaxy mini.1200 mAh pil var.yani şöyle oluyor işte akşam eve geliyorum 5 gibi fln pil %30 fln kalıyor ama o pil gece 12ye kadar fln gidiyor yine wi-fi var paticik vs takılıyorum.%15ten sonramı ne ekran kararıyor hafif okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ben sensation xe için yedek batarya aldım.Uzun yolculuklarda diziydi, filmdi, oyundu derken lazım oluyor, carcür değiştirir gibi değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 SNA1L said: wi-fi hiç kapatmıyorum evdeyken dışarıya çıktığımdada açık kalıyor ağ arıyor fln ağ olmadığı yerlerde 3g açık hep yarım saat tunein dinliyorum paso paticik facebook vs giriyorum senkronizasyonlar hep açık yani pili korumak adına hiçbişey yapmıyorum 16-18 saat arası gidiyor...sabah 8de çıkarıyorum şarjdan gece 12-2 arası takıyorum işte telefon kapanmadan yatarken. ama bu sefer 3g 2 saat fln açık kaldı evdeydim genelde.gerisi aynı şekilde.kalan %16 fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Benim bugün 3 günü geçti %8de şarja taktım. SE ler ister inanın, ister inanmayın dayanıyor. Ahanda bitince SS çekecem uptime'ı. Gayet de kullanıyorum, merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Iyi browser ne var? Dolphin bisey buldum marketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Ben de Dolphin kullanıyorum, fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Dolphin bence en iyisi hele add-on lar tam bomba. Bende jabber kullanabileceğim birşey arıyorum bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 3 gün nasıl gider şarj ya valla çok özeniyorum iyice soğudum telefonumdan browser olarakta opera iyi ya dolphin çok karışık geliyor bana bi telefon için yani ekran büyükse kullanışlı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 DareJedi said: Dolphin bence en iyisi hele add-on lar tam bomba. pekaziz said: Ben de Dolphin kullanıyorum, fena değil. dolphin'cilere soriim. ICS'e geçmeden önce dolphin'de aşağı yukarı scroll yaparken, kendin özellikle sağa veya sola çekmezsen, dümdüz iniyordu sayfa. Update sonrası sayfayı yukarı veya aşağı çekerken, parmağının en ufak sağa veya sola gidişi sayfayı kaydırıyor, inanılmaz kıl ediyor. Var mı bunun bi ayarını veya nedenini falan bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Ben de Dolphin kullaniyodum da, ICS de google chrome beta var, google chrome kullanin, google yine yapacagini yapmis. tab sistemi, linklere tiklama sistemi (ayni anda iki linke basiyosa parmagin, orayi zoomluyo otomatik vs.) super olmus. bi deneyin dolphinciler, gecis kolay zaten. (edit: marketten cekmeniz lazim ICS updateinden sonra,.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 o tıklama yine opera'nın icadı, yıllardır öyle kullanıyorum ben. opera olmasa ne yapacaklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 adam tam bir hipster ya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Tıklama olayı süpedi Opera'da ama Chrome'a geçtim ICS ile ben de. Senkronizasyon falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar