kozalak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 lord_gorthaur said: kozalak said: telefonda terminal emülatör kuruluysa kill drmsrv gibi bi komutla daha basit halloluyodu bu problem ama komutu bulamıyorum :D yaptım olmadı. fabrika ayarları olsun, wipe cache olsun onlar bile işe yaramadı . stock/rom'u tekrar yüklicem valla ben de bi kaç kez üst üste yapmıştım uygulama verilerini falan silmeyi. ondan sonra düzelmişti. play store un websitesine git,orda telefonun görünüyo mu ona bak bi. bende görünmüyodu sorun olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 galiba bir app yüklerken, uygulama motorola'nın bazı servislerini kapadı , şimdi farettim. çihaz hata veriyor, motorolla news ve bazı servislerinin çalışmayı durduğunu bildiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 battery widget olarak ne kullanıyorsunuz?varmı böyle tahmini kalan süreyi gösteren widgetı güzel olan bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Battery Indicator Pro kullanıyorum gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 my episodes in app.sini cektim ama pek iyi degil gibi. baska aktif air date ve last episode i widget olarak gosteren bir uygulama varmi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 facebook ve facebook messenger güncellenmiş. önemli bi özellik var facebook messengerda. artık karşı tarafa attığınız mesajın okunup okunmadığını görebiliyorsunuz. "mesajını görmemişim" zart zurt ayakları yapamayacaklar artık heheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kötü bi özeeliklik olmuş kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 aynı muhabbet whatsappta da vardı ki. iyi oldu bence. ben direk birine uygulayacam hatta bunu ilk fırsatta. bakalım o zaman ne diyecek sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ahah bilmiyordum whatsapp ta böyle bişy olduğunu şimdi farkettim. algılar kapallı yaşıyoruz arkadaş bukadarda olmaz ki orda yazıyo kocaman last seen bilmem ne diye kim bilir ne potlar kırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bu tarz muhabbetler teknolojiden anlayan adam için cidden sıkıntı ya. mesaj atıyosun, okunduğundan ya da en azından karşıdakinin mesaj uyarısı gördüğünden adın gibi eminsin. adam kalkıp mesajı görmemişim ya diyo. neyse konu dağılmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 whatsapp'ta okuduğunu bilemiyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 X-Men Amazon AppStore free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ya az önce marketten bişey aldım tam alırken sorun oluştu reddetti fln..benim kredi kartının günü dolmuştu yenisi geldi orda kayıtlı olan eskisiymiş fln..sonra güncelledim bilgileri hesaptan para düştü ama uygulama yüklenmedi bi sorun oluştu fln dedi.parayı tekrar nezaman yüklerler şuanda tekrar almaya kalkıncada alamıyorum fln anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 slideit klavye işte 1 dolara düşmüş aldım ben güzel kelime tahmini vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Android oyunlar: HeavenHell Defender Ceramic Destroyer temple run helidroid 3d fifa 12 drag racing train crisis hd gangster rio (kesin öneririm) drive with zombies draw something towerdefense fragger zombie smasher deer hunter Programlar: Soundhound Photofunia (heralde en iyi resim editleme programı) instagram mybilet tweetcaster imdb pulse appaware n7player (iphone sahiplerinin ağzını sulandıran yegane media player) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Hemen pil bitiyor diyenlere gelsin bu: http://i.imgur.com/umy5n.png Kullanırken biraz müzik dinledim, biraz da konuştum, SMS attım. İnternete toplasan yirmi dakika girmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 kullanmayınca benimki de geçiyor 4 günü. şimdi sen 2 saat oyun oynasan o süre 2 güne düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 GERGE said: Hemen pil bitiyor diyenlere gelsin bu: http://i.imgur.com/umy5n.png Kullanırken biraz müzik dinledim, biraz da konuştum, SMS attım. İnternete toplasan yirmi dakika girmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 5gün dayanan telefon olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Hesaplarsan 10 gün dayanan telefon benimki. Xperia'lar iyi bu konuda ve şunu kullandım bir de: http://forum.paticik.com/read.php?7,6241009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 benim 1200mAh var sabah cikariyom aksam takiyom sarja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 benim xperia S berbat şu an. tam 1 günlük kullanım %75 götürdü... ekran %17 harcıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bu arada laptoptaki dosyalara wifi'dan erişebileceğim bir program arıyorum ama nasıl arayacağımı bilmiyorum pek. yani istersem bilgisayardan telefonuma dosya kopyalayıp çalıştırayım falan... var mı böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 airdroid böyle bişey var ama tam anlamadım ne istediğini..bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 bi dakka hakkaten öküzce anlatmışım... mesela salonda laptopum var, ben odamdayım aynı landalar. telefondan laptopa bağlanayım file explorerla bilgisayardan dosyaları telefonuma çekebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar