kath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Crocodile keypad var ilginç denenebilir , fakat bn kurarken bu tip uygulamalar şifrelerinizi hedenizi hödönüzü çalabilir dedi kıllandım kaldırdım. ADW launcher EX'i denedim , bende blackmarket yüklü bütün ücretli uygulamaları beleş indirebiliyorum. Güzel ama launcherpro daha hızlı gibi geldi sildim direk. Zaten kullanımda çok bi fark olmuyo sonuçta ( Bazı yeni launcherpadler dışında çok fantastik şeyler de gördüm) o yüzden stabil çalışanı tutmayı tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Tıklarken sorun yaşayanlar için fena durmuyor Croc. keypad. Ben daha çok orjinal klavyedeki next ve ayar tuşlarını kaldırıp yerlerine virgül ve iki menü tuşu (üzerine basılı tutunca çıkan menü gibi ama tek tıklamayla çıkacak, biri smiley için, diğeri bazı noktalama işaretleri ()-/: vb. için olacak) koymak istiyorum. en basitinden, virgül niye yok ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dur ben bi araştırayım , bu arada Dungeon Defender çok iyi saol paylaştığın için Xaty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Oynadın mı? Yüklemeye fırsatım olmadı bir türlü, akşam işten dönünce yüklemeyi düşünüyorum ben de. Oynanabilirliği nasıl? Şu oyunların devamı gelse çok güzel olcak ama SGS bile yetersiz kalıcak kısa zaman içinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Biraz yön olayı sıkıntılı gibi yani kamera döndüğün yöne dönmüyor. Fakat içerik olarak çok iyi ve düşünce de çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 friend sync tadinda bi program lazim. facebooktan profil fotolarini alacak isimleri duzeltecek mailleri ekleyecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 fring'den sonra skype için ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 nimbuzz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 abi onlara da dava açtı skype.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-mobile/skype-mobile/android/ Bu çalışmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 o sadece us -ameriga!- ve verizon için olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Esh said: friend sync tadinda bi program lazim. facebooktan profil fotolarini alacak isimleri duzeltecek mailleri ekleyecek falan. facebook'un uygulamasi varsa o yapiyor olabilir. iphone'da oyle en azindan, android'de daha cok sey bile yapiyordur diye seyediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Esh said: friend sync tadinda bi program lazim. facebooktan profil fotolarini alacak isimleri duzeltecek mailleri ekleyecek falan. mailleri ekleyemiyor ama myphone+ oldukça iyi bu konuda. androidde de vardır herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 GERGE said: http://www.skype.com/intl/en-us/get-skype/on-your-mobile/skype-mobile/android/ Bu çalışmıyor mu? çalışıyor bende cayır cayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 amerika dışı hariç "requested item couldnt be found" yalnız o.. önceden indirdiyseniz bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 İnternette apk dosyaları dolaşıyor skype'ın farklı ülkelerde, farklı şebekelerle çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 applanetten indirdim ben çalışıyor burdaki versiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Esh said: friend sync tadinda bi program lazim. facebooktan profil fotolarini alacak isimleri duzeltecek mailleri ekleyecek falan. ek bi application'a gerek yok bunun için. contacts'a girip menüyü açınca oradan get contacts diyip çıkanları takip edince facebook'tan kişileri, resimlerini, status'larını, numaralarını, doğum günlerini alıyor. ayrıca senin facebook takvimini de senkronize ediyor telefondakiyle. Daha önceden senin eklediğin kişiler varsa facebook arkadaşların olan, onların yukarda saydığım bilgilerini de o kişi üzerine ekliyor. Yani aynı kişiden iki tane olmuyor rehberinizde. Başarılı bir özellik, ama pek bilinmiyor galiba.. Ekstra application olarak bunu arayan çok olmuş. (ya da froyo ile mi geldi? veya facebook application'ı yüklü olması mı gerekiyor? belki de öyledir..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Facebook accountunun senkronize olması gerekiyor bir kerelik de olsa Xaty onun için. Application olması gerekiyor mu bilmiyorum ayrıca ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Contacts'ta menüye girip "Get Friends"den "Add Account" deyip Facebook hesabını ekliyorsun, senkronize ediyorsun zaten. Yukarıda anlattığım şey de senkronize olayı. Farklı bir şey anlatmamıştım. Application yüklemeden oluyor yani. Yaptım oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 xaty said: Esh said: friend sync tadinda bi program lazim. facebooktan profil fotolarini alacak isimleri duzeltecek mailleri ekleyecek falan. ek bi application'a gerek yok bunun için. contacts'a girip menüyü açınca oradan get contacts diyip çıkanları takip edince facebook'tan kişileri, resimlerini, status'larını, numaralarını, doğum günlerini alıyor. ayrıca senin facebook takvimini de senkronize ediyor telefondakiyle. Daha önceden senin eklediğin kişiler varsa facebook arkadaşların olan, onların yukarda saydığım bilgilerini de o kişi üzerine ekliyor. Yani aynı kişiden iki tane olmuyor rehberinizde. Başarılı bir özellik, ama pek bilinmiyor galiba.. Ekstra application olarak bunu arayan çok olmuş. (ya da froyo ile mi geldi? veya facebook application'ı yüklü olması mı gerekiyor? belki de öyledir..) abi babanin ismi ahmet bulut, sen telefona babam diye kaydetmi$sin. manuel e$le$tirme gerekiyor, bunu yapiyor mu add account secenegi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Öyle bir durumda senkronizasyon yapınca "babam" ve "ahmet bulut" diye iki kişi gözüküyor telefonda. yani eskisi kalıyor, ve facebook'tan getirdiğine isim bulamadığı için yenisini açıyor. ama daha sonra contacts'dan "babam"a tıklayıp menü'den "join contact" diyerek açılan listeden "ahmet bulut" seçebilirsin. böylece iki contact'ı birleştiriyor, olan bilgileri bir araya getirip tek bir kişi oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 $ayze. bu iyiymi$. $imdi daha enteresan bi sorun var. google maps 5.0 navigasyonu cali$miyor asdf. navigasyona girince "Checking for navigation availability" diye kaliyor. yani aslinda cogu ki$ide olmu$ ama geyik alternatif cozum onerileri var, bazilari cozmu$. ben ba$aramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 samsungun gpsinde problem vardi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 samsung'un gps'indeki problem daha farklıydı eğer birden fazla sorunu yoksa :) gps uydu bulamıyordu, sonra sgs için fixer yayınladılar, diğer telefonlar noldu bilmiyorum. ama google maps 5 hakkındaki sorunu bilemiyorum :( bi tek navigasyondan memnun dediğilim şu telefonda (sgs), eski ovi maps'li nokia'mı mumla arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar