Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Appleri

BonePART

Öne çıkan mesajlar

Crocodile keypad var ilginç denenebilir , fakat bn kurarken bu tip uygulamalar şifrelerinizi hedenizi hödönüzü çalabilir dedi kıllandım kaldırdım.
ADW launcher EX'i denedim , bende blackmarket yüklü bütün ücretli uygulamaları beleş indirebiliyorum. Güzel ama launcherpro daha hızlı gibi geldi sildim direk. Zaten kullanımda çok bi fark olmuyo sonuçta ( Bazı yeni launcherpadler dışında çok fantastik şeyler de gördüm) o yüzden stabil çalışanı tutmayı tercih ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tıklarken sorun yaşayanlar için fena durmuyor Croc. keypad.

Ben daha çok orjinal klavyedeki next ve ayar tuşlarını kaldırıp yerlerine virgül ve iki menü tuşu (üzerine basılı tutunca çıkan menü gibi ama tek tıklamayla çıkacak, biri smiley için, diğeri bazı noktalama işaretleri ()-/: vb. için olacak) koymak istiyorum. en basitinden, virgül niye yok ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

friend sync tadinda bi program lazim. facebooktan profil fotolarini alacak isimleri duzeltecek mailleri ekleyecek falan.

ek bi application'a gerek yok bunun için. contacts'a girip menüyü açınca oradan get contacts diyip çıkanları takip edince facebook'tan kişileri, resimlerini, status'larını, numaralarını, doğum günlerini alıyor. ayrıca senin facebook takvimini de senkronize ediyor telefondakiyle.

Daha önceden senin eklediğin kişiler varsa facebook arkadaşların olan, onların yukarda saydığım bilgilerini de o kişi üzerine ekliyor. Yani aynı kişiden iki tane olmuyor rehberinizde.

Başarılı bir özellik, ama pek bilinmiyor galiba.. Ekstra application olarak bunu arayan çok olmuş. (ya da froyo ile mi geldi? veya facebook application'ı yüklü olması mı gerekiyor? belki de öyledir..)
Sosyal ağlarda paylaş

Contacts'ta menüye girip "Get Friends"den "Add Account" deyip Facebook hesabını ekliyorsun, senkronize ediyorsun zaten. Yukarıda anlattığım şey de senkronize olayı. Farklı bir şey anlatmamıştım. Application yüklemeden oluyor yani. Yaptım oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Esh said:

friend sync tadinda bi program lazim. facebooktan profil fotolarini alacak isimleri duzeltecek mailleri ekleyecek falan.

ek bi application'a gerek yok bunun için. contacts'a girip menüyü açınca oradan get contacts diyip çıkanları takip edince facebook'tan kişileri, resimlerini, status'larını, numaralarını, doğum günlerini alıyor. ayrıca senin facebook takvimini de senkronize ediyor telefondakiyle.

Daha önceden senin eklediğin kişiler varsa facebook arkadaşların olan, onların yukarda saydığım bilgilerini de o kişi üzerine ekliyor. Yani aynı kişiden iki tane olmuyor rehberinizde.

Başarılı bir özellik, ama pek bilinmiyor galiba.. Ekstra application olarak bunu arayan çok olmuş. (ya da froyo ile mi geldi? veya facebook application'ı yüklü olması mı gerekiyor? belki de öyledir..)

abi babanin ismi ahmet bulut, sen telefona babam diye kaydetmi$sin. manuel e$le$tirme gerekiyor, bunu yapiyor mu add account secenegi?
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir durumda senkronizasyon yapınca "babam" ve "ahmet bulut" diye iki kişi gözüküyor telefonda. yani eskisi kalıyor, ve facebook'tan getirdiğine isim bulamadığı için yenisini açıyor.

ama daha sonra contacts'dan "babam"a tıklayıp menü'den "join contact" diyerek açılan listeden "ahmet bulut" seçebilirsin.

böylece iki contact'ı birleştiriyor, olan bilgileri bir araya getirip tek bir kişi oluşturuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

$ayze. bu iyiymi$.

$imdi daha enteresan bi sorun var. google maps 5.0 navigasyonu cali$miyor asdf. navigasyona girince "Checking for navigation availability" diye kaliyor. yani aslinda cogu ki$ide olmu$ ama geyik alternatif cozum onerileri var, bazilari cozmu$. ben ba$aramadim.
Sosyal ağlarda paylaş

samsung'un gps'indeki problem daha farklıydı eğer birden fazla sorunu yoksa :) gps uydu bulamıyordu, sonra sgs için fixer yayınladılar, diğer telefonlar noldu bilmiyorum. ama google maps 5 hakkındaki sorunu bilemiyorum :(

bi tek navigasyondan memnun dediğilim şu telefonda (sgs), eski ovi maps'li nokia'mı mumla arıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...