Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 evet yapiyor yazdim zaten ama sync acik ise, hotmail icin sormus arkadas onun icinde var client.
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Pocket cloud yukledim, denemediyseniz deneyin. Sd card, kablo vs tamamen gereksiz hale geliyor.rdp ve vnc yazilimi.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 k9mail var galiba, yükledim ama kullanmadım, baya iyi diyorlar. bi ara denicem
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hotmailin kendi client ı var push olarak çalışan. gmail de push özellikli zaten. facebook u güncelleyelim bakalım.
prondir Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 xperia kullanıcıları hangi rom ve kerneli kullanıyorlar? Pil ömrüm baya kötü neler yapılabilir?
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Kanuni said: email gelir gelmez sistem o maili direk senin cep telefonuna gonderiyor. oyle 30 dakika da ya da 1 saatte bir manual olarak mail kontrolunden kurtulmus oluyorsun. mail geldigi anda 1 salise sonra cebinde oluyor nefis bisii. k9 da da var bu özellik ve hastasiyim. Gmail app'dan daha randimanli
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 selam multiponk tarzı 1 ekranda 2 kişi oynanan oyun var mı bildiğiniz
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 mail clientten cok bu serverin ozelligi aslinda. yani pushlayan karsi taraf ornegin hotmail de k9 da push destegi alamiyorum ben. ama hotmailin microsoftun hazirladigi seysinde aliyorsunuz cunku lisans odemek gerekmiyor bu ozelligi kullanmak icin. ben boyle biliyorum yani.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 prondir said: xperia kullanıcıları hangi rom ve kerneli kullanıyorlar? Pil ömrüm baya kötü neler yapılabilir? Şunu kullan, bunu da olur, o da çok iyidir bak. Hangi Xperia?
prondir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Yazmayı unutmuşum hangi model olduğunu özür, Ray veya Arc sahiplerine sorayım o zaman.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bu en iyisi bence: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1515148 Eğer AOSP görünümlü istiyorsan da bu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1537717
prondir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Teşekkür ettim, deneyeyim bunları. Peki bir şey sorcam. Hiç bir performans ayarı yapmadan(setCPU vs.) bu romlarla stock rom arasında pil açısından fark oluyor mu kayda değer?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Oluyor. Gerçi Sony için o kadar büyük ve gerekli bir fark değil, Sony yazılımı epey epey iyi zaten.
prondir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Evet haklısın, sonyden diğerlerine kıyasla çok daha iyi o konuda.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 uzmanlık sorusu: istatistik toplayan program var mı? açılan belli başlıklara göre -adet veya süre veya mesafe- bazlı gündelik hayatınızdan veri toplamanızı sağlayacak program var mı?
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 drawsomthing bomba eglenceli bir oyunmus :D
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 evet de dibim dustu gulmekten. benim cizdigimi tahmin etmeye calisirken cikan seyler bomba. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omgpop.dstpaid&feature=top-paid#?t=W251bGwsMSwxLDIwNiwiY29tLm9tZ3BvcC5kc3RwYWlkIl0.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Manga için poketmanga kullanıyorum bunun gibi dc ve marvel için olanı varmı hemen bi db den çekip yada download edip okuyabildiğim?
xaty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 drawsomething iyi baya ya, sanat eserleri yapıyorum bazen bedavadan .p
mep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 pocket veya instafetch kullanan var mı? read it later kullanıyordum, instafetchin kindle desteği daha sağlam diye ona geçtim. Uygulama, siteleri salt text formatında telefondan rahatça okunabilecek hale getiriyor. Opera mini'den yazı okuması pek efektif olmuyor genelde, bilgisayar başındayken çok uzun yazıları falan atıyoryum buna, toplu taşımadayken rahatça okuyorum. Bilmeyen varsa faydalansın. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ideashower.readitlater.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pZGVhc2hvd2VyLnJlYWRpdGxhdGVyLnBybyJd http://www.instafetch.com/
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 facebooka noldu abi güncelliyorum degisen bisey yok bi foto zımbırtısı gelmis chat icin ayrı uygulama var onumu kullancaz?
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 1.8 li versiyonu paso crash oluyodu onu duzeltmisler. o kısayollar cok gereksiz. ha bi de ayarlara girince hangi tip push notificationları almak istedigini secebiliyosun ama push notification androidlerde dogru duzgun calısmıyo zaten.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 push notificationda bir sıkıntı yok ya cart diye geliyor. subscribe olduğun arkadaşın osursa geliyor ayardan kapatmadığın sürece. Yanlız gmail biraz dandikleşti son zamanlarda. Mailler çok geç geliyor ve bazen mailleri göstermiyor. Bi güncelleme şart.
Öne çıkan mesajlar